Men helt ærligt, er en dogmefilm nogensinde en rigtig god gave?

Annnonce for Cocopanda.

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg virkelig godt kan lide at give gaver. Både dem, der er står på ønskelisten og dem, der ikke gør. Sidstnævnte skal man være lidt påpasselig med. Der er et element af overraskelse, der gør gavegivningen lige en tand sødere, men det er også ofte en hit or miss. Engang ved juletid var jeg på gavetogt med min mor, da vi kom forbi en butik, der solgte julepynt. De havde den fineste engel, som min mor længe stod og beundrede, og det var ikke, fordi den var voldsomt dyr, men hun blev enig med sig selv om, at hun ikke manglede den. Well, i min optik er der need to have og nice to have, så da vi senere delte os, sneg jeg mig tilbage til butikken og købte englen. Hun åbnede gaven med den i juleaften og blev så glad og overrasket, og englen, der ikke var udpræget julet i sit udtryk, står faktisk fremme året rundt nu. Kæmpe hit.

Omvendt gik min far på et tidspunkt rogue med en gave og forærede mig “Harry Potter og Føniksordenen” på bog. Tanken var enormt sød. Han vidste, jeg var vild med Harry, og det var jo en Harry-bog, men sagen er bare den, at jeg allerede ejede alle syv bøger og kun læser dem på engelsk. En anden gang har han givet mig nogle dogme-film, hvilket igen var meget sødt, for jeg er jo ret vild med at se film, og jeg tror, han tænkte, det var god, dansk kvalitet. Jeg har det bare små-stramt med dogme-konceptet. Hvis vi skal være helt ærlige, er jeg faktisk meget tæt på decideret at hade det. Jeg tænker, ovenstående er en af grundene til, at det primært er min mor, der står for gaveindkøb på vegne af de to. Er der nogle af jeres familier, der er indrettet på samme måde af samme årsag?

Dagens Cocopanda-indlæg er derfor ment som en to-i-en. Lidt inspiration til, hvad man selv kan ønske sig og lidt inspiration til, hvad man evt kan give til nogen, der ikke er så gode til at ønske sig ting, eller hvor man gerne vil overraske lidt. Jeg spurgte ud i Insta-land, hvad I ønsker jer til jul – så kunne jeg både selv finde inputs til egne ønsker og også viderebringe de gode idéer. Samtidig giver jeg som altid mit eget besyv med på nogle ting, der er personlige hits, som måske også kunne være brugbart på den front, så der er en solid, blandet landhandel.

Jeg har opdelt de forskellige ting i tre priskategorier, så man forhåbentlig kan finde noget, der passer til alle (jule)gavebudgetter. Man kan selvfølgelig også bare bruge det hele til egen selvforkælelse, det er ikke en beslutning, der nogensinde ville modtage protester fra min side. 😀

Skulle man finde noget godt, giver koden MIR2021 10% rabat på hele Cocopanda. Også på ting, der allerede er sat ned (hvilket faktisk er imponerende meget, Cocopanda er my kind of people og glade for rabatter!) og også ting, der aldrig bliver sat ned. Koden gælder til d. 10. november og kan bruges én gang per kunde. Tag evt et kig på alle mine valg lige her og ellers kan man selvfølgelig også bare browse rundt på egen hånd.

Som super vigtig ekstra-bonus kan jeg i øvrigt berette, at der er fri fragt resten af oktober, dvs to dage endnu!

Og nu til de lovede gave/ønske-forslag:

0-199 kroner

De her produkter har jeg alle selv erfaring med. Hvis der er noget, jeg ønsker mig i den prisklasse, køber jeg det som regel selv, så jeg har ikke selv så mange ønsker på det punkt, men jeg skulle mene, der er nogle fine ting, hvis man nu skal have en mindre pricey ting til en veninde, en pakkeleg, del af en gavekurv, etc.

