Jeg er jo Bridget Jones #518

1. Det var 23 grader i går, men i dag var det regnvejr, så jeg tog en let strik på, da jeg skulle ud, og følte mig relativt fornuftig. Det viste sig, det rent faktisk var 12 grader, og jeg hundefrøs.

2. Problemet med at have en kat, der elsker at lege med ærtebælge er, at når han får smidt en væk, går han bare i skraldespanden for at finde en ny, hvilket altså gerne indebærer en skraldepose med indholdet småspredt ud over køkkengulvet.

3. Jeg har længe nægtet at opdatere min Insta-app, fordi jeg hader de nye features, der er kommet, og som straf er de begyndt mest bare at vise mig de samme opslag fra 10. juni.

4. Når man glider i badet og et splitsekund er overbevist om, at man skal dø. Jeg overvejer snart at købe en af de der virkelig grimme, men forhåbentlig ret effektive skridsikre måtter.

5. Jeg har et par klip-klapper, som jeg elsker meget højt, men hver eneste sommer skal de gås til igen, og det går især hårdt ud over min højre lilletå.

6. Var ved at gøre min genanvendelige vandflaske rent, og jeg burde virkelig investere i en børste specifikt til formålet, for min opvaskebørste satte sig fast i åbningen og nægtede at rykke sig ud af stedet.

7. …Endte med at måtte placere flasken mellem knæene og hive med begge hænder, og da den endelig kom op, eksploderede den sæbevand ud over det meste af mig. Inklusiv mine (åbne) øjne.

8. Havde af Gud ved hvilke årsager placeret min yndlingsneglefil i sofaen, da jeg var færdig med at bruge den. Så gik jeg ud for at hente snacks, og da jeg satte mig i sofaen igen, lød der et nærmest hoverende højt knæk. RIP.

9. Nogen burde snart fortælle Facebook, at når de i ti år har foreslået mig at blive venner med en person, og jeg stadig ikke er blevet venner med den person, så er det muligvis, fordi jeg ikke rent faktisk har lyst til det.

10. I torsdags holdt min genbo fest, og det er altså meget ildeset på Østerbro på en hverdagsaften, især efter midnat. Ville muligvis også være blevet en snert irriteret, hvis det ikke var, fordi de seriøst havde gang i verdens fedeste playliste, så i stedet fik jeg en solid omgang FOMO.

Kommentarer (10)

  • Ad 3: Jeg tænkte på dig mange gange i løbet af den dag i sidste uge, hvor man skulle opdatere insta-appen for at slippe for at se alle de gamle stories, for at komme til de nye😂

    • Jeg var velsignet nok til ikke at have den fejl – muligvis netop fordi min app ikke har været opdateret i månedsvis! 😀

  • Angående punkt 4: Jeg havde sådan en grim skridsikker måtte fra Ikea, men kæft den var guld hver i forhold til de mange gange, jeg havde frygtet for mit liv, når jeg var i bad 😂

  • 11. Og kan vi lige snakke om at, den nye spotify opdatering er ret dårlig, nu skal jeg rent faktisk IND på spotify-biblotek for at finde de albums jeg lytter til, istedet for at bare finde den på forsiden.
    Forsiden er lige nu alt muligt andet jeg ikke rigtigt relaterer til….

    • Det har jeg slet ikke bemærket, men jeg lytter også stort set udelukkende til blandede playlister. 😀

  • Man kan købe sådan en skridsikker spray, som kan sprøjtes på klinkegulvet. Det hjælper på skridsikkerheden plus at det ikke kan ses 😊

Der er lukket for kommentarer.