Næste WTF-emne

Vi skal have sparket gang i næste WTF-emne, og denne gang skal vi have fat i de dårlige, pinlige og måske endda direkte absurde førstehåndsindtryk. Måske har du været vidne til en fyr i byen, der gik hen til en pige og forsøgte at score hende med ordene: “Flotte bryster, skal vi snave?” Måske kom du ved første møde med svigermor til at udtale dig om, hvor meget du hader alting Kähler for derefter at finde ud af, at hun samler på det? Måske stod du for at ansætte en ny medarbejder, og en af ansøgerne ankom til jobsamtalen i joggingtøj og morgenhår? Alle historier er velkomne – bare indsend dem i formularen ovenfor. 😀

Kommentarer (2)

  • Hvor skriver man forslag til wtf emner henne? Uheldige oversættelser fra dansk til engelsk og pinlige ferier – kunne være sjove at have – jeg har en del fra mon svigerfar 🤦🏻‍♀️🤣

    • Jeg spørger som regel om forslag, når vi rammer sidste indlæg i et emne. Den med ferier har vi haft – den var skidesjov! 😀

Der er lukket for kommentarer.