Makeup Eraser klud. Til dem, der gerne vil undgå renseprodukter, når de fjerner makeup, er den her klud en lille genialitet. Den skal bare gøres våd, så fjerner den det hele. Den kan vaskes i maskinen og bruges igen og igen. Jeg har testet den, og den virker upåklageligt! Lige nu nedsat til 107 kroner – før rabatkode.

Essence Extreme Gel Top Coat. Har det stadig vildt over den her topcoat til sølle 21 kroner. Tørrer hurtigt, giver et virkelig flot, glansfuldt resultat og på mig får den lakken til at holde imponerende længe sammenlignet med andre, dyrere alternativer, jeg har prøvet.

The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1%. The Ordinary er vel nok det suverænt mest populære hudplejemærke, der er til at komme til for små penge. Også meget velegnet, hvis man er ny i hudpleje-gamet eller vil teste en ny type hudpleje (som fx niacinamid mod urenheder) og er usikker på, hvordan ens hud vil reagere. 58 kroner koster den her, du.

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5. Sammen med ovenstående anbefaler jeg altid The Ordinarys hyaluronsyre, der fugter uden så meget tingeltangel og er super nem at arbejde med. Og igen, prisen kan ikke slås – den koster 66 kroner. Skulle man have lyst til at udforske The Ordinary mere, kan man se hele udvalget her. De har serummer, olier, primere – mere eller mindre det meste, man kunne få brug for.

Maybelline SuperStay Matte Ink. Til alle, der efterlyser en læbestift, der bare holder: This is it. Jeg overdriver ikke. Hvis du skal fjerne den, skal du have noget olie på hånden, alt andet giver den en fuck for. Den påføres flydende og tørrer mat ind, og så sidder den der bare. Virkelig godt ønske og virkelig god gaveidé, synes jeg personligt. De viste farver på billedet lige ovenfor er Self-Starter, Dancer og Lover – på billedet af mig, er det Dancer. Læbestiften koster normalt 89 kroner, men er lige nu nedsat til 75 kroner – og så er der selvfølgelig procenter oveni med min kode.

L’Oreal Volume Million Lashes So Couture. Mængden af mennesker, der har skrevet til mig, at de er begyndt at bruge den her mascara på grund af mig, er ved at være ret imponerende. Og jeg vil anbefale den for evigt. Give lange, flotte vipper, og holdbarheden er fænomenal. Som ekstra bonus er den lige nu nedsat med 25%, så den går fra 129 til 96 kroner.

KMS Curl Up Control Creme. Hvis du er en krøltop eller kender en krøltop, der altid er på jagt efter det næste gode krølleprodukt, så er det her et godt bud. Påføres i håndklædetørt hår og hjælper til at samle krøllerne og modarbejde frizz. Jeg bruger den især, når jeg lige har været tvunget til at rede mit hår, og krøllerne skal have ekstra meget hjælp til lige at finde sig selv igen. Pt sat ned fra 189 til 170 kroner.

200-499 kroner

Kategorien her bliver lidt en blanding af jeres ønsker og mine ønsker. Jeg ved godt, vi spænder lige bredt nok prismæssigt, men hvis jeg lavede alt for mange priskategorier kunne jeg godt se på det hele, at det ville komme til at tage lidt overhånd med antal produkter, så it is what it is. 😀

Fan Palm Beauty Bag. Det her er udelukkende et ego-ønske, fordi jeg altid har to toilettasker. En til makeup og en til hudpleje. Og den til makeup er en gammel Primark-sag, der er ved at være ret ulækker nu og ikke kan rengøres tilfredsstillende. Købte den udelukkende, fordi der var en kat på, og kvaliteten er, som Primarks kvalitet er. Den her er det stik modsatte. Den er pæn, føles lækker og har den rigtige størrelse. Fås også i flere farver, som kan ses her. Den koster 289 kroner.

