Jeg er jo Bridget Jones #517

1. Når man er i bad og finder en hårnål i sit hår, mens man vasker det, og prøver at komme i tanke om, hvornår man sidst satte sådan en i.

2. Glemte solcreme i nakken. Blev jævnt solskoldet og forbandede lidt mig selv.

3. To dage senere var jeg meget obs på at huske solcremen i nakken. Blev stadig skoldet. Den tidlige sommersol slår fandme hårdt!

4. I går døde bordlampen i mit soveværelse. Den virkede ellers til at være typen, der kunne holde til, at en kat væltede den på gulvet, men to be fair var det måske også gang nummer 200, det skete.

5. Har i denne uge (igen) googlet forskellige køkkenløsninger. Var det, fordi jeg er træt af den lave bordhøjde og lågerne, der ikke helt kan lukkes? Nej. Var det, fordi jeg drømmer om en større fryser? Jep.

6. Jeg trængte til en lur, men ville sætte et ur til tre kvarter for ikke at fucke for meget med min døgnrytme. Glemte bare at slå alarmen til og vågnede næsten 2,5 timer senere – lidt i tvivl om hvad dag det var.

7. Bestyrelsen i min andelsforening har truet med at begynde at gennemgå papcontainerne for at finde ud af, hvem der ikke slår deres papkasser flade. Fordi folks navne jo står på dem, der er kommet med posten. Det gør mig lidt nervøs. Ikke fordi jeg er skyldig på det område, men fordi de vil finde ud af, hvor mange pakker jeg reelt modtager.

8. …Også virkelig essensen af voksendrama, når nogen ikke slår deres papkasser flade. Vi har i øvrigt også problemer med folk, der sætter deres storskrald ud både for tidligt og for sent.

9. Det gik i dag op for mig, at hvis jeg gerne vil have noget til at vokse i mine altankasser i år, så skulle jeg måske overveje at så det. Og de tanker skulle jeg måske have haft for en del uger siden.

10. Jeg købte et par hvide lærredssko i Nordirland. Jeg har ikke haft dem på endnu, fordi jeg ved, jeg er ret ringe til at holde hvide lærredssko pæne. Skulle måske nok holde op med at købe hvide lærredssko.

Kommentarer (14)

 • Haha.. jeg piller labels af mine papkasser inden jeg smider dem i containeren.. bare så ingen dømmer mine indkøb 🤣

  (Jeg fladmaser selvfølgelig også 😇 )

 • Vi fjerner altid vores navn på pakkerne inden vi putter dem i papcontaineren, der er nemlig perioder hvor der kommer pinligt mange pakker 😅📦

 • Jeg har ikke haft overskud til altankasser før nu, så jeg tog i Silvan og købte jorbærplanter, der allerede havde skud.

  Nu ligner altanen, at jeg har vildt grønne fingre – så håber jeg bare, at alle planterne overlever sommeren 😂😭😂

  • Haha, det er dælme smart! Jeg havde også en jordbærplante sidste år, men det er, som om der ikke er helt plads nok, hvis jeg ville have nok ud af det! 😀

 • Jeg streger alt med mit navn ud, for der også folk som lurer i adresserne, til at begå id-snyd med.
  Så.. hvis man har sit idenitet kært, så passer man på det også selvom, det “bare” er papkasser.

  • Der er ikke mere info på mine pakker, end der er på Krak, så den del er jeg ikke nervøs for. 😀

 • Jeg var i Plantorama i mandags for at købe ærteplanter. De havde desværre ikke flere tilbage, men den flinke gartner sagde at jeg stadig kunne nå at så dem, så jeg købte to forskellige slags og sår dem i weekenden – sammen med gulerodsfrøene <3

Der er lukket for kommentarer.