Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Comments (6)

  • Første gang jeg mødte mine svigerforældre besvimede jeg på vej tilbage i seng efter toiletbesøg om natten – og faldt gennem døren og ind i deres soveværelse. Min svigermor kom mig til undsætning, svigerfar sov nøgen, så han blev pænt liggende under dynen

  • Skulle møde kusine og fætter for første gang, fætter kommer i bil og henter mig, kvinde bag rat, og jeg spørg med kæmpe smil: Er det dig Connie (kusine Connie er blind) og nej det var fætters kone! Så dumt!

  • 4 mdr.efter gastric bypass anbefalet af egen læge og tabt 35 kg. Hos lægen ang. Ondt i ryg!… Har du overvejet gastric bypass??? EN TIL! Vejede da Ca 79 kg. Har ny læge idag som husker hvad han sender mig til af operationer 😅

  • Jeg lo helt vildt, da jeg kom til katten. Var ligesom varmet op af, af den om den lamme svigermor. Tragikomisk as fuck og suverænt upassende begge dele – og samtidig så uheldigt og uden onde hensigter – kæft, hvor er det dog morsomt og morbidt. Begge lige til en scene i Klovn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.