Clinique Take The Day Off Cleansing Balm. Det er en af de der makeupfjernere, hvor man gnider en creme ind i hænderne, og så bliver den til olie. Jeg har faktisk sådan en i forvejen, og den er effektiv, men den svier ad helvede til i mine øjne, og det gider jeg altså ikke, så da et par stykker anbefalede den her, så jeg mit snit til at inkludere den. Lige nu sat ned til 228 kroner.

Dermalogica Skin Hydrating Mask. Nu har jeg jo indrømmet et mindre afhængighedsproblem, når det kommer til ansigtsmasker, så jeg blev nysgerrig, da den her poppede op blandt jeres ønsker. Beskrivelsen siger: “Giv nyt liv til tør, slidt og udtørret hud og genopret dens naturlige smidighed.” Og det vil jeg sådan set gerne bede om, tak, især i vintermånederne. Ekstra god deal på den her i skrivende stund, hvor den er sat ned fra 369 til 287 kroner.

Madara Time Miracle Hydra Firm Hyaluron Concentrate Jelly. Det her er mit ønske, og det har jeg, fordi jeg er blevet influeret af min kollega/hudplejeguru, Mette Milan, som siger, den kan noget, og hun har som regel ret. Som hyaluron-delen af navnet indikerer, er det et “fugt-koncentrat”, og den skulle være særdeles velegnet at bruge som primer også. Lige nu nedsat til 251 kroner.

Kerastase Masque Therapiste Hair Mask. En af mine anbefalinger, og det er den, fordi hårkure for mig er et sted, hvor jeg har en tendens til at spare. Og der findes også gode, billige hårkure, men der findes ikke exceptionelle, billige hårkure, og det synes jeg faktisk, den her er. Jeg bruger den mest, når mit hår har det lidt stramt, og den er så absolut pengene værd. God ønskeidé, hvis man ikke er tilbøjelig til at bruge penge på den slags selv. Er sat ned med 15%, så den går fra 339 til 288 kroner.

Shisedo Waso Shikulime Mega Hydrating Moisturizer. Shiseido er en af mine favoritter, hvad angår hudpleje, men de er også normalt svinedyre. Deres Waso-serie er imidlertid væsentligt mere overkommeligt prismæssigt. Jeg er ret sikker på, de produkter, der er hos Cocopanda nu enten er nye eller blevet relancerede, for jeg har tidligere købt en Waso-creme (med et helt andet design), som hedder næsten det samme som den her, og den er en storfavorit i min samling, så jeg håber virkelig, den her kan ca. det samme. Lige nu er den oven i købet nedsat til 242 kroner.

500+ kroner

Ja, jeg skal beklage, at vi må køre sidste runde ind med en klassisk collage, der var altså ikke lige i mit budget at investere i de her ting for indlæggets skyld. 😀

Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex. Jeg har faktisk den her – om end i et limited edition-design, og det er en af de klassikere, der har været på markedet så lang tid, at jeg kendte den, før jeg på nogen måde begyndte at interessere mig for hudpleje. Og der er en grund til, at den har holdt ud så længe. Den er både anti-age og glød-givende, og i min optik er det et rigtigt solidt køb, selvom det bestemt er i den dyre ende, og jeg bruger ingenlunde min dagligt. Lige nu er den desuden sat ned til 539 kroner, så måske det var værd at overveje at køre nogle rabatter på rabatter.

GHD Gold Styler. En populær sag på jeres ønskelister, og jeg ville da også lyve, hvis jeg sagde, jeg ikke var sindssygt nysgerrig for at finde ud af, om et GHD-glattejern rent faktisk kunne gøre mit hår glat på en flot måde i stedet for det middelmådige af slagsen, jeg selv ejer, der mest leverer et dårlig akrylparyk-resultat. Folk siger, GHD er det bedste, og anmeldelserne på Cocopanda ser enige ud. Fuldt hus i stjerner. Prisen er 1629 kroner, så her kan man med stor fordel kyle min kode oveni.

