Sommeroverskuddet er landet – med pæne mænd og pæne kinder!

Annonce for Cocopanda

Jeg har sagt det før, og jeg siger det igen: Der sker noget med mig, når de lyse tider kommer. Det er solen, det er varmen, det er at være mere udendørs uden at skulle pakke mig ind i tre lag tøj og svede-fryse, når jeg cykler fra et sted til et andet. Jeg er gladere i blomstrede sommerkjoler og sandaler. Jeg har mere overskud. Jeg kigger efter pæne mænd. Jeg smiler mere. Også til pæne mænd.

Jeg gør generelt også mere ud af mig selv. Der kommer oftere farve på læberne og neglelak på fingrene. Men med sommermånederne er der selvfølgelig også et par udfordringer som fx at jeg sveder som et svin og skal (læs: vælger at) barbere mine ben oftere. Der kommer lidt flere og typisk også nogle lidt andre produkter i brug, end der gør i vintermånederne.

Og med det in mente kommer her nogle af de ting, jeg har svært ved at undvære om sommeren. Der er lidt til enhver smag, anledning og budget, så jeg håber, jeg nogle af jer måske også kunne have gavn af dem.

Alle produkterne er fundet på Cocopanda, der kører nogle solide tilbud lige nu, og skulle man blive fristet af noget eller få lyst til at fylde op i skabet med egne favoritter, giver koden “MIRIAMJUNI” 15% rabat ved ordrer over 450kr. Koden kan bruges én gang per kunde og kan ikke kombineres med andre rabatkoder, men den gælder selvfølgelig som altid også på allerede nedsatte varer. Den kan bruges frem til 2. juli.

I kan se alle mine anbefalinger samlet lige her, men ellers er der selvfølgelig links til det hele nedenfor.

Makeup

Urban Glow ‘Blush Rush’ Blush Palette. I kommer til at høre mig bruge ordet “koral” en del her, for sammen med de røde og lyserøde nuancer, er det mine go-to farver for et sommerlækkert look. Paletten her har tre farver, som kan bruges hver for sig eller mixes for fine sommerkinder. Pt nedsat med 25% og koster nu 134 kroner.

L’Oreal Volume Million Lashes So Couture. Jeg elsker jo alle dage min mascara, men om sommeren er den i særdeleshed praktisk, fordi den er så holdbar. Vandfast er den ikke, men jeg oplever heller ikke at svede den af, hvilket jeg desværre har erfaring med, at man kan komme til med nogle mascaraer. Lige nu nedsat med 30% og er derfor nede i 90 kroner – før rabatkode.

The Balm Mary-Lou Manizer aka “The Luminizer”. Jeg elsker flere-i-en-produkter, og der er den her fremragende. Kan nemlig både bruges som highlighter og øjenskygge. Giver den fineste shimmer og glød og kan opbygges alt efter, hvor tydelig man ønsker, den skal være. Jeg bruger den på kindbenene, næseryggen og amorbuen – og på øjnene, når jeg føler mig ekstra kæk. Den koster 109 kroner.

Lumene Shine Hydrating and Plumping Lip Gloss i farven “Peach Pink”. En af de der lipgloss, der prikker lidt, når man tager den på, fordi den her lip plumper i sig. Jeg ved bundærligt ikke, hvor stor en forskel det gør, men lidt har også ret, når man har en beskeden overlæbe som mig, og den har under alle omstændigheder en virkelig fin og meget diskret farve, der giver bare lige en snert af noget andet end ens egen læbefarve. Kan bruges både alene og ovenpå læbestifter. Koster 89 kroner.

Essie “Cute As A Button”. Min ultimative go-to farve til neglene om sommeren er koral, og jeg ved ikke, hvorfor Essie beskriver den her som en rosa, for det er det altså ikke. Det er den fineste koralfarve (i virkeligheden nok lige en tand lysere end på mit billede), som også er flot, selvom man ikke er typen, der bliver lækkert sommerbrun. Har den brede pensel, der gør den lettere at lægge. Nedsat med 30% og koster nu 69 kroner.

Essie “Spice It Up”. Tæt på at være en klassisk rød, men har lige et touch af noget rust/orange, der gør den interessant på en anden måde end en klassisk dyb-rød. Man sparer lige nu 30% og kan få den til 62 kroner.

Essence Extreme Gel Top Coat. Jeg anbefaler altid, at man bruger topcoat til sin neglelak. Både for en flottere finish og for længere holdbarhed. Og når man kan få begge dele til sølle 21 kroner, så brokker jeg mig ikke! Har i øvrigt smittet en del af jer med min kærlighed til den her, og det tager jeg gladeligt på min kappe!

