Jeg er jo Bridget Jones #472

1. Der kom et brev i min postkasse adresseret til “Mirjam”, og jeg kan konkludere, at jeg stadig som 35-årig bliver okay fornærmet, når offentlige instanser staver mit navn forkert.

2. Hvis nogen kan huske Herberts besættelse af min jordbærplante, så kan jeg informere om, at det hjalp at omplante den og sætte den ud på altanen. Nu kan han ikke vælte den længere. Til gengæld forsøger han så at spise den i stedet.

3. Jeg tudede, da jeg læste, at studenterkørsel har fået grønt lys. Altså, fordi jeg blev lidt rørt. Det er en af mine yndlingstraditioner, og jeg under dem det sådan.

4. I torsdags støvsugede jeg. I fredags havde jeg gang i noget med en fjerboa. Nu er mit gulv fyldt med små, sorte fjer.

5. Var på vej hjem langs Østerbrogade lige ved aftensmadstid. Jeg var skidesulten og gik forbi det ene madsted efter det andet, hvor duften bare bølgede ud til mig, og jeg har aldrig i mit liv været så vred over at have rester hjemme i køleskabet.

6. Lige nu har mine negle den perfekte længde, og jeg er en slags panisk for, at en af dem når at knække inden næste uge, hvor jeg skal lave mit næste Cocopanda-samarbejde (reklame?), for jeg vil gerne flashe verdens måske pæneste sommer-neglelak, og den tager sig bare pænest ud på billeder, hvis neglene har lidt længde. #firstworldbloggerproblems

7. Denne uge var ugen, hvor jeg tømte min første inhalator og i den forbindelse lærte, at man først ved, at en inhalator er tom, når man har brug for den, og der ikke kommer mere ud. (Nej, det er ikke en af de der smarte nedtællings-inhalatorer).

8. Det var også ugen, hvor jeg lærte, at det er pisse-usmart at lade sig Corona-teste fredag eftermiddag. Shit, der var mange mennesker! Elle, den lektie har jeg faktisk lært før, men den sad tydeligvis ikke fast.

9. Når man glemmer en gryde kogende kartofler på komfuret så lang tid, at vandet rent faktisk fordamper og kartoflerne brænder på. I må ikke sladre til de andre jyder, kartoffelkogning er en ædel kunst, hvor jeg kommer fra.

10. Kom hjem fra gåtur. Kiggede på min skridttæller. Konstaterede, at jeg manglede 231 skridt for at nå 10K og gik lige en tur rundt om bygningen i irritation over lige præcis ikke at have nået det pæne, runde tal.

Kommentarer (4)

Der er lukket for kommentarer.