Jeg er jo Bridget Jones #503

1. Jeg kan mægtig godt lide påskeliljer. Uheldigvis er de giftige for katte, så når jeg har købt nogle, sætter jeg dem altid højt op på en reol om natten, eller når Herbert skal være alene – for en sikkerheds skyld. Det resulterede i, at jeg i går opdagede en vase med en buket virkelig visne blomster, som jeg havde glemt alt om.

2. Når man fucker så meget op, når man skal skrive “bidrage”, at autocorrect mener, man nok mente Beograd-regering. Det gjorde jeg ikke, nej, men jeg er imponeret over, at det er i dens ordbog!

3. Jeg er blevet bidt af den koreanske zombie-serie “All of Us Are Dead”, men hold kæft, hvor er det besværligt at se serier, hvor man ikke forstår sproget. Jeg er vant til at multitaske, mens jeg streamer!

4. I dage råbte min computer af mig, at jeg skulle opdatere den, men lovede mig, at det kun ville tage fem minutter, så jeg bøjede mig. En time senere var den stadig i gang, og jeg havde gang i en seriøs panik omkring, hvorvidt den var gået i tomgang.

5. …Det hjalp heller ikke på det, at der er momsfrist på tirsdag, og jeg nåede at få gang i omkring femten nødplaner for, hvordan jeg skulle komme i mål med det uden en computer, da den endelig blev færdig.

6. Trængte virkelig meget til at få vasket tøj. Bookede lykkeligvis den sidste ledige tid. Kom ned i vaskekælderen med alt mit habengut kun for at erkende, at jeg havde set forkert, og min tid sluttede, ikke startede, klokken 16. Fuck.

7. Proppen på min genanvendelige plasticflaske er begyndt at lugte lidt underligt, og jeg har prøvet flere forskellige sæber nu uden held med at få lugten væk. Føler ligesom pointen med en genanvendelig flaske går af, hvis den har tænkt sig at opføre sig sådan.

8. I dag ryger fastelavnsbollerne, og jeg kan ikke lade være med at sørge lidt. Det hjalp dog en smule på humøret, at påskeslikket er landet. I får mig aldrig til at brokke mig over, at supermarkederne starter lige rigeligt tidligt med at fejre diverse højtider.

9. Har klippet Herberts kløer, fordi de var så skarpe, at han var begyndt at kradse mig ubevidst. Han kvitterede ved at hvæsse så intenst kløer i mit lagen, at det er gået i stykker.

10. Havde været ved at presset noget lime over en stirfry og stak efterfølgende pegefingeren i munden for at fjerne den overskydende saft. Der viste sig at være lidt salt på den også, og pludselig havde jeg et virkelig intenst tequila-flaskback.

Kommentarer (6)

  • Man kan efter sigende få nogle rense tabletter til sutteflasker – de må da også kunne klare en drikkeflaske. ( og ellers er det måske et tegn på at den er pensionsmoden….)

    • Den er bare kun nogle måneder gammel, fordi dens forgænger netop gik på pension. Og den havde jeg i flere år uden det problem! Det er meget mærkeligt. Må undersøge de rensetabletter!

  • Vedr. drikkeflaske. Bagepulver (ca 1 tsk) og vand. Når det nu er låget, ville jeg nok stille den på hovedet i et krus eller en skål alt efter dunkens facon. Held og lykke.

  • Hvis nu flasken ender med at måtte skiftes ud, så kan jeg anbefale at investere i en i rustfrit stål. Jeg har den smukkeste lille ens fra 24bottles, men den kan desværre ikke gå i opvaskemaskine. Til gengæld matcher den min gudesmukke termokop. Jeg håber aldrig, de må skiftes ud.

    Og her må vi også nøjes med at kigge på påskeliljer udenfor. Øv.

    • Jeg har faktisk en, men jeg er mildest talt ikke fan. Man kan ikke se, om den er ren indeni, og man kan ikke se, hvor meget væske der er tilbage i den. Jeg brugte den på et tidspunkt, hvor jeg havde smidt min plasticflaske væk, og jeg hadede hvert øjeblik. Plus, jeg syntes altid vandet smagte lidt metallisk af det? 😀

Der er lukket for kommentarer.