Kommentarer (20)

 • Til dig, der ikke er inviteret til nogle julefrokoster: Jeg er i helt samme båd som dig, og har aldrig været inviteret til en julefrokost, udover familien. Jeg håber, at du snart inviteres med til nogle ❤

   • Men det bliver vel opdaget på et tidspunkt, eller også skal man blive ved med at lyve om dit fiktive barn.
    Pyyh det lyder anstrengende 😅

 • Jeg er helt oppe og køre over, at vi i næste uge runder 400!!! Opslag med hemmeligheder. 🙈🤩

  Btw. Jeg har heller ikke en julefrokost at se frem til. Kun den klassiske familie én.

 • Til dig med vippe misundelsen, kan jeg altså varmt anbefale UKlash serum! Gik fra at have usynlige vipper som ikke kunne holde en buet form, til slet ikke at bruge mascara eller vippebukker 💛

 • Man må knalde med præcis så mange, som man har lyst til, når man er skilt! (Og alle andre tidspunkter, hvor man ikke har et forhold til en enkelt). Godt du gav den gas, så kan du også bedre vurdere, om han er værd at gå tilbage til 😉
  Kh én der ikke kunne drømme om at gå tilbage til eksen, som har et utrolig dejligt sexliv efter skilsmissen, og som nu har fundet sammen med klart den bedste; baseret på empiri. (Han er heldigvis også den sødeste).

 • Eftersom vores firmajulefrokost naturligvis er aflyst, skal jeg heller ikke til nogen julefrokost. Om at lyve om barn til ny arbejdsgiver: genialt, men også lidt farligt. Hvad sker der, hvis nogen ser de oplysninger, der er givet til virksomhedens sundhedsforsikring? Den omfatter jo børn, men de skal bruge et CPR-nr.

  • 1. Man kan godt have mulighed for at holde barnets sygedag uden at den virksomhed man er ansat i behøver at have en sundhedsforsikring.
   2. Selv om den virksomhed man er ansat i har en sundhedsforsikring, så er der ikke nogen man skal oplyse sine børns CPR-numre til.
   3. Uanset ovenstående er jeg enig i at det er lidt “farligt” at lyve for at holde barnets sygedag med børn man ikke har 🙂

 • Min mor gik til sin svigermors begravelse, hver gang hun skiftede job som sygeplejerske (min farmor var død, så den del passede). Det ville jeg mene var en mere holdbar løsning end fiktive børn.
  Jeg tænker vi taler meget om vores unger og ser billeder og har dem med til julearrangementer osv. Og vi har en nødkontaktliste, hvor mand og børn (og fx forældre hvis man er single) står listet på. Det kan hurtigt blive en træls løgn og ret umulig at trække tilbage nu. Men det er selvfølgelig ikke sikkert, det er et blivende, fast arbejde. 😀

Der er lukket for kommentarer.