Mason Pearson Brush. Nu er jeg indehaver af hår, der skal børstes så sjældent som overhovedet muligt, så jeg er nok ikke helt målgruppen, men jeg tænker, der er en grund til, at folk går så meget amok, som de gør over de børster her, og at der er en del af jer, der har valgt at sætte den på ønskelisten. Den koster 1199 kroner.

M2 Beauté Eyelash Activating Serum. Jeg tilhører den gruppe, der har været heldig med længden på min øjenvipper, og jeg er rigtig glad for, at de er, som de er. Hvis de ikke var sådan, havde jeg 100% investeret i øjenvippeserum, så jeg forstår godt, det er et populært ønske. Jeg har godt nok set nogle vilde resultater på det område. Prisen er 549 kroner.

Kommentarer (87)

 • Min mor har engang været nødt til at stoppe min far fra at give mig en kattekilling. Han havde ikke lige styr på at jeg er virkelig allergisk! 😂

 • Hahaha, min far er også helt elendig til at give gaver 🙈 Det er bedst, hvis jeg giver ham et direkte link 😆

  • 😅 Jeg gav svigermor direkte link til diverse ting. Endte med at få gavekort til et sted, hvor jeg ikke kunne få nogle af delene 🤦‍♀️🤦‍♀️

   “det var for besværligt at bestille hjem”

   🙄Hun havde bedt om ønskeseddel i RIGTIG god tid.

 • Åh Miriam, den engel er min absolutte yndlings! Har dog i tidens løb fået adskillige gaver, som ikke ligefrem udløste glædeshyl! Flest nok fra din far. Han kom engang hjem ned en flot azalie, (blomst) som viste sig at være 100% plastik! For et par år siden fik jeg en gentest til min fødselsdag. 🥴 Det år, jeg ønskede mig nye dyner, fik jeg en stor fladskærm. Har også fået højttalere, som bestemt ikke var at finde på ønskesedlen. Fine gaver – bestemt, men ikke spot on.

  • Hvis jeg ikke husker helt galt, mente han selv, I manglede et nyt fladskærms-tv det år, hvor du lykkeligvis modtog et i gave. Det var sørme da et heldigt sammentræf! 😀

 • Inden jeg startede på gymnasiet tænkte jeg meget over, hvilket fremmedsprog jeg ville have. Nåede at bestemme/ombestemme mig for både tysk, spansk og fransk. Det resulterede i Gyldendals røde ordbøger i både jule- og fødselsdagsgave i en del år 🤣 Og jeg startede altså på gymnasiet i 2016, men min mor synes nu altså, at de var mere pålidelige end internetudgaven fra samme forlag ❤️❤️

 • Fik af min far en dvd afspiller og skønheden og udyret special edition. Problemet var at jeg var blevet så bange for udyret, da jeg som lille så filmen i biografen, at jeg ikke turde se den🙈 så havde en dvd afspiller, men ingen film at se😆😆😆

 • Min søster og jeg fik engang en køkkensaks (en af de store) hver i julegave. 😅 Han var træt af, at vi lånte den fra køkkenet og lod den ligge på vores værelser 🤪 Nå ja, fik også engang en pakke med en af de der lyserøde karklude og kædeolie – så kunne jeg jo passende selv holde min cykel op til standard 😅

  • Gad vide, om det med saksen er sådan en universel ting?! Jeg kan huske det samme om den gode saks – det var ligesom bare den i køkkenskuffen! 😀

 • Hvert år bliver min far ved med at give mig påskeæg med marcipan. Hvert år siger jeg tak og minder ham om, at jeg ikke kan lide marcipan (han bruger flere hundrede på det og det er jo fjollet). Jeg er 37!

  • Det er nok en ringe trøst, men jeg er på dit hold! Er også svært tilfreds med, at marcipangrisen som mandelgave mere eller mindre er uddød!

