Årets sidste indlæg. Det burde jeg nok have gjort mere ud af, end jeg gjorde.

Når jeg har klikket “udgiv” på det her indlæg, går jeg på en god, lang juleferie. Jeg burde nok skrive nogle ømme, bevingede ord, men der er ikke så meget hjerneaktivitet i mit hoved i disse dage, hvis man ser bort fra drømme om at spise chokolade til morgenmad og se uanede mængder dårlige julefilm.

Jeg skal holde jul hos min søster + familie i Køge i år. Min mor og far kommer over fra Jylland, så overnatter vi til dagen efter, spiser julefrokost og spiller en solid gang pakkeleg, hvorefter jeg hopper med i bilen, og vi tager noget af en afstikker forbi Østerbro efter Herbert. Og så er der juleferie hjemme hos mor. Jeg regner med at blive nytåret over også og komme så langt ned i gear som menneskeligt muligt.

Som jeg har praktiseret de sidste par år, holder bloggen ferie sammen med mig. Instagram kan jeg næppe lade helt være, men aktiviteten skrumper nok en del. Det er ikke nemt at social media-detoxe med et arbejde som mit, men jeg har erfaret, at det er virkelig sundt for mig at tvinge mig selv væk og komme til at savne det. Plus, sidste år fik jeg lavet en lang liste med nye idéer, fordi inspirationen pludselig gik amok, da hverdagen forsvandt. Det satser jeg lidt på sker igen. Det er fandme ikke altid nemt at komme på noget originalt at skrive om efter ti år i gamet! 😀

På mange måder begynder det at føles lidt mere som et lille, tæt fællesskab at have en blog igen. Sådan som det var, da jeg lige startede. Bevares, vi er stadig okay mange tusinde i det her fællesskab, men det er ikke nogen hemmelighed, at Instagram ligesom har overtaget populariteten fra blogsfærden. Det selvfølgelig lidt træls, når man ser sig selv mere som blogger end som instagrammer, men jeg elsker også lidt, at mange af jer har bemærket samme tendens og derfor værner utroligt meget om de blogs, der er tilbage. Der er ligesom lidt mere kærlighed at hente, fordi vi helt uden at have talt direkte om det i plenum er blevet enige om, at vi pinedød ikke vil have, at longreads skal være en ting, der uddør, fordi vi pludselig ikke har et længere attention span end at se et billede og læse en caption på tre linjer. Og det gør mig sgu lidt varm om hjertet.

Så kære jer, der også stadig elsker blogs: Rigtig glædelig jul. Tak, fordi I er her endnu, og tak fordi I er nice.

Kæmpe julekrammer (den er igennem en skærm, så må man godt) fra mig og Herbert.

Edit: Burde have forudset alle de mange søde julehilsener, de kommer bag på mig hvert år! Det varmer og gør glad, kan I tro. I får lige en oprigtig fælles-tak, I er sgu så søde! <3

Kommentarer (73)

 • Kæmpe kæmpe julekrammer retur!
  Håber det bliver jul i år (afhænger af Post Nord 😂)

  Og elsker din blog og insta.

  Merry Christmas everybody
  Stinne

 • Vil altid gerne følge med hos dig. Er vild med, at du holder ved, for jeg savner nemlig flere bloggere, som nu kun er på Instagram.

 • Glædelig jul Miriam, tak for alle dine dejlige indlæg både på blog og på instagram ❤

  Glæder mig til at se hvad du finder på i det nye år

  De bedste hilsener Marianne

 • Glædelig jul og tak for endnu et skønt år fyldt med både vidunderlige Instagram- og blogposts. Elsker at følge med begge steder ❤️❤️

 • Sødeste Miriam.. Så er det ikke en juleferie. Så er det en årsferie og det vil jeg fandme næsten ikke tillade. 😳😣
  Men så pyt da.. Jeg ønsker dig og dine en rigtig god jul, med ønsket om mange vundne pakker. Ligeledes håber jeg, at den nøddestjælende spilopmager arter sig. ❤️

 • Også glædelig jul til dig Miriam, Herber og resten af din familie. Tak for en skøn blog, som jeg troligt vender tilbage til og en dejlig insta-profil som giver en lidt af det hele både kattespam, lækre tryouts, eftertænksomhed og gode grin.
  Glædelig og godt nytår!
  Camilla

 • Rigtig god juleferie! Håber du, din familie og Herbert får en skøn jul og et godt nytår! Vi ses i 2022 – eller på Instagram. 😀

 • Jeg sætter meget stor pris på, at du skriver videre. Du gør det så godt.
  Glædelig jul til dig og Herbert.

 • Du gør det mega godt og er klart min ynglings Blogger så bliv endelig ved ❤️

  God jul og godt nytår til dig og dine.

 • Jeg håber, du/ I får en fantastisk dejlig jul, og rigtig rigtig god ferie, den har du ærlig fortjent, jeg glæder mig til vi læses ved i det nye år 😀

 • Rigtig god og velfortjent juleferie, Miriam! ☺️🎅🏻🤶🏻🎄 Glæder mig til mange flere blogindlæg i det kommende år 😻🤗 Glædelig jul og godt nytår!

