Jeg er jo Bridget Jones #328

1. Jeg har fået nyt tæppe. Det er pænt. Det fik lov til at ligge helt fint og hvidt på gulvet i to døgn, før Frank besluttede sig for, at det var et godt sted at kaste op.

2. Jeg har også fået nye tallerkner. Der røg en i svinget, før jeg overhovedet fik vasket den op en eneste gang.

3. Efter at have boet i min lejlighed i snart otte år, er jeg for første gang nogensinde begyndt at fokusere på, at jeg kan høre kirkeklokkerne fra den lokale kirke, og det driver mig langsomt til vanvid.

4. Jeg forstår ikke, hvordan mine ballerinaer hvert år skal gås til igen? Jeg har gået jer til mindst én gang før. Hold op med at give mig gnavesår!

5. Hvis man går virkelig træt i Netto, så kan man godt komme til at begynde at pakke en anden kundes vare ned i sin pose, før man opdager, at man helt sikkert ikke har købt bladselleri. (Wadr).

6. Har netop opdaget, at man godt kan få min yndlingslipstain i Danmark. Til halv pris sågar. (reklamelink) Dele af mig overvejer, om det måske var bedre, jeg ikke havde opdaget det?

7. Man er muligvis for nedringet, når man går forbi en mor med hendes meget unge barn, og barnet peger på ens bryster og siger “mam mam”.

8. Der er fem dage til min fødselsdag, og det går først nu op for mig, at jeg måske burde holde noget?

9. Det går også først (rigtigt) op for mig nu, at jeg fylder 32, og jeg er ret sikker på, at Bridget er lige omkring den alder i den første bog. Jeg er nu officielt Bridget Jones. For real.

10. I also choose vodka.

Kommentarer (19)

Der er lukket for kommentarer.