 • Min far elsker at give gaver og særligt, når han finder på en gave, som personen ikke selv ved, at han/hun ønsker sig. Han går nærmest konsekvent udenom ønskesedler – bestillingslister ifølge ham. Når han har købt gaven eller egentlig bare fået idéen til gaven, teaser han gerne for den i flere uger før den skal gives, så man når at opbygge nogle solide forventninger. For et par år siden fik jeg så en masse, virkelig fancy og dyr kaffe af min søde, velmenende (og bedrevidende) far i julegave.
  Jeg har dog aldrig i mit liv været kaffedrikker🤷🏻‍♀️

  • Åh ja, det er det, jeg mener! Jeg har på mange måder samme indstilling som din far. Man bliver jo ikke overrasket, når man får noget, man har skrevet på en liste. Men omvendt er det jo det, man vil have. Det er noget af en balance. Jeg plejer at gå lidt rogue, men altid suppleret med noget, der er på listen!

 • I min 18 års fødselsdagsgave kom min far forbi med den dvd maskine han havde lånt af mig nogle år før (så fik vi også lige slået fast at jeg er gammel 😅)

 • I konfirmationsgave fik jeg en DVD-afspiller, som lige var kommet i butikkerne. Jeg ønskede mig ikke en DVD-afspiller. Jeg vidste til gengæld godt at jeg fik den, for i flere måneder op til min konfirmation havde min far, hver gang vi gik forbi elektronikbutikken hvor afspilleren stod i vinduet, udnyttet muligheden til at fortælle mig hvor fantastiske sådan en maskine var …

 • Min mor og fars første jul. Nyforelskede. Min mor havde forestillet sig en romantisk kæreste gave. Hun fik gryder på tilbud fra et supermarked 🥲

 • En Office pakke til min fødselsdag fra min nu exkæreste må være en af de mest fesne fødseldagsgaver. Den var i øvrigt ikke pakket ind 🙈

 • Jeg haver i mange år sparet op til og ønsket mig en VP pendel. Har talt om den i flere år. Min far synes det var en mega god idé til gave! ….så han købte den til sin nye kone…. cool cool..

 • Min farmor havde været i udlandet og havde til min søn på dengang ca 2 år købt det der fine mærke “barbei” tøj. Det var lyserødt falsk “Barbie” print😝 Min søn fik det aldrig på, surprise…

 • Min onkel er kendt for sine gaver! Kan ikke huske om de alle var den samme jul, men min søster har engang fået en kæmpe pose gule ærter, jeg en stang figen (sådan pølse man kunne skære figenpålæg fra) og mine forældre 1,5 kilo brie med en holdbarhed på max en uge. Min onkel havde engros kort og tror det var gaver købt kvart i panik!

  Ps har også fået isterningeposer, en kvadreret blok, et lyserødt glimmer bælte med sommerfugle på i str 8 år (og jeg var voksen).. listen kunne blive ved!!
  Da vi var små, var hans gaver de værste! Nu er de næsten det bedste, fordi det er så 100 pct random hvad du får.

  • Ej, okay, jeg kan godt følge, at det var træls som barn, men kæmpe grineren nu! Der er i hvert fald overraskelse for fuld skrue! 😀

 • Min morbror gav engang sin kone en cementblander i fødselsdagsgave. De var, tilfældigvis, ved at renovere badeværelse 😂

 • Jeg har altid fået billeder af min tante og onkels kat i både julegave og konfirmationsgave. Laminerede, vel at mærke. Bevares, jeg elsker katte. Men det har alligevel altid været ret svært at udstråle ægte glæde over den type gaver 😅

 • Ét år fik jeg udelukkende vedhæng til Pandora-armbånd (ja, vi snakker start 00’erne). Alle andre kvinder i familien havde dem. Jeg syntes de var afskyelige.

