Kan vi lige snakke lidt om… #37

…Hvorfor vi har placeret hver eneste helligdag i foråret, når vi kritisk har brug for i hvert fald et par stykker mellem sommerferien og jul også?

…At “højreb” er en del af ordet “højrebenet”. Jeg tror, jeg har nævnt det før, men det fascinerer mig stadig.

…Donald Trump. Bare fordi jeg føler, han ikke har fået særlig meget opmærksomhed på det sidste, og han virker som typen, der kunne finde på at gøre noget drastisk for at lave om på det.

…Hvem det er, der køber boller i karry på dåse? Kan det nogensinde blive lækkert? Er det bare til kanoture og andre vildmarksudflugter?

…Genbrugelige vandflasker, hvor man har gjort åbningen lige præcis for lille til, at en opvaskebørste kan komme ned i den, så man skal ud og købe en speciel slags for at gøre dem rent. La’ da vær’?

…Hvad “Messerschmidt” egentlig overhovedet er for et efternavn?

…Den her sygt akavede tid mellem sommer og efterår, hvor jeg simpelthen ikke kan finde ud af, om jeg skal tage strømpebukser på eller ej og derfor konsekvent går i bukser.

…At der åbenbart er steder i verden, hvor både banan og kiwi er populært på pizza, så nu må folk gerne vende sig mod dem og give os ananas-entusiaster en pause.

…Om man – hvis man arbejdede intenst på det – kunne træne sin krop til at gå i vinterhi á la bjørne, for jeg orker altså ikke lige at skulle igennem den der vinterperiode, hvor det nærmest ikke bliver lyst om dagen.

…At man stadig kan købe “Cool Water” fra Davidoff, og om det mon bare er nostalgiske millenial-kvinder, der holder salget i live?

Kommentarer (37)

 • Har for nylig taget mig selv i (meget diskret) at stå i Matas og rå-sniffe coolwater mens jeg mindedes de sene teenageår og dertilhørende scoringer… åh de minder. Men kunne seriøst ikke gå med den!

  • Det er sådan, jeg har det! Føler mig stadig lige teenage nok af at have investeret i et par trompetbukser igen. 😀

 • Sverige melder ind. Vores lokale pizzeria har tre (!) pizzaer på menukortet med banan i form af (and I quote): “bacon, banan, karry og hvidløgssovs”, “salami, bacon, nødder og banan” og “kylling, banan, karry og nødder”. Min mand købte mig engang sidstnævnte da han hentede tømmermandsmad og kunne på ingen måde forstå hvorfor jeg næsten græd af skuffelse. Det var så ubeskriveligt klamt og upassende at jeg nægtede at spise noget som helst. “Men du kan da godt lide banan?” sagde han. Sguda ikke på pizza. Ffs.

  • Shit… hvis I var gået fra hinanden der- havde du fået alt! Det lyder som den værste pizzamenu ever I kan få på den anden side af Pløresund….

 • Man skal dele sin sommerferie op, så man har gemt en uge til september/oktober, hvis muligt. Så slipper man for at slæbe sig igennem uden ferie i efteråret.

 • Boller i karry på dåse eller pølse 😱 er gudespise når man er syg og ude af stand til at overskue noget andet. Det og så nuddelsupper.

  Messerschmidt er et gammelt tysk erhvervsnavn, ligesom vi i DK har folk der hedder Møller eller Bager til efternavn. Under anden verdenskrig byggede en Messerschmidt bombefly til Hitler, så i mit hoved er MM meget tæt på Hitler 😈

  • Uf, jeg kan ikke få det ned. Jeg tvivler gevaldigt på kvaliteten af de kød der. Hvis det altså er kød og ikke bare fedt og brusk. 😀

 • Svaret til nr 4 tænker jeg du giver selv; folk der køber boller i karry på dåse må være folk der tager på vildmarksture 🤷🏼‍♀️

 • Skal ikke kunne sig om der findes folk, der køber dåsemad for at spise det derhjemme, men boller i karry på dåse smager ganske glimrende på campingtur, hvis man supplerer med flere ris, så man ikke drukner i sovsen. Der er helt absurd meget sovs i dåsen ift. boller og ris, så forstår ikke hvis nogen kan spise det uden ekstra ris. Wienergryden er i øvrigt også udmærket, hvis nogen skal bruge en dåsemadsanbefaling, haha!

  • Jeg tænker, det er sådan noget, der måske mest smager godt, fordi man er på kanotur og VIRKELIG sulten. Alt smager bare bedre, når man er sulten. Det er i hvert fald min teori. 😀

 • Hvorfor er alle på ig begyndt at skrive ‘virkeligt’ med et t til sidst??? F.eks. “du er virkeligt dygtig”. Hjælp mig lige med, om det er mig der bare ikke kan stave eller om det er rigtigt. I mine ører yder det helt forkert og dumt.. Men er det i virkeligheden mig der er helt forkert og dum? 🙈😅

  • Det er rigtigt! Men det er også rigtigt at skrive det uden t – der er simpelthen valgfrihed. 😀

 • Kedelig første kommentar, undskyld: “Messer” er som du sikkert ved et kniv på tysk og “Schmidt” kommer fra smed (Schmied), der er rigtig mange, der hedder Schmied, Schmidt, Schmitt o.l. i Tyskland. Der findes også veteranbiler, der hedder Messerschmitt. Det er ikke et usædvanligt navn i Tyskland.

  Venlig hilsen
  Sydslesvigeren

  • Haha, jeg siger tak for forklaringen! Spørgsmålet var egentlig ment som en joke på den retoriske måde, men det skulle måske have været tydeligere. 😀

 • Yas! Jeg står, måske særligt af nostalgiske årsager, stadig for, at Cool Water og AmoreAmore salget løber rundt.
  Er også stadig fan af ostehaps, danon og Harry Potter, så ting tager vist bare tid med mig.

 • Cool water er mit kryptonit.. Du kunne give en 95 årig, impotent dværg coolwater på, og jeg ville stadig humpe hans ben.. 🙈

 • Jeg bruger stadig cool water- og får ofte komplimenter for den… til gengæld bliver det lidt akavet når jeg oplyser duften… jeg har trods alt brugt den i over 20år…

 • Melder mig også på banen. Min første kæreste (tilbage i 1993) brugte Cool Water, og jeg elsker stadig duften! Min søster plejer at drille mig med, at jeg ikke kigger efter andre mænd – jeg dufter efter dem, for den er stadig nok til at få mig til at vende mig om for at få et ekstra snif.

  Er pænt ærgerlig over, det aldrig er lykkedes mig at overtale min mand til at bruge den.

  • Der må jo også være folk, der stadig bruger den, hvis den stadig er i handlen, kan man sige. 😀

 • Min mand bruger cool water og jeg har lyst til at inhalere hele hans krop, når han har den på 😁🙈

Der er lukket for kommentarer.