Kommentarer (18)

 • Er det en ting, at man skal huske sine forældres bryllupsdag? (Helt oprigtigt spørgsmål fra skilsmisse-barnet) 🙈

 • Sådan en kvitteringsliderlig svigerinde havde jeg også engang. Det holdt 2 x jul og fødselsdag. Derefter fik hun en kuvert med penge.

 • Mine bedsteforældre ville ikke længere købe gaver til os, da vi blev 18. For så er man voksen og kan selv købe sine ting…

  • Jeg synes det er for fedtet. Det er det samme i min mands familie, med fætre og kusiner. Jeg synes det er tarveligt over for min børn fætre som er i 20’erne.

 • Okay, jeg bliver helt rørt over det her emne!

  Den med nissen over døren er jo alt det julen skal være i min bog, en dum tradition, der bare er helt vidunderlig <3

 • Til dig med svigerinden, der bytter alle gaver:
  Sådan en har jeg også haft. Alle var irriterede over det. Og derfor besluttede jeg, at det jo var lige meget hvad hun fik, når det alligevel blev byttet. Så jeg gik i Imerco, HM eller hvad jeg fandt på, snurrede rundt med lukkede øjne og købte det første, jeg fik øje på inden for gavebeløbet. Hun blev ikke engang sur, det var en klar bonus 🙂

 • Ej haha, det her er jo det fedeste tema – er vild med at alle familier er lidt dysfunktionelle! Har især et soft spot for mormor, der ikke kan holde fingrene fra nougaten inden “konfektdag” – det minder mig om min far, som vi alle dage har måtte skjule slik for de mest spøjse steder, for ellers var det spist om natten og nissen fik skylden. Det er så herligt.

 • Jeg og mine fire søskende fik som børn altid serveret en skål risalamande med en mandel i hver – vores forældre syntes, det var synd, hvis vi ikke alle sammen fik en mandelgave. Der var dog aldrig rigtig et naturligt stop i den tradition, så den fortsatte langt op i vores voksne-år xD For nogle år siden, fik vi dog endelig overtalt vores forældre til, at vi kun skulle have én mandel og én mandelgave.

  Troede vi. For juleaftensmorgen, hvor vi altid fik serveret amerikanske pandekager, fik vi pludselig alle en pandekage serveret af vores mor. Hvor der på mystisk vis, lå en mandel i…

 • Er lidt vild med onkel, der stopper gaver ved +80. Har prøvet om vi kunne stoppe gaver til vores 15 nevøer og niecer, når de bliver konfirmeret.
  Alle andre synes at “det er da synd”. Ja tak, men vi er så de eneste uden børn og der går INTET den anden vej. Ikke en gang en grim dims ungerne har lavet i sløjd.

 • Én julegave pr. mand til maks. 200 kr. er min drøm, og min familie er endda meget lille. Er bare dødtræt af tvungne traditioner.

Der er lukket for kommentarer.