  Jeg fik ikke én eneste anden ting. Og som usikker preteen turde jeg ikke sige at jeg gerne ville bytte dem alle. Så i stedet købte jeg et armbånd som jeg aldrig havde på.

 • Min far fandt engang en død vædder på en gåtur, skar hovedet af den, kogte det, og gav mig kraniet i julegave.
  Fårekranie stod ikke ligefrem på ønskesedlen, men da han havde besøgt mig i London, lå der sådan et kranie på kaminhylden i min Airbnb, så det tænkte han da kunne minde mig om den dejlige tid på udveksling!

  • Holy shit, det er altså virkelig sjovt! Altså, jo i virkeligheden et virkelig ihærdigt forsøg på at være betænksom!

 • I min familie styrer min mor gaverne til mine brødre og jeg, selv fars gave til hende vælger hun selv. De tager ud sammen, og så vælger hun noget, han køber det, og får det pakket ind. Og fordi hun altid ved hvad hun får i gave af ham, er hun begyndt at afsløre hvad vi andre også får, uden at tænke over det. “Nu ved jeg ikke om du kan bruge den, men jeg så den vase, og tænkte straks på dig”. Okay, så jeg får en vase i år.

  Og min far gjorde det samme med mig, da jeg fyldte 11 år. Han tog mig med ned i Brugsen, og der fik jeg lov at vælge mit helt eget sæt sengetøj. Og her som 35 årig, bruger jeg stadig mit Minnie Mouse sengetøj. Tror det var der det startede, han opdagede det var meget nemmere bare at lade damen selv vælge sin gave. 😅

 • Da jeg bar barn, var min far, min bror og jeg meget i Norge i en hytte på fjeldet. Til jul fik min bror en meget flot dolk, så han kunne snitte i grene osv. Jeg fik den mest afskyelige læder hestefigur, der gik mig til knæet. Den var kunstnerisk vredet i læder, og så ret uhyggelig ud. Skyndte mig at sætte den i skabet, hvor den aldrig kom ud igen. Var meget misundelig på dolken. ..

 • Min far plejer at være ret god til det med gaver, men da jeg fyldte 30 år fik jeg en ildfast fad fra Pillivuyt (som ikke var på ønskelisten) og et par øreringe br i udlandet, som var helt tydeligt valgt af hans kone (helt hendes stil).

 • Det tog mine forældre 25 år før de lavede aftalen, at min mor får lagt en eller flere ting til siden i en butik i deres lille by, og så køber min far det til hende. Før det var der 25 års dårlige gaver. Sådan virkelig dårlige. Jeg kan godt se, at det ikke er så romantisk, og hun kunne jo bare købe det selv, men det fungerer for dem. Min far kan godt lide at købe gaver og min mor at få, og så er det løsningen.

  Nu har vi lavet det sådan, at vi til jul står for at købe gaver til en bestemt fra alle i familien. På den måde skal slipper jeg for at købe tøj, boligting og den slags kedelige ting og kan bare købe bøger og køkkenudstyr til min far.

  • Man må jo gøre, hvad der fungerer! Jeg vil også hellere vide, hvad jeg får, end at få noget jeg virkelig ikke vil have!

 • Jeg ønskede mig det der singstar til min Playstation. I stedet gik min mor full retard og tænkte ud af boksen og købte FIFA 2000 i stedet

 • Min far fandt en gang en sovepose på vejen, den mente han var en god fødselsdags gave til mig på min 10 års fødselsdag 😂
  En anden gang havde han lige en gammel ghettoblaster i kælderen, hvor kun den ene båndoptager virkede (der var to) – den fik jeg også i gave 😅
  Blev glad da han gik over til penge gaver i stedet 😉

  Som morfar har han to gange ramt præcis samme gave som min datter allerede har og ment at det var lige meget at hun allerede havde samme gave – så de skulle åbnes op alligevel og bruges imens han var der

  • Penge er altid det gode alternativ, hvis man ikke kan finde ud af at give gaver! Det er bare bedre for alle parter!

