Projekt voksenbolig fortsætter!

collagefoerAnnonce for Jotex

Projekt voksenbolig er ikke dødt! Det har bare, I ved, taget sig en god, lang lur. Tiltrængt og velfortjent, som lure jo gerne er. Men nu er det ved at være på tide at komme videre i sagen, og næste skridt er spisestuehjørnet. Mit spisebord har jeg faktisk været rigtig glad for i mange år. Det er vintage (læs: genbrug) og bundsolidt med de fineste, svungne ben. Det er imidlertid også hjemmemalet, hvilket ikke er lige flot alle steder (ahem), og det er kun blevet værre med årene og de begejstrede kattekløer, der fulgte med. Jeg er jo unægteligt glad for lidt oldschool ting, men jeg tænker alligevel, det er på tide at opdatere lidt.

Stolene taler vi ikke om. De var en af de der nødløsninger, som kun skulle have været der i en yderst begrænset periode, men så kom jeg lidt fra det igen, og pludselig var nødløsningen permanent. Shit happens. Det ville måske endda ikke være så slemt, hvis det ikke var, fordi nødløsningen inkluderer lysegrå russkindssæder, og ja, dem kan førnævnte kattekløer også mægtig godt lide.

Man kan faktisk argumentere for, at Frank skylder mig en helt ny stue.

Heldigvis for Frank har Jotex meldt sig frivilligt til at varetage den opgave. Relativt ny på det danske marked, men helt veletableret i andre lande, så på den måde kan man være ret tryg ved, hvad man har med at gøre. Jotex designer desuden det meste af deres sortiment selv, hvilket jeg er ret stor fan af. Især fordi de er ret gode til det.

jotex-moodboardI projektets anledning har jeg lavet noget så bloggervenligt som et moodboard. Problemet med moodboards er selvfølgelig altid, at ens inspirationskilder har rundt regnet femten gange så meget plads at gøre med, som man selv har, men ikke desto mindre rammer det meget fint den stemning, jeg gerne vil efterstræbe. Mørke møbler i et ellers lyst og lækkert rum – og så gerne en skrækkelig masse god mad og vin. Mit spisebord kommer til at være det næsten picnicagtige, I kan se i midten, som giver mig vidunderlige associationer til fællesskab og hyggeligt samvær, men samtidig er lidt skandinavisk stilrent i sit udtryk. Stolene kan I se øverst i højre hjørne; de er i matchende sort med lyse ben, for at bryde det mørke en anelse. Og så har de ikke skyggen af stof, der kan friste svage kattesjæle. 😉

Jeg har også bestilt et par(!!) andre ting, fordi de har så meget fint hos Jotex, så det er svært at stoppe, når man først er kommet i gang, men det må I lige vente med til næste indlæg, hvor jeg viser det færdige resultat frem. #bloggertease

Er man i mellemtiden blevet nysgerrig på det der Jotex, så har jeg den ondelyneme fået lov til at dele en rabatkode med jer på hele 20%. Den hedder JOTEX20 og gælder helt frem til d. 20. april. Som i øvrigt er min fødselsdag. Gaver frabedes ikke. 😀

Kommentarer (12)

Der er lukket for kommentarer.