Kommentarer (21)

 • 1. Gang i Paris med min daværende kæreste. Kombinationen af egne overvurderede franskevner og restaurant ejerens Stavevanskeligheder betød at jeg bestilte filet de Arang. Hvilket viste sig at skulle staves filet de hering. Så første gang jeg skulle spise i haute cuisines hovedstad, fik jeg marineret sild.

 • Det er næsten helt ubærligt for mig at læse disse. Måske fordi jeg er gravid. Fy for en skefuld, der vender sig i mig ved flere af dem – især den første med rå kylling 😵‍💫😂

 • Jeg elsker syltetøj til kødretter – og allerhelst jordbærsyltetøj. Men solbærsyltetøj til frikadeller er nu heller ikke ringe 😛 Jeg tror, det stammer fra mine jyske forældre.

 • Syltetøj til diverse kødretter, hvor der er brun sovs og kartofler til, er en ret normal ting. Vi fik det altid hos min farmor i Randers, hos min onkel i Grindsted og min mormor i Esbjerg. Måske det bare er en jysk ting? Og noget som hører til den ældre generation?
  Dog sjældent jordbær syltetøj, men solbær syltetøj i stedet.

 • Arhmen, verden går amok over ananas på pizza, og så sidder der en nordmand over guffer banan, pommes og gorgonzola på sin uden at blinke!! Fysseføjsa!

 • Elsker den med at internettet ikke var så vildt i 2011…. Så har du ikke prøvet at være ung i 90’erne! Det tog mig en hel aften pixel for pixel, at downloade et billede af mit teen-idol Edward Furlong på min vens forældres computer ( vi er her i 1997). Så jeg føler at nettet i 2011 var for vildt!!!! Haha😆

 • Syltetøj til kartofler med brun sovs er da en selvfølge. Og det skal helst være jordbær, men de fleste røde syltetøj kan gå. Marmelade er også okay, men ikke helt så godt.

 • Aaaaaaaah internettet var meget kompetent i 2011! Der gik jeg på universitetet, det var meget meget meget nemt at bruge. Selv Google og YouTube fandtes der. Ja, jeg husker en tid uden Google og YouTube, lol

 • Jeg har også prøvet en pizza med kylling, banan, pommes og peanuts i sverige.
  Den smagte faktisk jævnt godt, men det var klart en anerledes oplevelse!

 • Rødvinseddike kan nu sagtens bruges som en nød-erstatning i en bolo, hvis man er løbet tør for ægte rødvin.. og hvis det skulle være helt rigtigt: hvidvin!
  Kh. Italieneren fra bolognesens hjemstavn Bologna ;-))

Der er lukket for kommentarer.