 • Min far er håbløs til gaver. Det har altid været min mor der har sørget for at købe gaver til mig. Når jeg takkede for gaverne så har jeg altid fået sammen respons; “det var så lidt. Hvad har du fået?” Og lur mig om ikke min mor til hver eneste fødselsdag og jul udførligt har fortalt ham hvad hun har købt – måske endda vist ham det inden det blev pakket ind – han har bare ikke hørt efter.

  Min mor døde for 3 år siden og siden da har jeg fået et beløb at vide, som jeg kan købe fødselsdags- og julegave for. Det er sgu ikke helt det samme. 😅

  • Min far ved heller ikke, hvad vi får, er jeg ret overbevist om. Han skal købe til min mor, og så er det ligesom det. 😀

 • Jeg hjalp en sommerferie min far med at bygge er brændeskur. Som tak gav han mig nogle træsko jeg kunne bruge. Problemet var bare, at jeg boede midt i en storby og at træsko bare aldrig bliver smarte eller behagelige at gå i. Jeg gik i 6. Klasse

 • Min mor fik engang en rullemadras i julegave, og året efter fik hun en sneskovl 😅 (se, Miriam, det rigtige sted 😅😍)

  • Den er okay flabet, men jeg ville sgu nok i sidste ende være lykkelig for den opvaskemaskine! 😀

 • Det tårnhøje helvede

  Altså…
  Min faster gav mig engang en haven isse og en brugt stegepande i julegave – jeg var 8 år gammel, og stegepanden var ikke vasket ordentligt af 🙄

  Min ekskæreste gav mig den første ringenes herre film på dvd – jeg var LYKKELIG!
  Indtil jeg fandt ud af, at han havde tilmeldt mig en filmklub for at få den, hvor jeg var bundet til at købe mindst 6 film til fuld pris.
  Men altså, HAN havde jo sparet 30% på filmen og fik den endda inden den udkom i butikkerne.
  Og så var det jo ikke hans problem, at jeg skulle købe yderligere film… Vel? 🤷🏼‍♀️

 • Min far fortalte engang min bror at min mor ønskede sig et scart-stik i fødselsdagsgave, så kunne lyden fra TV’et komme ud over højtalerne.. needless to say, det var IKKE min et ønske fra min mor..
  Han fik en gryde i julegave af hende😂

 • Min far er altså virkelig god til gaver. Jeg har stadig kun parfume, han har købt til mig i lufthavnen (10 år som pensionist, men før rejste han ræddi meget!), den kogebog, han købte til mig, er den allermest brugte i samlingen, og da jeg flyttede hjemmefra og manglede værktøj? Det var en god jul! Så nogle fædre kan altså godt <3

  • Vi har faktisk allerede kørt gaver som tema. Det var også ret sjovt, hvis jeg ikke husker galt! 😀

 • Hvad er det med de fædre og gaver 😄
  Min egen far har brilleret med blandt andet 2 brændte cd’er (som jeg ikke havde ønsket mig), sorte sokker og et dørhåndtag. Jeg har vel været omkring 9-10 år 😂

 • Jeg fik en blå høne. I filt. Med hul bagi. Ideen var at man kunne tage posen med vin fra en bag-in-box og proppe den ind i den stakkels høne, og så kunne man tappe vin ud af røven på den. Min far mente åbenbart, at det var lige noget for mig. Den er så grim, at jeg har den endnu.

