Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Næste WTF-emne

Det er tid til at sætte gang i næste emne, og den her gang skal vi have fat i alle jeres mere eller mindre heldige mad-oplevelser! Måske har du engang lavet en pebersovs, hvor du lige fik byttet rundt på peber og kanel? Måske spiste du engang på en restaurant i udlandet, hvor du ikke fik googlet, hvad en af retter helt præcis var og fik serveret fåretestikler? Måske er din yndlingssnack i hele verden rå laks med hindbærmarmelade? Stik mig alle jeres mærkeligste, klammeste og sjoveste historier i formularen ovenfor! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.