WTF: Nabohistorier

foerst

Det er heldigt, I er så hurtige til at indsende, når jeg er så langsom til at få emnerne ud! 😀 Kom endelig med endnu flere nabohistorier, så tager vi en uge mere. De kan indsendes lige her. (OBS! Indsendelsesformularen er en helt anden end den til hemmeligheder, så indsend dem endelig ikke der!)

dytfgyugfcfyuhihoujipiuhiuhjoiiuhoijpaajupoikrdftygtrcyuguiotrdfuyhiutrdfyuuhjoijuihoijpoiutdfytgopytfgyuhjposidestsidst

Kommentarer (26)

 • Det ville simpelthen være det sjoveste i hele verden, hvis den sidste var én stor joke lavet af underboerne – ‘Hey skat, hvad siger du til elefanten i aften? Overboerne har trampet rundt hele dagen – så kan de fandme lære det!!’ 😂😂

 • Gid det var mig der kunne tage mig sammen til at bede vores overboer om ikke at gå på deres gulv – det er virkelig imponerende hvor meget folk kan trampe når de går frem og tilbage i en lejlighed, uagtet om det er med eller uden sko på. 😳 (Ja, vi hader vores overboer).

  • Min ene overbo går også helt vanvittigt meget på hælene. (Jeg kan høre hende, mens jeg skriver dette!) Af samme årsag er jeg hyper-obs på ikke at gøre det samme over for mine underboer. Men jeg tror, vi i fællesskab kan konkludere, at det trods alt er liiiiige Fru Olsen nok at bede folk om ikke at gå rundt i deres egen lejlighed. 😀

 • Omg! Jeg havde også en underbo der kom op og klagede over at vi gik!! De kom også op og klagede over at vi så på tv, hørte lav musik på computeren, havde gæster til middag og flere gange klagede de også over “musikken” når vi bare lå i sofaen og læste.
  Jeg var så lykkelig da de flyttede.

  • Den slags underviser har jeg også haft. Et lesbisk par i tyverne. Den ene var så agressiv at hun fløj ud og skældte skraldebilerne ud hver gang de kom. Jeg havde meget sjældent gæster men jeg holdt engang en frokost med seks gæster hvoraf de to var børn: efter en halv time kom den vrede inferno op og bad os lade være at flytte rundt på møblerne. Det var lørdag middag. Men hun skulle altså læse til eksamen!

 • Første nat i vores nye lejlighed bankede underboen i loftet med en kost – Fru Olsen style. Det er sådan noget hun gør, hver gang vi snakker efter 22 i soveværelset. Og så kom hun også op og bankede på, da vi lige var flyttet ind og mindede os om, at man ikke må “larme” mellem 22 og 7. Vi har aldrig larmet og vi snakker ikke højt, så jeg mistænker hende for at sidde klar med kosten, hver gang vi snakker sammen efter 22 om aftenen 😂 Det mest komiske er, at vores underbo er yngre end os (vi er begge i midt tyverne). 😂

 • Min tidligere overbo og jeg havde nogle heftige diskussioner om støjniveau. Det viste sig, at de uoverensstemmelser forsvandt som dug for solen, da han resolut scorede mig, og vi begyndte at knalde. Nu, 2 år efter, bor han lige om hjørnet. Med sin kæreste. Vi knalder stadig. Han siger, at det mest tungtvejende argument for at købe netop den lejlighed var, at han så stadig var i min umiddelbare nærhed. I know, I know. Det er ikke så godt. Men jeg flytter fandeme ingen steder,

 • Ååååååh glæden ved at lade børnene hælde alle legoklodserne ud på gulvet kl 7 om morgenen efter underboen har holdt uannonceret fest//‘komme-hjem-fra-byen-fest’ fra klokken 4 🙂

  • Det er altså ret trist når forældre glemmer, at de sikkert selv var underboen, der engang holdt fest til midt om natten. Eller glemmer at underboen måske ikke klager når baby har skreget 4 timer natten forinden.

   • Ahahahaha jeg kan godt høre, hvor sølle børnefamilieagtigt, mit liv lyder. Til mit spæde forsvar kan jeg sige, at jeg faktisk sjældent klager over larm og at vi, da vores første barn blev født, hang en seddel og et læs ørepropper ud i opgangen, skulle skrigescenariet ske.
    I øvrigt er der den kæmpe forskel, at INGEN involverede ønsker det skrigeri og alle kæmper for at slukke for det. Ikke helt det samme med fuldefesten kl 4…

    • Hahaha Signe, jeg synes nu ikke du lyder sølle 🙂 Jeg reagerede måske mest på den med xylofonen i opslaget, og så bidrog du lige til det emne – måske ikke helt fair da du faktisk skrev “uannoncerede”. Man ja naturligvis er der forskel, men en kæmpe forskel er måske lige at strække den, da I jo er dem der har valgt det til. (Men ørepropperne lyder som en ret cool gestus!)

 • Jeg var den underbo, der gik op og bad min overbo trampe lidt mindre. På en fin og sober måde, og vi talte fint sammen bagefter. Jeg tror man kommer længst med at tale stille og roligt sammen og prøve at forstå hinanden.

  • Det har min søster også gjort, ved det er nemt at lave sjov med, men forfærdeligt at bo nede under folk der tramper rundt.

 • Min overbo’s søn bygger/vælter tårn og leger hop ned fra stol(sofa?) helst fra kl. 7 af. Mega hårdt, når man arbejder sene vagter..
  Min kæreste og jeg har dog aldrig holdt nogle fester 😱 Til gengæld skruer vi så bare op for fjernsynet sent om aften – HA!

 • Jeg melder mig også under fanen med EKSTREMT lydsensitive underboer. Engang kom de op og sagde vi grinede for højt. Er sikker på det må være fordi deres eget liv er røvkedeligt!!!

 • Jeg ved ikke om det er mig, der er alt for meget fra Jylland, men den nabo, der (meget venligt, jo jo) kom ud med tæppe og pude i opgaven – kunne han ikke have tilbudt sin sofa?!

 • Gå mindre på gulvet? Wtf… bede om at undgå at trampe og ikke bruge sko inde… ok men gå!
  skøn den med den ældre dame og rock musik, nogle naboer har bare besluttet sig for hvem der larmer… eller r meget dårlige til at høre retning fra lyden.

 • Når der skal være tema næste gang, så stemmer jeg altså for en hvad vi fik bildt ind og hvad vi har bildt andre ind 😂

Der er lukket for kommentarer.