 • Min far giver jo altid gaver sammen med min mor til jul. som min mor naturligvis altid køber, pakker ind og deler ud til alle de steder de nu skal hen. For et par år siden lå der så en masse små fine, og ens pakker under træet. En til os hver, (vi er 4 søskende med mænd og børn) af de voksne. FRA MIN FAR! alle var meget overraskede og vi snakkede om ej hvad mon det nu var, og hvorfor nu pludselig ens gaver til alle fra kun far. Min far siger så, at vi skal vente til sidst med hans gaver og at vi skal pakke dem op samtidigt. Uhhh måske er det en rejse, kan der være noget med affektionsværdi vi alle får, ideerne var mange…. Endelig skal vi pakke dem op. Det er så – hold fast, rengøringsartikler fra Miele til glaskeramisk komfur og en klud. 🙈 han havde fået en rabatkode da han købte nyt komfur. Hos ja Miele, og det skulle vi da alle have glæden af😆

  • Ahahaha, og han var helt begejstret over sig selv, kan jeg forestille mig. Det lyder som noget, min far kunne finde på!

 • GHD-fladjernet er simpelthen bare fantastisk. Da jeg knækkede ledningen på det første, jeg ejede, købte jeg i snusfornuft et billigere et af slagsen. For mig var det altså ikke en god løsning. Investerede i et nyt GHD-glattejern. Bruger det ikke så tit, men hver gang er det en fornøjelse.

  • Ja, folk siger godt nok, det bare er det bedste! Overvejer seriøst at smide det på min ønskeseddel.

 • Jeg mister mere og mere lysten til både at give og modtage “fysiske” objekter på kalenderbestemte tidspunkter. Det tyske ord for udveksling af julegaver, “Bescherung”, dækker det perfekt. Plus at ingen på nogen måde kan vælge lige så godt til mig, som jeg selv kan. Jeg kan meget bedre lide små overraskelsesgaver. En æske småkager, hjemmestrikkede sokker, hjemmelavet marmelade.

  • Jeg elsker stort set alle former for gaver, men jeg er også fan af de der små overraskelser, fordi der ligger lidt mere omtanke i dem.

 • I et Klovn-afsnit får Mia i pakkekalender en servietring. Hver dag. Det stunt lavede min svigerfar et år. Min svigermor fik 12 servietringe. Individuelt indpakket, bevares. Samme svigerfar blev småsur, da én af pakkerne til pakkeleg var en røreskål 🤣. Han er fra en tid, hvor kvinderne fik de praktiske gaver. Da jeg skulle giftes med hans søn, havde vi jo alt, og apropos kedelige fælles gaver havde jeg skrevet nogle personlige ting på ønskelisten.. Lækre cremer og den slags.

  Har altid ment, at ægteskaber generelt ville holde bedre, hvis man gik højere op i personligt velvære end Royal Copenhagen-porcelæn og brødmaskiner og Weber-grill.

  • Hahaha, hold kæft, jeg ville blive sur over en servietring-pakkekalender! Så stik mig da en chokoladekalender i stedet!

 • De kære fædre! Jeg ønskede mig engang brændende det her vægur. Da jeg skulle åbne min pakke juleaften hørte jeg at den tikkede. Jeg blev så glad at jeg smilte…. Indtil jeg fik åbnet den og så at det var et ur, men ikke det flotte ur jeg ønskede mig. Nej nej, det her var en kæmpe bildæk med blå led lys i. Jeg har altid været god til at holde masken, men det her er en af de få gange jeg virkelig ikke kunne. Prøvede at holde det tilbage, men med hulkende stemme sagde jeg “det er fandme grimt”.

 • Kære Miriam,
  Du skulle vel ikke tilfældigvis have nogle billeder af de 3 forskellige læbestifter fra Maybelline SuperStay Matte Ink påført, jeg synes det er sindssygt svært at vurdere dem på produktbillederne på hjemmesiden 😅🤞🏼

  • Det er den røde, jeg har på her, men ellers kan du google dig frem til swatches – det gør jeg altid, når jeg vil have et bedre indtryk af farven. Jeg viste dem frem på Insta i forbindelse med samarbejdet her, men det var i story, så det kan du selvfølgelig ikke bruge til så meget nu. 😀

Der er lukket for kommentarer.