SAG Awards 2022 ifølge Miriam

Hallelujah! De røde løbere er tilbage! I nat var der SAG Awards, og som altid får I mit bud på de to bedste kjoler og derudover en række af de outfits, jeg af den ene eller anden grund har fundet ekstra bemærkelsesværdige…

Mine favoritter i år er Selena Gomez, men med pufærmer OG velour har hun også samlet to af mine allerstørste modemæssige svagheder, så hun gav mig ikke så meget valg. Kirstens Dunst er i bund og grund iført kjole-versionen af mine røde Jimmy Choo-glimmerstiletter, og selvom lyset får den til at se en snert plastic-agtig ud, så synes jeg virkelig, den er smuk, og jeg synes, det spiller 100% med det meget enkle design, når materialet er så specielt.

Jeg elsker oprigtigt, når mændene kommer i noget lidt mere spændende end bare det klassiske sorte/mørkeblå tuxedo. Men. Jeg spørger bare lige. Får I også nogle intense Spiderman-vibes af mønsteret på Rob Morgans jakkesæt, eller er det bare mig? Jeg er for så vidt virkelig vild med Salma Hayeks kjole. Jeg forstår bare virkelig ikke den der handske-ting. Dels ser den super billig ud, dels får farven det lidt til at se ud, som om hun har stukket sin arm ned i et stykke naturtarm.

Der burde være grænse for, hvor mange gange jeg må lave tæppe-joken, men det er svært at lade være med en kjole som Melissa Tangs. Både mønster og frynser er spot on. Hvad angår Jared Leto, så tror jeg oprigtigt ikke, jeg ville blive overrasket, hvis det en dag blev afsløret, at han er en vampyr. Får hardcore 70’er-Lestat-vibes fra det outfit her.

Det er muligt, jeg havde fået en form for forklaring, hvis jeg havde set dækningen af den røde løber, men i fald af at der ikke er en, er jeg bare nødt til at sige: Curtis Stone, my dude, jeg ved godt, du er kok og shit, men der er noget, der hedder tid og sted. Der er få mennesker i verden, jeg elsker højere end Sandra Oh, men hun er et Hershey’s Kiss her. (Venligst indsat med sublime photoshop-evner til dem, der ikke kender dem. De smager i øvrigt forfærdeligt).

Der findes en krebseart, der hedder rankefødder eller barnacles på engelsk. Nogle gange sætter de sig fast på en båd og dør på et tidspunkt. (Igen reference-billede indsat). Man ser det relativt tit i amerikanske film. Og det er det eneste, jeg kan tænke på, når jeg ser Aunjanue Ellis’ kjole. Hvad angår Reese Witherspoon, så er jeg sikker på, hun har iført sig, hvad hun synes er en smuk, sort kjole med et lyseblåt bånd om livet. Og det er ikke, fordi jeg nødvendigvis er uenig med hende. Jeg ser bare først en kat iført en kappe.

Billeder fra people.com.

Kommentarer (16)

 • Jeg er helt enig i valgene👌🏼 Og i øvrigt har jeg også undret mig over hvorfor Hershey’s kisses er så populære, når de smager så nederen (undskyld for mad-shaming!) men nej bare nej!

  • Amerikanerne er i det hele taget ikke voldsomt gode til “ren” chokolade. Det hjælper på det, når de laver barer og sådan, men nej tak ellers. Især til Hershey’s.

  • Amerikanerne har en anden process for at lave chokolade, som er helt anerledes end i Europa, og det resulterer i, at det oftes smager bittert… og af opkast, synes mange! Dertil kommer de meget meget mere sukker i, så al chokolade er hvinende sødt for en europæer. Generelt er al amerikansk slik pure trash i forhold til dansk bland-selv, vi savner det enormt herovre.

   • Ja, det smager helt skørt bittert! Sødt kan jeg dog slet ikke genkende. Fordi det netop smager så bittert, synes jeg, det mangler rigtig meget sødme. Altså, der er selvfølgelig forskel på chokolade, men sådan overordnet. 😀

 • Wow 😂. Jeg er glad for jeg ikke er den eneste der så Spiderman I det jakkesæt. Derudover er jeg ganske enkelt enig i dine fantastiske beskrivelser. Jeg får det fysisk dårligt af barnacles and they were all I saw 🥲

 • Det ser ud til at Selma H. har pushed pølsetarmshandskerne på Jared Leto. Han har bare valgt den korte version med håndledsfrynser. Lol. Håber inderligt det ikke bliver en “ting”!
  Elsker dine beskrivelser!

  • Jeg er nok ikke den store handskefan generelt, tror jeg. I hvert fald ikke af dem der! 😀

Der er lukket for kommentarer.