Kommentarer (33)

 • Dig med tommelstokken, hvis det er en trøst, så er en tomme jo oprindeligt bredden på en tommelfinger.. Såh, dømmer ikke dit l i tommestok😁

 • Jeg er ud af en håndværkerfamilie og opdagede først som 29-årig, at det ikke hed en tommelstok.

 • Dig med operationen, det lyder til at du kun har fået behandling for din overvægt og ikke for de psykiske ting, som gav dig grund til at overspise i første omgang. Så kunne forestille mig at du nu savner at kunne overspise, hvilket jeg virkelig godt kan forstå. Du mangler sikkert den ro eller trøst eller hvad det ellers var, som overspisningerne gav dig.

  Jeg vil anbefale dig at følge Nadjasnedtur på Instagram, måske høre nogle afsnit af Detox din hjerne, som handler om overspisninger/BED, og derudover håber jeg virkelig du finder overskuddet til at søge professionel hjælp ❤️

  • Sagt med al respekt: Vi ved ikke hvorfor hun er ked af det ❤️ hun kan være ked af 100 ting. Måske måden hun nu ser ud på, måske lever hun med smerter, måske har hun netop opdaget at vægt intet har med glæde at gøre. Hun troede måske det ville gøre hende glad og fandt ud af, at hun var den samme uanset vægt. Eller 100 andre ting. At gå ud fra, at det handler om at hun savner at overspise, synes jeg ikke er på sin plads. Jeg ef fan af at vi stiller hinanden spørgsmål i stedet for at konkludere. Ellers bliver vi aldrig klogere ❤️

   • Det tror jeg også var tanken og formålet ❤️ Problemet er bare at den måske rammer helt ved siden af. Der kan være mange årsager til overvægt, der ikke har med overspisning at gøre – eller til at man er ked af det efter en operation. Kommentaren vidner om at der er mange fordomme om folks vægt, som af og til er korrekte, men også tit ikke er det. Lad os stille hinanden spørgsmål i stedet for at gå ud fra at vi ved alt om folk ud fra nærmest ingen oplysninger 😊

 • Ej hvor føler jeg mig dum nu. Jeg vidste ikke at crusli og musli ikke er det samme, og nu har jeg googlet mig frem til at crusli mere eller mindre er som at spise en portion cookies🙃 og har altid troet det hed tommelstok, men altså man lærer nyt hver dag

 • Til den gravide.
  Der er jo midler imod uønsket graviditet.
  Beskyt dig evt. dobbelt, altså både med gummi og p-piller/spiral etc. 😊
  Husk at manden også har et ansvar for at beskytte både sig selv OG sin partner, det er altså ikke kun kvindens ansvar 🌸

 • Awww dig med morgenmaden. Det er altså en sød og naiv misforståelse. Crüsli smager sgu for godt til at være sundt 😂

 • Jeg har også en bonusdatter som i sin grundvold er et sødere og mere empatisk end mit eget barn. Jeg hygger mig også mere med hende. Men! Jeg elsker mit eget barn på en hel anden og dybere måde. Uagtet opførsel og tankegang. DNA magi 🤩

 • Til dig med cannabis-moderen: Hvor er det fedt. Hun lyder som et dejlig ,rummeligt og prisbevidst menneske 🙂

 • Jeg har altid troet et Crusli bare var producentens navn for netop den musli?? Altså lige som Frosties fra Kellogs osv. Men er det i virkeligheden en bestemt form for musli? Vidste godt det ikke er det sundeste, men det afholder mig ikke fra at spise det jævnligt til morgenmad alligevel 😉

  • Jeg ved ikke, hvad den tekniske betegnelse er for müsli, men i min optisk er müsli generelt fri for tilsat sukker og indeholder kun “naturlige” råvarer som rosiner, havregryn, nødder, etc. Crüsli er – som en anden også skriver – i bund og grund det samme som småkager i mindre stykker. 😀

 • Men… hvordan udtaler i andre tommestok i siden i kan høre det som tommel?
  Jeg er sønderjyde og vokset op med at det udtales “tom-stok”. Ved godt det staves tomme, men har aldrig tænkt det udtales sådan på rigsdansk 😂

  • Det er slang for proletar – jeg tror ikke, det er specifikt københavnsk, men det er (så vidt jeg ved) et relativt nyt udtryk. 🙂

   • Relativt og relativt… eller. Alt er selvfølgelig relativt, men prollet har vi da brugt i i hvertfald 20 år 😄❤️

   • Suspekts hit med Proletar er vist fra 2007. Tror det gjorde det bredere kendt og brugt – proletar superstar blev også brugt en overgang. Og når man er fra lige nord fra KBH har det nok også været et mere brugt udtrykt om folk man så ned på.

    • Den kender jeg ikke, bruger de udtrykket prollet? Det kommer sig selvfølgelig er proletar, som er et gaaaaammelt ord, men prollet er i hvert fald kun måske fem år gammelt i mit ordforråd. 😀

 • Jeg havde flirtet med en fra arbejde i en længere periode. Vi endte med at mødes og var sammen i en kort periode. Det viste sig han sov med en bamse han havde haft siden barndommen… Han tog den endda med den ene gang han sov hos mig. Turnoff level 1 million siger jeg bare….Det var ikke lige mig!!! – men jeg tænker nu han finder sin sjæleven en dag! Han er jo ikke alene om det med at sove med sin bamse og det vidner endnu engang om der er en til os alle ❤️💪

 • Min bror brugte udtrykket prollet (eller rettere proll) tilbage i start 90’erne, så det er absolut ikke nyt.

 • Jeg lærte også først for 1 år siden at det hedder UNbrako-nøgle og IKKE UMbrakonøgle.
  Kommer angiveligt af unbrake – hvilket jo sådan set giver fint mening så!

Der er lukket for kommentarer.