Jeg er jo Bridget Jones #524

1. Det er rigtigt dumt at prikke sig selv i øjet. Det er endnu mere dumt at prikke sig selv i øjet, mens man er ved at skære hvidløg.

2. Forleden brugte jeg måske en halv time på at prøve at få en flue ud af mit soveværelse, så jeg kunne sove i fred. Jeg havde ikke held med det, og den drillede mig hele natten som hævn.

3. Jeg har sådan en gammeldags, flad brødrister. Havde lyst til en toast, så jeg fandt toasteren frem, satte den oven på brødristeren (begrænset bordplads) og tændte for den. Bortset fra, at jeg havde tændt for brødristeren i stedet, hvilket jeg først opdagede, da det begyndte at ryge, fordi undersiden af toasteren var ved at smelte.

4. …Ja, burde måske købe en mere moderne brødrister. Og nu også en ny toaster.

5. Herbert sagde en utroligt underlig lyd, jeg ikke har hørt før, og jeg var bange for, der var noget galt, så jeg gav ham en masse opmærksomhed efterfølgende. Nu har han luret, at den lyd får min opmærksomhed og siger den en gang i timen.

6. Efter en hel dag med voldsom regn, syntes jeg i går ved solnedgangstid, at jeg spottede solen?! Så jeg gik ud på min altan og stirrede på den som en idiot, så jeg de næste fem-ti minutter havde en intens sort plet for øjnene.

7. Discovery-æblerne er kommet, og de er mine yndlings! Havde lidt svært ved at styre mit indtag og endte med at få ondt i maven, som var jeg en fem-årig, der ikke vidste bedre.

8. Den anden nat vågnede jeg klokken 2.30 og var lysvågen. Det gav absolut ingen mening. Var vågen i over to timer, før det lykkedes mig at falde i søvn igen.

9. …Til gengæld var jeg så selvfølgelig hjernedødt træt, da jeg stod op dagen efter, fordi jeg havde fået for lidt søvn. Tak for det, hjerne.

10. Jeg har endelig købt flybilletter til USA! Jeg har også efterfølgende tjekket billetterne en million gange for at sikre mig, at de nu også er til de rigtige dage, for det kunne 100% ligne mig at komme til at købe til den forkerte måned. Eller det forkerte år.

Kommentarer (6)

Der er lukket for kommentarer.