Kommentarer (19)

 • Ham røven der har dumpet en for at have grimme børn har vist glemt at det er endnu mere uattraktivt at være et grimt menneske indeni! Lur mig – dine børn er ikke grimme ❤️ Han var bare en voksen mand uden rygrad til at sige sandheden!

 • Tak♥️. I får mig til at føle mig mindre skør. Er fuldstændigt ædru i skrivende stund, men jeg føler mig altså forbundet med alle jer, der har bidraget. @Miriam, det er ren terapi. Tak til dig.

 • Til dig der er blevet dumpet. Jeg er helt sikker på, at du har fine børn! Nu slipper de heldigvis for, at blive set sammen med en mand med en virkelig grim personlighed. Kram til dig.

 • Kære dig der bor hos dine forældre
  – Jeg er 34 og bor hos mine forældre på 2 måned, jeg har et barn på 6 år og er flyttet hjem i forventning om at det var let at finde en lejlighed i min hjemby.. Det var det ikke!

 • Shit en idiot, ham i den første! Godt indsenderen slap af med ham. Forslag til nyt wtf-emne: Vanvittige grunde/undskyldninger, man er blevet dumpet på baggrund af!

 • Hvad sker der også for det boligmarked! Både ejer- og lejemarkedet er jo gået grassat. Voksne mennesker med en almindelig indtægt kan ikke få en lejlighed efter en skilsmisse, studerende kan ikke få en billig lejlighed. Der har historisk set altid manglet boliger, og de eneste, der bygger, er private entreprenører, der skummer fløden.

 • Jeg nåede at bo hos mine forældre i fire år, med mand og barn (og barn nr. 2). Boomerang-børn hedder det vist 🙂

 • Til dig der er flyttet hjem til dine forældre. Jeg er 35, har ikke børn (som jeg ønsker mig), og bor hos min far på nu 12.måned, da boligmarkedet er umuligt 😵‍💫 We can do this, og tænk at vi har så gode forældre der lader os invadere deres liv igen ♥️

 • Dig der er vred 90% af din vågne tid – lav ændringer!!
  Jeg var også vred HELE tiden, fandme så hele kroppen ulmede – jeg skiftede alt der pissede mig af: opstaldnings sted, træningscenter og arbejde – bevares jeg kan da stadig blive vred men har med hjælp lært at tone det ned til irritation som jeg så handler på så det kan komme hurtigt ud af systemet igen 😊

 • Dig, der er vred hele tiden: tag dig selv seriøst og tag ansvar for dg selv. Du kan ændre en masse faktorer, hvis de ikke passer rigtig til dig, men først og fremmest må du i omsorg for dig selv anerkende sig selv nok til at se på dig selv med kærlighed. Man har ret til at have det godt – og det er en ret man skal udøve. Jeg har en meget hård baggrund med bl.a. incest og er den fineste mønsterbryder man kan tænke sig i dag, men engang var jeg VRED og skræmte alt og alle væk og især mig selv. Måske ligger der slet ikke så alvorlige ting til grund for din vrede, men come on – livet skal være bedre end det dér. Og nej, man kan ikke vælge alt, men man kan justere på det meste og man kan opveje, skifte fokus og VÆLGE sig selv til. Eventuelt med rigtig god terapi. Held og lykke.

 • Dig, der er flyttet hjem til forældrene. Jeg synes, du er heldig have forældre, som har lyst og plads til at have dig boende 🙂

 • Dump den eksamen! Livet som studerende, er livet når det er bedst! (Fra en som SAVNER at være studerende 😭😭)

 • Den om børnene var godt nok slem. Fair nok, hvis man fravælger en kæreste med børn, fordi man ikke kan se sig selv i det, men det kan jo udtrykkes lidt mere diplomatisk. En af mine veninder har lige fået den besked fra en potentiel kæreste, og det tog hun da i stiv arm.

Der er lukket for kommentarer.