WTF: Nabohistorier #4

foerst

Det er tid til et vemodigt farvel til nabohistorierne, men vi slutter heldigvis af med et brag! Og er man gået glip af første, andet eller tredje indlæg i serien, så kig endelig forbi der også. Ellers modtager jeg som altid hjertens gerne forslag til næste emne i kommentarfeltet! 😀

54ed65tg87i dtrfyuhjp edtyhopo gfcytgiuh irdfuyghoi rdfyuj redytfiu tfih9i%c2%a8paa tfoyigpo trsdtryfyui uredigio uygiu yfrcuooguo ytfuygoisidest sidst

Kommentarer (7)

  • Den med den “flagrende” underbo – haha!!! Klamt men virkelig sjovt! Håber han lærte lektien!

  • Jeg skriver lige mit forslag igen, da du måske enten har overset eller glemt det. Men kunne være fedt hvis næste emne var ting vi bildte andre ind. F.eks bildte jeg min veninde ind at hvis hun tog mælk i et lukket glas og rystede det, blev det til smør. Hun prøvede i en halv time, før hun gav op..

  • Jeg ville have været meget fristet til at politianmelde den klamme underbo. Ikke fordi jeg forventer de ville gøre noget ved det, men for at få papir på hans chikane. Jeg fatter virkelig ikke folk der kan finde på den slags. (Har en veninde der arbejde som pole dancer da hun var yngre… det er ikke småting hun kan fortælle i samme dur)

  • Folk er så vilde, altså! Jeg elsker det her emne!
    …Og er jeg den eneste, der tænker politimand Gary fra Venner, med ham der skyder irriterende fugle…?

  • Inspireret af lørdagens Mads&Monopolet: Ting, man har gjort som barn, som man gerne vil undskylde for. Både seriøse ting (mobning, tyveri osv.) og sjove ting.

Der er lukket for kommentarer.