Jeg er jo Bridget Jones #480

1. Det er dødsmart at signe op til en prøveperiode på en ny streamingtjeneste, så man har lidt nyt at se under sin ferie. Det er okay dumt at glemme at melde sig fra igen før dagen efter, prøveperioden er udløbet.

2. Var ved at tørre mit spisebord af, og da jeg tog kanten, brugte jeg tilsyneladende tilpas meget kraft til, at en splint blev jaget så langt ind under min negl, at det tog mig små fem minutter at få den ud igen. Blodet gjorde det ikke nemmere.

3. Da jeg skulle ud efter at være blevet vaccineret for anden gang, var der en sød medarbejder, der var nødt til lige at guide mig, fordi jeg gik den forkerte vej. Da hun påpegede den rigtige udgang, var den vitterligt plastet til med kæmpestore “GÅ UD HER”-skilte. Jeg er en idiot.

4. Har de sidste dage i øvrigt haft lidt efterskole-flashbacks, og det gik op for mig, at de kom sig af, at min arm post-vaccine har føltes, som om jeg har fået jorden største lammer. En følelse, der åbenbart vækker godt med efterskole-minder.

5. Når man får en sms fra en fremmed nummer, og det viser sig at være fra en taxichauffør, der muligvis skal bruge mig som vidne, fordi taxaen blev påkørt af en fuld cyklist, da han satte mig af efter at have kørt mig hjem. Velkommen til København!

6. Herbert har fødselsdag i dag, og jeg har brugt faretruende lang tid på at finde en folie-ballon formet som et tretal for at fejre dagen. Jeg nåede lige at få et billede, så satte han resolut tænderne i den, og så var det slut med den ballon.

7. Der var en bog, jeg gerne ville læse, men jeg kunne kun huske forfatteren, ikke titlen. Da jeg googlede efter, dukkede der to titler op, som lød bekendte. Jeg klikkede mig ind på den ene, der viste sig at være fortsættelsen til den bog, jeg var ude efter. Første sætning i beskrivelsen af plottet fortalte slutningen på bog et. Så det var fedt.

8. Når man køber et halv kilo svinedyre blommer i Irma, og de viser sig at være sure som citroner, men man spiser dem alligevel, for de penge skal fandme ikke gå til spilde!

9. Den anden aften gik min alarm på telefonen pludselig af, og det var da noget mærkeligt noget på den tid af døgnet. Jeg kan da ikke bevidst have sat en alarm der? Dagen efter vågnede jeg op til avisoverskrifter om den vildeste stjerneskud-himmel. Nårh ja. Det var derfor.

10. Føler mig ret overbevist om, at jeg er kommet til at smide min bedste grøntsagskniv ud med skraldet. I hvert fald brugte jeg den sidst til at skrabe kartofler i vasken. Så smed jeg affaldet derfra i skraldespanden, og jeg har ikke set den siden. Så nu sørger jeg lidt, for når man er 35, har man tydeligvis yndlingsknive.

Kommentarer (22)

Der er lukket for kommentarer.