Jeg er jo Bridget Jones #496

1. Når man på en eller anden måde har sovet alt for længe på et øre, der er helt foldet, og man vågner, og det føles, som om øret er ved at falde af.

2. Det er igen lykkedes mig at modtage en anden persons ordre, da jeg bestilte tømmer-McD. Og altså, det er jo fint, når man får sine penge tilbage og får lov til at behold den andens mad, men jeg savnede altså de chili cheese tops, jeg havde bestilt.

3. Var helt stolt over, at jeg fik pyntet op i fin tid i år, så jeg synes bare, vi skal ignorere, at jeg endnu ikke har været tilbage på loftet med de tomme papkasser.

4. Jeg har glemt min trofaste vandflaske et eller andet sted ude i verden, hvilket jeg er ret meget i krise over, for jeg ved godt, man bare kan bestille en ny, men nogle gange knytter jeg mig uhensigtsmæssigt meget til døde ting.

5. …Det hjælper heller ikke på det, at det betyder, jeg er nødt til at drikke vand af glas herhjemme, hvilket normalt er bandlyst, fordi Herbert elsker få ting i verden højere end at vælte sådan nogle, så der er vand ud over det hele.

6. Dette var ugen, hvor jeg for første gang glemte, at jeg var ved at fylde vand i mit badekar, og jeg derfor kom lige sent nok ud på badeværelset igen, og der var regulær oversvømmelse.

7. Er nu oppe på tre købte julegaver. I det her tempo bliver jeg færdig til marts.

8. Jeg holder meget af Gmail, det gør jeg, men jeg synes, det er aggressivt konsekvent at autocorrecte mine “hermed” til “Hermes”. Det er ikke helt der, vi er.

9. Da jeg var i bad i går, kunne jeg konstatere, at min ene ankel har forvandlet sig til et stort blåt mærke, der oven i købet er ret ømt. Jeg har vitterligt ingen erindring om at have lavet noget som helst, der kunne give det resultat.

10. Nogle gange har jeg perioder, hvor jeg ikke rigtigt går med neglelak, og så er det, som om min finmotorik ryger ad helvede til, når jeg starter op igen, og pludselig ser det ud, som om det er en fem-årig, der har været i gang.

Kommentarer (8)

Der er lukket for kommentarer.