MAC Cosmetics Glow Play Lip Balm i farven “Floral Coral”. Hvis man ikke er til vilde læbefarver, skal man ikke blive skræmt væk af den her. Jeg har nemlig en kæmpe svaghed for læbepomader med farve, og det er det, vi har at gøre med her. De giver et væsentligt mere naturligt look end en regulær læbestift, men nok til at føle, at man har gjort lidt ud af det. Resultatet bliver lidt diskret koral på læberne, og det er så nemt, pænt og umuligt at fucke op. Prisen er 159 kroner.

Essence Juicy Bomb Shiny Lipgloss. Slår også lige endnu et slag for den her. Fordi. Det er en lipgloss til 9 kroner. Og til den pris gør den det altså fremragende. Fås i syv farver, og hvis man smider den væk, smadrer man ikke budgettet ved at købe en ny. Genialt til byture osv.

Hår og hud og lidt af hvert

Kocostar Foot Peeling Pack. Jeg snupper en fodpeeling ved den her tid hvert år. Hvis nogen ikke skulle kende til det, er det en fodmaske, man tager på, og efter nogle dage begynder alt den der døde, grimme hud at skalle af. Den her er pt nedsat med 20% til 56 kroner, og det er altså en solid deal.

Gilette Venus Comfortglide Breeze. Jeg har ikke brugt andet end dem her, siden jeg opdagede dem (med undtagelse af til intimbarbering, hvor jeg bruger en special-barbergel), for de er fucking geniale. Det er i bund og grund barberblade med barbergel påsat, og det gør dem nærmest lidt magiske, uden jeg har helt styr på, hvordan det præcist sker. Jeg er typen, der altid lige får høvlet lidt hud af en knæskal, når jeg barberer ben, men det sker altså stort set aldrig, efter jeg skiftede til dem her. Kæmpe game changer for mig! Lige nu sparer man 20% og kan få dem til 111 kroner.

Ganier Fructis Hair Food Mask i henholdsvis Aloe Vera og Banana. Jeg vil vove pelsen og påstå, at de her er de bedste budget-hårmasker på markedet. Man får en kæmpe bøtte til ingen penge, den kan bruges som både balsam, maske og leave-in, og den giver en solid omgang fugt til sommertørt hår. Bananen er i min optik den bedste, men hvis man er til en mere neutral duft, er Aloe Veraen et glimrende alternativ. Lige nu nedsat til henholdsvis 51 og 55 kroner.

Lancome Bocage Roll-On Deodorant. Jeg var alt for gammel, før jeg fandt ud af, at der er forskel på deodoranter, og de billige er altså ikke nok til mig. Den her blev min redningskrans, og jeg har brugt den trofast lige siden. Lidt til den dyre side med sine 179 kroner, men heldigvis utroligt drøj i brug.

Revolution Beauty SPF 30 Fixing Spray. Det her er det eneste produkt, jeg ikke rent faktisk har testet endnu. Faktum er, at jeg har en solcreme til ansigtet, jeg holder meget af, men det er en creme-creme, og jeg har ikke lyst til at fucke min makeup op, hvis jeg er ude hele dagen og gerne vil have fornyet solcremen. Det her er egentlig en setting spray, men den har SPF30, så jeg tænker, den måske kunne være smart til det formål. Oplever nemlig at mange spray-solcremer til ansigtet ødelægger min makeup, hvis den kommer ovenpå, og eftersom den her er designet til at komme oven på makeup, er det måske et lille life hack. Især fordi den er nedsat med 39% og nu kun koster 84 kroner.

Lancome Hydra Zen Jelly Mask. En gammel favorit, jeg ikke har råbt op om i noget tid. Elsker den især af to årsager: 1) Den er god til sensitiv hud, og min kan godt blive lidt skør af varmen. 2) Den skal ikke vaskes af igen, hvilket gør den utroligt praktisk, og så giver den et intenst skud fugt. Tager den som regel på om aftenen og lader den virke hele natten over.

Hawaiian Tropic Lip Balm SPF30. Solcreme smager grimt, og læber kan have brug for mere solbeskyttelse end resten af ansigtet, så en læbepomade med SPF30 er altså ikke en dum ting at have med i tasken. Nem genpåføring og lige nu sat 25% ned, så den kommer ned i sølle 26 kroner.

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5. Er ikke med på billedet, fordi jeg er en klaphat og opdagede min fejl for sent. Hyaluronsyre konge, når det kommer til fugt. The Ordinary leverer som altid et habilt produkt til en virkelig habil pris. Konsistensen her er en bonus, fordi den trænger hurtigt ind og derfor er dejligt nem at tilføje til sin daglige hudplejerutine uden at lægge så meget tid til den. Koster kun 63 kroner.

Kommentarer (6)

Der er lukket for kommentarer.