#fleremaverpåinstagram

Projekt voksenbolig – Før/efter #4

collagefoer

p4122015Annonce for Jotex

Ta-daah! Så kunne hun være her, blogger-teasen. Hermed det færdige resultat fra mit nye spisestuehjørne courtesy of Jotex. Jeg er simpelthen så glad for det. Det virker på en eller anden måde både lettere og mere stilrent. Og så lige med stolenes ben, der bryder alt det mørke. Also, jeg har samlet hele skidtet selv. (I am woman, hear me roar!) Og det var væsentligt lettere end noget IKEA-projekt, jeg nogensinde har været i nærheden af, hvilket kun bekræfter min konspirationsteori, at de bevidst gør det meget sværere, end det behøver at være, fordi de nyder at se os lide.

p4122001 p4122021

Det var ikke alle, der var lige imponerede over mit valg af spisebord, men helt ærligt, det er så fucking pænt live. Rent og skandinavisk i sit udtryk, tungt og lækkert i kvaliteten, og så er det ikke kulsort – der er det fineste kig til træet nedenunder. Og well, jeg har ikke været den eneste, der har været vild med det, for det er i hvert fald udsolgt nu.

p4121985p4122038

Jeg er ikke mester udi begrænsningens kunst, så jeg endte også med at bestille nogle ting til at putte oven på bordet. Både glas og tallerkner og skåle og et fad. Og så verdens pæneste, lille, tykke vase, der oven i købet kun koster 79 kroner. Snurrerne hentede jeg hos Juno the Bakery, fordi de ligger lige ved siden af mig, og jeg var nødt til at teste, om hypen var sand. (Jeg var skuffet over størrelsen, men ikke smagen!)

img_4919p4122063But wait, there’s more! Nu jeg var i gang, besluttede jeg nemlig, at jeg lige så godt kunne gøre sofaområdet færdigt. I er flere, der længe har foreslået mig at investere i et tæppe, men det tog mig noget tid at hoppe med på idéen, fordi det var sådan, jeg indrettede min første lejlighed. Med et meget grimt tæppe og en rød lædersofa. Yikes. Men det er selvfølgelig noget andet, når tingene er pæne. Og det er det her tæppe. (Plus, kattebræk forsvinder derfra igen ved hjælp af en klud med lidt sulfo på). Som prikken over i’et nappede jeg lige standerlampen med også, som står så fint der og om aftenen kan give Frank det spotlight, han fortjener. Jeg sværger i øvrigt, at jeg ikke poserer ham til de her billeder, det er bare sådan, at det der er Franks sofa, og der tilbringer han 90% af sin tid.

Som rosinen i pølseenden minder jeg lige om, at min rabatkode JOTEX20 stadig giver 20% på Jotex helt frem til min fødselsdag d. 20/4. Happy shopping! 😀

   

9 kommentarer

 • Rikke

  Det ser vildt godt ud! Er vild med bordet og spisebordsstolene!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Tillykke med dine nyerhvervelser, kan gidt forstå du er glad for det 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Jeg er så vild med det tæppe, overvejer det kraftigt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow
  og det spisebord.. hvis ikke jeg havde mit skønt gamle så 😀

  Antibræktæppe… info? Hvordan?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Hvor er det blevet mega pænt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kim

  Syntes nu den gamle stil var mere voksent end det nye, det er ungdommeligt og smart .
  Lækker sofa

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne R

  Det er rigtig pænt.
  Bloggertæppet lever stadig 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine L

  Det ser virkelig pænt (og voksent) ud 😃
  Jeg var en af dem der var lidt skeptisk, da du først fortalte om bordet (kunne dog ikke finde på at kommentere det, da stil er personligt), men jeg har skiftet mening – det ser virkelig fedt ud med de stole til. Jeg er fan 👏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hvor er det fint. Er vild med det hele- ogås bordet. Og det tæppe ved sofaen gør meget for indtrykket.
  Tak for inspiration

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#fleremaverpåinstagram