Jeg er jo Bridget Jones #482

1. Det er ikke uvant for mig at få spam-agtige mails fra udenlandske virksomheder, der vil samarbejde, men når de kommer fra nederen vægttabsfirmaer, der sælger svindel og humbug og samtidig og dyrker MLM-tendensen lige hårdt nok, så bliver det altså småirriterende. Hvor dum tror I lige, jeg er?

2. I sidste weekend var jeg på besøg hos min søster og fik en kæmpe poser æbler med hjem fra hendes have. Haveæbler er det bedste i verden, så jeg gav mig selv mavepine ad flere omgange de følgende dage. No regrets.

3. Fik ægte kuldegysninger, da jeg forleden spottede en pige i et par velour sweatpants med Juicy stående hen over måsen. Det er simpelthen ikke en trend, jeg har savnet!

4. Herbert har fået en ny vane med at ligge i min vasketøjskurv og kratte ind i væggen. Det lyder mest af alt som negle på en tavle, og det er ikke mindre frustrerende at blive vækket af den lyd midt om natten.

5. Mine visdomstænder er aldrig kommet 100% frem, og engang hvert halve år eller sådan, beslutter de sig lige for at komme en kvart millimeter mere op, hvilket helt ærligt ikke er synderligt behageligt.

6. Var i Aldi og smed et net rødløg i kurven, fordi jeg havde gule derhjemme, men skulle bruge røde. Da jeg kom hjem, var det selvfølgelig rødløg, jeg havde i forvejen. Hvorfor laver man altid det stunt med lige præcis løg?

7. Det regnede, så jeg tog det offentlige. Havde besluttet mig for at tage hæle på i dagens anledning, men havde ikke lige kalkuleret med, at jeg skulle gå væsentligt mere, fordi jeg ikke var på cykel. Da jeg kom hjem, sagde min skridttæller 6+ kilometer (hvilket måske ikke objektivt er meget, men det er meget i hæle!), og jeg havde fået en vabel på hver lilletå.

8. …Det hjalp i øvrigt ikke på det, at jeg tog metroen den gale vej. Jeg skal normalt altid mod Amager, aldrig mod Vanløse, så det skete fuldstændig per automatik, og jeg opdagede først min fejl, da jeg var kørt tre stop forkert.

9. Forleden var der en af mine naboer, der spillede “Macarena” på repeat i næsten en time. Jeg bilder mig selv ind, at vedkommende var ved at lære dansen for første gang, det er den eneste måde, jeg kan tilgive det valg af repetitivt soundtrack.

10. Det er ved at være strømpebuksevejr igen, så jeg gik på jagt i skabet, så jeg ligesom havde dem klar. Der var ingen strømpebukser. Jeg sværger, det her sker hvert år. Hvem er det, der kommer snigende ind i min lejlighed midt om sommeren og stjæler alle mine strømpebukser?

Kommentarer (10)

  • Hvor er jeg glad for at jeg ikke er alene, med mine langsomt voksende visdomstænder 🤣 Det virker så fjollet i en alder af 41 år at de stadig ikke er heeelt vokset ud… Som om manstadig ikke er helt voksen.

  • Mine visdomstænder tager også et ryk, ind i mellem og jeg fylder 50 lige om lidt. Tandlægerne har været ude efter dem …flere gange, men jeg vil gerne beholde dem

    • Mine skaber heldigvis ikke problemer som sådan – udover at de lige pipper engang imellem, men lever jeg med. 😀

Der er lukket for kommentarer.