Jeg er jo Bridget Jones #490

1. Min veninde skulle på date og sendte mig et billede af sig selv i sit date-outfit. Jeg svarede “EJ!!” efterfulgt af tre brække-sig-emojis. Det skulle have været dem med hjerteøjne.

2. Det er nu fire dage siden, HBO Max lancerede i Danmark. Vi var blevet lovet One Tree Hill, men de er åbenbart bagud med at få tingene overført, så lige nu ligger der ét sølle afsnit. Jeg tjekker pt tre gange i døgnet, om der er kommet flere. This is not okay.

3. Når man går forbi en børnehave, og et barn peger på en og siger til pædagogen: “Se! Hun har hår som en heks!” Det var måske ikke min bedste hårdag, men come on.

4. I går kiggede jeg ned på mine fødder i badet og konstaterede, at der nu kun er neglelak på øverste halvdel af mine negle. Så lang tid er det tilsyneladende siden, jeg sidst havde sandaler på.

5. Jeg har udviklet en taktik, hvor jeg hoster, når jeg åbner en ostehaps, fordi jeg er blevet så fucking træt af, at Herbert kan genkende den lyd og kommer løbende for at smage.

6. Jeg ved ikke, hvem jeg prøvede at imponerende på den her tid for 12 år siden, men min Timehop-app er én stor bølge af usandsynligt prætentiøse statusopdateringer, og jeg kan godt forstå, det ikke var en taktik, der virkede på hvem end, det var.

7. Normalt har jeg altid, altid et lager af læbepomader i mit skab, men den anden dag smed jeg min læbepomade væk, og da jeg ville hente en ny i skabet, var der ikke flere. Jeg vil ikke gå i detaljer med, hvor meget jeg gik i panik, men jeg vil sige så meget, at jeg muligvis har et afhængighedsproblem.

8. I løbet af den sidste uge, er jeg gledet tre gange i blade på jorden, og nu er jeg reelt begyndt at gå som en gammel dame for ikke at risikere, det sker igen.

9. I går ryddede jeg op i mit bad og kunne i den forbindelse smide intet færre end fem forskellige shampoo/shower gel-flasker ud, der kun lige havde den mindste bundslat tilbage. Hvorfor bruger jeg ikke bare det hele, og smider skidtet ud? Hvorfor??

10. Købte et helt nyt net clementiner. Kom ud til det dagen efter, hvor det gik op for mig, at jeg ikke havde set, at en af dem var rådden. I løbet af natten havde den smittet alle de andre, og mit køkken er nu fuld af bananfluer. Fedt.

Kommentarer (23)

Der er lukket for kommentarer.