Jeg er jo Bridget Jones #486

1. Da jeg skulle se den potentielle lejlighed i tirsdags, havde jeg rendt rundt i joggingbukser hele dagen, så jeg hoppede lige i et par jeans, før jeg gik derop. Da jeg tog mine sko af i indgangen, faldt der en strømpe ud af mit venstre bukseben.

2. Forleden lå jeg og var nanosekunder fra at falde i søvn, da Herbert væltede noget tungt ned fra vindueskarmen. Min halvsovende hjerne var pludselig overbevist om, at der måtte være et menneske i min lejlighed, og det er lang tid siden, mit hjerte har banket så voldsomt. Møgkat.

3. Kom gående hjem fra Netto, da jeg pludselig trådte på noget, der sagde en skrækkeligt knasende lyd. Turde ikke kigge ned, for jeg var sikker på, det var en snegl og kunne ikke lige overskue at blive konfronteret med et sneglelig.

4. Jeg hader, når virksomheder udsender masse-mails, hvor der står “hvis du er interesseret, så vend endelig tilbage”, og når jeg så ikke vender tilbage, fordi jeg ikke er interesseret, så sender de tre opfølgende mails, om jeg mon har fået deres mail og er interesseret?

5. …Man kunne argumentere for, at jeg bare kunne lægge ud med at svare med et pænt “nej tak”, men min erfaring er, at de nægter at acceptere den udmelding og går i hardcore telefonsælger-mode, og det er endnu mere irriterende.

6. Jeg har ikke besøgt min søster, siden jeg kom hjem fra Irland, og jeg har købt snacks med hjem til hende. Fornemmer ligesom, vi snart skal have planlagt at ses, hvis de skal overleve længe nok til, at hun kan få dem.

7. Det er ikke, fordi jeg ikke ved, at der findes restauranter med absurde priser i København, men i torsdags bestilte jeg, hvad der viste sig bare at være en enkelt tilberedt majskolbe. Den kostede 90 kroner.

8. Når man skal flytte et stort, tungt skilt og godt ligesom man mærke, at man ikke fik fat i det på den helt gode måde, men nægter at prøve forfra. Da jeg satte det ned på rette sted, havde det klemt en god luns hud af min højre pegefinger. Forbandede stædighed.

9. Tog mig selv i at håndvaske to par af mine “gode” trusser i badekarret, fordi der stadig var nogle dage til vaskedag, og jeg ikke gad have de dårlige på. Hvorfor ejer jeg overhovedet dårlige trusser? Så køb da nogle flere af de gode i stedet!

10. Købte et flot, grønt hokkaido-græskar for at lave mos, som for mig altid inkluderer skrællen også, hvilket fik farven på mosen til at ændre sig, så det hele mest af alt kom til at ligne en solid omgang babylort. Appetitligt.

Kommentarer (12)

 • Jeg har en del af de dårlige trusser, og bliver altid lidt irriteret, når der kun er dem tilbage. Det er først nu, da jeg læser det her indlæg, at jeg undre mig over hvorfor jeg ikke bare smider dem ud! 😅

  • Jeg tror, det er frygten for lige pludselig slet ingen trusser at have, når man mangler. Men så havde et eller to par vel været nok. Jeg har væsentligt flere end det! 😀

 • Nr 9. Jeg tror, jeg kan halvere min beholdning af trusser, hvis jeg kasserede dem, som jeg alligevel ikke bryder mig om at have på 🙈😂👍🏻

  • Det er sådan, jeg har det! Og halvdelen af tiden har jeg købt de dårlige trusser, fordi de mindede om nogle gode trusser, og jeg håbede, de var de samme, men det var de ikke. 😀

 • Det kan ikke slet nytte noget at skille sig af med de dårlige trusser og tro at man så kun ejer gode trusser. Ifølge universet skal der eksistere dårlige trusser i samlingen, og derfor vil nogen af de gode trusser blive forvandlet til dårlige trusser i det øjeblik man rydder ud. Total reinkarnation!
  Og så sidder man der, slået tilbage til felt et og kigger med sorg på de forhenværende gode trusser der blev genfødte som dårlige og nu har mistet deres magi…….

 • Skynd dig at skrive gode trusser på juleønskelisten! Livet er for kort til dårligt undertøj.

  Jeg smed engang alle strømper ud (undt. få særlige fitness strømper). Købte en masse sorte med let bølget kant og en masse af nogle korte sorte strømper. Og nu skal jeg kun matche korte med korte og lange med lange. Køber en sjælden gang i mellem en ladning nye af samme slags og mit strømpesamlerliv har aldrig været nemmere.
  Min søn får 5 pakker strømper ad gangen (m forskellige mønstre) og så bliver der færre og færre par med tiden. Men der er altid 10 strømper af hver mønster til en start at matche med. Dejlig nemt.

  Kan dog godt se det ikke lige er dit strømpe-game værdigt at gå den vej. 😀

  • Nej, der er det lidt et problem at insistere på at gå med grimme, kitchede strømper. Hvis man mister den ene, er den anden totalt ubrugelig! 😀

 • Er jeg den eneste, som gerne vil have et link eller mærke på dine yndlingstrusser? På forhånd mange tak! 😀

  • Jeg har slet ikke én slags, det er det, der er problemet! Jeg køber bare nogle, og så viser de sig enten at være gode eller dårlige, og jeg ved det aldrig på forhånd! 😀

Der er lukket for kommentarer.