 • Kæmpe stort:GLÆDELIG JUL! fra Århus (-ish) til dig og resten af folket derude og tak for at du holder fast i de længere “smører”! Må der komme mange fler’ af dem i mange år fremover!

 • Ja, please hold fast i blog formatet. Jeg er en af dem, der begræder, når en blog bliver lukket ned, for udelukkende at være på Intragram.
  Jeg følger også Intragram, men for mig, så giver det ikke helt de samme. Og for nogle af dem, der har valgt kun at bruge Intragram nu, savner jeg de længere og ofte også dybere indlæg.
  Så jeg bliver ved med at heppe her og også give et hjerte på Intragram 😉

 • Rigtig god og velfortjent ferie 😊
  Jeg glæder mig meget til mere af Miriamsblok i det nye år.
  Hilsen en trofast læser, der ikke er på instagram og virkelig værdsætter at der stadig er en enkelt god bog. Tak ❤

 • Rigtig glædelig jul, søde Miriam! (og Herbert)
  Jeg kommer til at savne dine posts begge steder – men hold nu en dejlig ferie fra medierne med god samvittighed, og så glæder jeg mig til du er tilbage igen i det nye år <3 🎅🎄🎆🎉

 • Glædelig jul til dig og Herbert. Longreads skal vi værne om. At detoxe fra SoMe er sundt. Mit day count er otte and counting. Det er første gang, jeg har undværet IG og FB så lang tid, men jeg trives med det. Har ingen specifikke planer om, hvornår jeg “må” igen. Enkelte IG-konti savner jeg (hvad nu, hvis mit yndlingsband laver en ekstra koncert et sted), men det giver mig ro og styrke.

 • Kære Miriam og Herbert
  Glædelig jul til jer og familien

  Elsker at følge med og har gjordt det i årevis.

  🎄

 • Rigtig glædelig jul til dig og Herbert. Tusind tak for i år, din blog har både givet mig noget at grine af, noget at tænke over og noget at drømme om. Jeg håber du kommer ud at rejse i år 2022, for hold fast hvor jeg elsker når du fx er i USA. Indtil da nyder jeg de personlige indlæg og alle de sjove hemmeligheder. God jul og godt nytår Miriam! ❤

 • Ønsker dig og Herbert (og resten af familien) en skøn jul 🙂 Og af hjertet tak for at du holder bloggen i live, for Instagram har aldrig rigtigt fanget mig 😉

 • Rigtig glædelig jul og godt nytår til dig, Herbert og hele familien ❤️

  Det er SÅ velfortjent med ferie, men vi glæder os til, at du er tilbage igen. 😉

  • Min søster har både børn og hund, så det ville være en lige stressende nok oplevelse for én aften. 🙂

 • Glædelig jul og god ferie (mon der stadig er hvalpe i Køge?) Jeg ser frem til Herberts obligatoriske ødelæggelse af Frodes julepynt!

  TAK fordi du stadig blogger ❤️

 • Rigtig glædelig jul, Miriam ✨
  Tak for en dejlig blog, selv de dage jeg ikke får åbnet Instagram åbner jeg altid dig i min browser ❤️

 • Kære Miriam,
  Efter et par år væk fra din blog, er jeg tilbage igen. Shit jeg har savnet dig og din krøllede hjerne. Glædelig jul 🎄❤❄

 • Glædelig jul og godt nytår til dig og Herbert 🎄🎅🤶.
  Er også glad for at du blogger endnu. Så tak for gode blog indlæg i 2021, glæder mig til flere i 2022.

 • Kære Miriam
  Din blog og det rum du skaber er lige ligesom den der gamle veninde. Du ved, hende hvor man bare kan ligge på sofaen i sit Joggingtøj oo se serier med, mens man kommer til at grine over et eller andet mega plat, og man griner så grimt og højt at man næsten tisser i bukserne. Det er sjovt, trygt, rart og helt perfekt. Jeg elsker det. TAK ❤️
  Glædelig jul.

 • Kære Miriam (og Herbert 🥰)
  Jeg er een af de få, der stadig nægter at få en Insta profil og nyder bloggen her + Emily’s blog og Anette’s Beautyspace – der er ikke mange af jer tilbage, din er ren hygge og som regel et godt grin, og så var der Frank (må han hvile i fred 😽) og nu er der skønne Herbert. Tak fordi du bliver ved, her er så meget mere indhold end “fast liners” på Insta ❤️ Jeg er ikke så flittig i kommentarfeltet, men det er fordi de andre siger det hele – og de er ligeså underholdende at læse😅
  Rigtig glædelig jul til dig, Herbert og din familie
  Julehilsner fra Ditte

 • Please please please ikke drop bloggen og gå all in på insta. Bliver helt nervøs hver gang der en en længere pause. Der er jo nærmest ikke flere ægte ord-mennesker tilbage

  • Det er nok desværre sådan en af en grund. :-/ I bund og grund er det umuligt at leve af at blogge længere, kunderne vil simpelthen have Instagram. Kan man ikke leve af sin blog, må man tjene sine penge et andet sted, og skal man tjene sine penge et andet sted, skal man bruge tid på det, og så kan man ikke også være fuldtidsblogger. Jeg prøver på at finde en balance, men det ser svært ud.

Der er lukket for kommentarer.