På det sidste har jeg tænkt over…

– Om indtalere af lydbøger cringer for hårdt, når de skal læse akavede sexscener op.

– Hvor mange af os, der reelt blev skræmt væk fra vores drømmejob efter at have prøvet det af i erhvervspraktik i folkeskolen.

– At Tom Cruises rigtige navn er Thomas Cruise Mapother IV. Slap lige af.

– Om der findes noget mad fra McDonald’s, alle deres medarbejdere konsekvent nægter at spise, bare fordi det ser så ulækkert ud, før det bliver tilberedt.

– Hvor mange mennesker mon stadig ryger cerutter?

– At der legit findes mennesker, hvis job det er at designe grimme julekugler. “Lad os prøve med en flamingo på en cykel med glimmersolbriller på!” Kæmpe goals.

– Om fodboldspillere lærer, hvordan de falder mest hensigtsmæssigt, når de bliver fældet? Det må de da næsten, ikke? Sammen med nogle skuespillektioner til, når de skal filme?

– Hvorfor 100+ år gamle vampyrer altid forelsker sig i teenagepiger? Jeg er ikke engang sikker på, jeg syntes, teenagepiger var fede, da jeg var en teenagepige.

– Hvorvidt børn stadig fortæller hinanden sygt upassende “alle børnene”-jokes, eller det er en trend, der døde på et tidspunkt efter årtusindeskiftet?

– Om det overhovedet er muligt at vælge den helt rigtige mængde bodylotion, eller om det altid er lidt for lidt eller nok til, at man kan bade i det.

Comments (57)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.