Comments (8)

  • Åhhh det har jeg også prøvet! Jeg skiftede skole i 8. klasse, og det første en af pigerne sagde til mig, efter at havde ignoreret mig i et par dage var “Hvor har du store patter!”. Til det svarede jeg, “Ja, og det har du ikke!”. Nogen ville måske tage hendes kommentar som en komplement, jeg var bare irriteret over at min barm altid skulle være et spændende samtaleemne, bare fordi at str 65G er en sjælden str. Vi blev aldrig veninder 🤷🏼‍♀️😅

  • Tak til dig der introducerede ordet “barnefornærmet” for mig 👍 Det erstatter fluks et andet ord i mit ordforråd, som jeg længe har ledt efter et alternativ til 😘

  • DEN MED INTERNETTET! Det er sket tre gange på det sidste år, hvor tre forskellige lejere lige skulle låne i bare et par dage, og fordi jeg er talblind har jeg givet mit internet mit eget navn.. OMFG fuckers, køb jeres eget net! Nu hedder mit net – dumåikkelånemitnet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.