Seriøst, hold op med at tvinge mig til at vælge, når jeg tydeligvis både kan blæse og have mel i munden!

Annonce for Ellos.

Der er en eller anden besættelse i vores samfund med at skulle vælge mellem ting. Er du til storby- eller badeferie? Øl eller vin? Hund eller kat? Altså, hvad nu, hvis man rent faktisk godt kan lide begge dele? Jeg bærer min titel som crazy cat lady med stolthed, men det betyder altså ikke, at jeg går rundt og småhader hunde i smug. Tværtimod. Jeg fik jo sådan set mest kat, fordi man ikke må have hund, hvor jeg bor, og det viste sig at være min bedste beslutning måske nogensinde, men det betyder da ikke, at jeg ikke med jævne mellemrum spørger fremmede mennesker på gaden, om jeg ikke godt må klappe deres hund. Heldigvis siger de som regel ja.

Ofte er der jo fordele og ulemper ved begge dele, når man insisterer på at sætte to valgmuligheder op imod hinanden. Jeg kan ret godt lide badeferier. Jeg kan også ret godt lide storbyferier. Det kommer ligesom an på humøret. Vil jeg slikke sol i en uge og læse en bog om dagen, eller vil jeg fare vild i Roms offentlige transportsystem, gå amok i en italiensk designeroutlet og tage super turistede billeder ved Trevi-fontænen? Begge dele lyder sgu da okay nice i mine ører.

Det er lidt på samme måde, jeg har det, når folk sætter online shopping op imod fysisk shopping i butikker. Jeg kan godt lide at gå og kigge i stativer, falde over en pæn kjole og hive den med ind i et lidt for lille prøverum. Jeg er vild med tilfredsstillelsen ved at gå ud af en butik med en ny-erhvervet sweater i en pose i den ene hånd. Men der er mange tidspunkter, hvor det bare er lettere online. Det er overblikket. Udvalget. Letheden. Denne sommer har jeg fx fælt manglet t-shirts, så da jeg en dag befandt mig i et storcenter, tog jeg lige tre butikker i træk. Men det, jeg ledte efter, var jo spredt ud over hele butikken, og derudover havde jeg begået den tilsyneladende store brøler at tro, at sommertøj ville være allestedsnærværende i og med, at vi dengang befandt os i slutningen af juli, men til min store overraskelse havde efteråret faktisk mere eller mindre fået overtaget allerede.

Det smarte ved at shoppe online er, at du kan få alt på alle tidspunkter. Mangler du en bikini i november? No worries, vi har en hel kategori dedikeret til badetøj! Er du træt af stumpebukse-trenden? Du kan få ekstra-ekstra længde, hvis det er det, du ønsker! Synes du, næste sæsons trendy farver er hæslige? Så filtrerer du dem bare fra i din søgning, easy peasy!

Overblikket er bare større online. Og når man ser tøjet på modeller, er det også lettere at få en fornemmelse af, hvordan det ser ud på en selv. Jeg var fx på jagt efter et par jeans og faldt på Ellos over dem, der er nummer ni på collagen nedenfor. Jeg var vild med, hvordan de sad på modellens hofter og lår, så jeg bestilte dem hjem, selvom de var bootcut, og sådan nogle har jeg ikke ejet i årevis, og var jeg lige moden til at skulle gå med sådan nogle igen? Det vidste jeg ikke helt, men de kom, jeg tog dem på, og jeg freaking elsker dem! Jeg skulle bare have dem på ud i verden én gang, så var bootcut-tvivlen manet godt og grundigt i jorden. Det er dem, I kan se på billederne ovenfor, og jeg spår, de kommer til at pryde mine skanker en hel del i vinterhalvåret.

Traditionen tro finder I nedenfor nogle af de ting, jeg virkelig godt kunne lide på Ellos i al min online-browsing. Der er som altid links til det hele, og husk, at mange af tingene findes i andre farver/ mønstre også. Man kan med fordel bruge koden 435472 og få 33% rabat på sin dyreste, ikke-nedsatte vare og 5% ekstra rabat på alt allerede nedsat. Den kan bruges resten af august og gælder selvfølgelig alt mode og ikke bare det, jeg viser frem her. Har man lyst til at browse selv, kan man gøre det ved at klikke lige her. 😀

Nummer 1, nummer 2, nummer 3, nummer 4, nummer 5, nummer 6, nummer 7, nummer 8, nummer 9, nummer 10, nummer 11, nummer 12.

Kommentarer (8)

  • Jeg har en bag historie lidt ligesom dig. Min titel som crazy cat lady kom tilfældigt. 😅 da jeg flyttede hjemmefra fik jeg lejlighed en times bus tur fra skolen, hvilket ville sige jeg ville være væk fra kl 7 om morgenen til mellem 15 og 17 hver dag, skulle have tid til lektier og søvn osv. det ville jeg simpelthen ikke byde en hund, så jeg fik kat. 13 år senere er Mini 280% den bedste beslutning jeg nogensinde har taget. Hun er min bedste ven og jeg er total crazy cat lady. Jeg kan ikke forestille mig nogensinde igen bo uden kat, men jeg håber jeg også en dag kan få en hund. ♥️

    • Sådan har jeg det også nu. Det er ikke holdbart at have en hund med min livsstil. Jo, jeg arbejder hjemmefra, og det er fedt, men jeg har også mange hele dage (og nætter) ude, og det kræver altså, at der bor andre i hytten end mig, hvis der var en hund her. Så ingen hund lige nu, men forhåbentlig en dag!

    • Den er jeg simpelthen også bare så glad for! Den er af Frank (Herberts forgænger, hvis du er kommet til efterfølgende), og det er Malene Habroe, der var så fantastisk at lave den til mig efter hans død. Du kan finde hende her: https://www.malenehabroe.com/

Der er lukket for kommentarer.