Jeg er jo Bridget Jones #521

1. Jeg har boet i min lejlighed i snart tolv år, og på en eller anden måde er det første nu gået op for mig, hvor helt afsindigt højt, mit toilet lyder, når det løber, og nu kan jeg ikke abstrahere fra det igen.

2. Måske unpopular opinion, men jeg er faktisk virkelig glad for, at folk er så elendige til at tømme fnugfilteret i tørretumbleren, for så får jeg lov at gøre det, og det er enormt tilfredsstillende!

3. Spell check på min telefon har besluttet sig for, at “hos” ikke er et dansk ord, og det forvirrer mig lidt.

4. Life hack: Når man skal flytte et puslespil er det en god idé at holde det under bunden, så den ikke risikere at falde ud, hvorefter man skal samle 1000 brikker op fra sit stuegulv.

5. Købte en pakke sandwich-is. Dem med cookies på hver side. Elsker dem. Men da jeg skulle spise den første, gik det op for mig, at de var med chokoladeis. Jeg kan ikke lide chokoladeis, og jeg vedholder stædigt at billedet udenpå meget mere ligner, at det er vanilleis!

6. I fredags skulle jeg til Køge. Skærmene på stationen virkede ikke, men jeg vidste, at mit tog kom 12.44, så da den blev 12.44, hoppede jeg på det tog, der kom. Det var først, da jeg var nået til Valby – hvor Køge-toget ikke stopper – at det gik op for mig, der åbenbart kørte mere end ét tog klokken 12.44.

7. På hjemvejen sad jeg over for en dude med Nick Carter-hår, og jeg har stadig svært ved at vænne mig til, at det er moderne igen. Det får mig til at føle mig ret gammel. Men ikke så gammel, som da der var en person i mine DMs på Instagram, der spurgte mig, hvem Nick Carter er?

8. Jeg elsker konceptet bland-selv-ærter, fordi man så kan gå uden om de der flade gnallinger. Alligevel tror jeg måske, det er bedre at købe de færdigpakkede, for jeg kan simpelthen ikke styre mængden ellers. Vi rammer gerne minimum de to kilo.

9. Man skal lade være med at købe ind, når man er hangry. Så ender man med at stå i en utroligt langsom kø og få lyst til at råbe ad både sagesløse medarbejdere og andre kunder.

10. Man skal også lade være med at lægge en pose kattegrus op på båndet for tæt på siden, for måske er der en skarp kant, der lige flænser posen op og pludselig er man skyld i et kassebånd med en lang stribe kattegrus ned ad sig. Undskyld!

Kommentarer (11)

    • Jeg kan godt lide rigtig chokoladeis. Lavet fra bunden med ægte chokolade. Jeg kan ikke lide is, man har farvet brun og givet en smag, det ikke rent faktisk smager af. 🤥

  • Man kan også flytte et 1000briks puslespil ved forsigtigt, at dele det op i mindre bidder og lægge dem mellem dækkeservietter… for så at, som i slow-motion, se som 3-årige hive hele lortet på gulvet et par dage senere…

  • Nr. 3! Ej, den har virkelig også drillet mig. I starten (og gør det egentligt stadig) studsede jeg over hvorfor jeg havde stavet det forkert… Min 8 årige søn kom fordi han skulle skrive det i en sms, og ville vide hvorfor det var forkert. What to do?

  • Uhhh det fnugfilter! 😍 Jeg kommer også ind i mellem til at skubbe andre folks køkkenvaske – en stålsvamp fjerner det brune lag så mega tilfredsstillende hurtigt 🙈

Der er lukket for kommentarer.