Jeg er jo Bridget Jones #525

1. Gik i bad. Da jeg kom ud fra badet, var der intet håndklæde. Det havde jeg tilsyneladende hængt over en stol inde i stuen, så jeg målte vralte – meget våd og meget nøgen – ind for at finde det.

2. Forleden lavede min nabo mad, og jeg ved ikke, hvad det var, men det duftede så godt, at jeg blev fristet til at banke på og bede om en portion. Eller i hvert fald opskriften.

3. Jeg plejer at være rigtig god til at få hentet mine pakker, for hvem elsker ikke at få pakker? Men den her gang kom jeg først i tanke om den dagen efter, den var sendt retur. Dummebøde.

4. I sidste uge kom jeg til at spise så mange Discovery-æbler, at jeg fik ondt i maven. Man skulle tro, jeg lærte noget af den oplevelse, men i forgårs gjorde jeg det eddermame igen.

5. Det ringede på døren, mens jeg sad med mit makeupspejl og havde gang i mascarabørsten, og Herbert, der lå ved siden af på bordet, blev så forskrættet, at han straks satte i løb mod soveværelset og væltede spejlet på gulvet i processen. Det gik heldigvis ikke i stykker, men så havde vi vist også været oppe på spejl nummer tre, han har smadret.

6. I nat drømte jeg, at min pung blev stjålet med alle kort, og jeg panikkede voldsomt, fordi jeg skal til USA om en måned og altså skal bruge både kørekort og Visa-kort. Da jeg vågnede, var jeg nødt til lige at dobbeltjekke, at de stadig lå i tasken. Det gjorde de. Og nu er jeg lidt noia omkring at tage dem med udenfor igen.

7. Jeg kan egentlig mægtig godt lide efterår, men jeg hader den her periode, hvor det sagtens kan blive over tyve grader, men det kan også være pissekoldt, og jeg tager konsekvent enten for lidt eller for meget tøj på.

8. Skulle farve mit hår, så tog et gammelt håndklæde om skuldrene, fordi jeg vidste, der var god sandsynlighed for, at jeg ville spilde. Og det gjorde jeg da også. Lige ned foran på min t-shirt, hvor håndklædet ikke dækkede. Rookie mistake.

9. Det er sjældent livsfarligt at snuble over en flise på fortovet, med mindre man gør det, så man elegant vælter direkte ud på kørebanen. Heldigvis var den nærmeste bil lige præcis tilpas langt væk til, at jeg flovt kunne skynde ind igen.

10. Denne uge var ugen, hvor jeg matchede med en dude på Tinder, der mistede al form for romantisk interesse, da han hørte om mit job, men han ville til gengæld meget gerne have nogle tips til at få flere følgere på sin Instagram.

Kommentarer (18)

 • Det ger er en ret random kommentar på bridget – men jeg har kun sådan en creepy profil på Instagram uden billeder, posts eller følgere (for min egen skyld, så jeg ikke bruger for meget tid på insta) og synes ikke helt jeg kan skrive beskeder/kommentarer fra den😅 Men jeg blev helt vildt glad, da du lavede en story om, at din søster havde fundet salte kastanjer i Bilka og at det MÅSKE kunne tyde på at de er tilbage og jeg må bare sige: jeg fandt den som bland selv slik i går i min lokale Nørrebro-bland-selv-slik-butik, så noget tyder på, at de ER på vej tilbage🤩😁🤞🏼🤞🏼

 • Jeg har et ønske for samfundet; at vi vedtager, man ikke er freak, hvis man banker på hos naboen, når de laver super velduftende mad?
  15 år siden, tidligere underbo havde gang i noget karry, kokosmælk…. Og det duftede sååå godt 😍

 • Åh, nr. 10… er det nået til et sted hvor det ikke er forbeholdt læger og IT folk?
  “Nå, så du er læge… det er skægt du siger det, for min højre albue siger sådan en mærkelig kliklyd når jeg gør sådan her. Hvad tror du det er?” eller “IT siger du. Ved du hvad, min computer, den bare går ned af sig selv. Hvad skal jeg gøre?”

  • Haha, altså, det er ikke første gang, jeg har prøvet det! Men det plejer nu ikke at være Tinder-folk, der spørger. 😀

 • Den sidste minder mig om, at jeg savner emne-hemmeligheder.
  Ellers var det lige oplaget (hvis den ikke allerede har været der) arkavede-tinder-openings 😀

 • Kørekort-appen på mobilen er genial! Virker dog ikke i udlandet, men du slipper i hvert fald for at have det med dig rundt indtil du skal til USA 🙂

  • Jeg skal slet ikke bruge mit kørekort, før jeg skal af sted, så det kan jeg egentlig godt tage ud! 😀

Der er lukket for kommentarer.