Kommentarer (40)

  • Tænkte det samme!! Har haft en kæreste der fuldstændig sagde det samme.. Og det viste sig, at han havde en anden.. Nar!

  • Øv hvor en kedelig kommentar. Det er altså ikke sikkert. Der findes trods alt gode fyre derude. Min seneste som et eksempel, han orkede det simpelthen ikke med et parforhold baseret på 24/7, hvilket jeg gav ham ret i. Vi var ikke der endnu. Og hvem siger, man skal leve afhængig af hinanden ? Lev sammen individuelt!

  • Dig med kæresten;
   Jeg ved godt, de andre siger, det så er fordi, din kæreste ser en anden. Det er altså ikke sikkert. Sådan havde min kæreste gennem 7,5 år det også med hinanden, før vi flyttede sammen her for nyligt. Vi elsker begge at være selvstændige og have meget alenetid. Men tak med ham og spørg ind til, hvad der virkelig ligger til grunde

 • Kære dig der bare venter på at gå fra faderen til dit barn, jeg gjorde det efter halvandet år! Næst efter at få børn har det været mit livs bedste beslutning.

  • Min bedste beslutning var at forlade min eksmand da min datter var 3 – han havde totalt stoppet med at prioritere forholdet, så jeg gik langsomt i hundene mens jeg havde et småbarn at tage mig af. Efter jeg gik fra ham, var det hårdt for vores barn ja, men jeg var meget gladere og fik mit liv på plads igen. Jeg har aldrig fortrudt det.

   Og nu venter jeg barn med en ny partner som i den grad prioriterer mig.

 • Jeg eeelsker den sidste med navnet.

  Dig med den med reglen med 4 år. Det er jo en tommelfingerregel. Du bestemmer jo selv. Og jeg har også hørt den med 3 år. Hvad med parterapi?

 • Jeg kender godt 4-års reglen og respekterer den egentlig også. Men jeg forlod alligevel faren til min datter, da hun var 4 måneder. Hans måde at være far og kæreste på, ville aldrig ændre sig uanset hvad. Det var ikke min datter eller det, at det var superhårdt at have en baby, der var issuet, det var sgu ham og jeg.. derfor gad jeg ikke vente 4 år. Hell to the no. Smut nu, hvis du ved, det alligevel er det, du vil.
  Kæmpe kram fra Stine

  • Dit svar ramte mig. Min mand kommer heller aldrig til at ændre sig… han er faktisk ikke en god far, men børnene elsker ham jo alligevel. Og hvis jeg gik, så ville han aldrig se dem, for han kan/ ikke være alene med dem (1 år og 3 år)… og det kan jeg ikke gøre mod dem… bare f*ck

   • Jeg bad mit barns far om at flytte da hun var 1½ år og det var den HELT rigtige beslutning.
    Han gad ikke rigtig være sammen med hende før hun var 6-7 år (ikke medregnet jul og fødselsdage), og han opførte sig generelt ikke så pænt overfor hende. Det medførte at hun som teenager ikke gad ham (yes, Karma’s a bitch like that, and we love her for it). Nu er hun voksen, og hun har formået at opdrage på ham, så de ses på en ordentlig måde.

   • Trine, kan han ikke være sammen med børnene og hans egne forældre samtidig? Det er da synd, at du skal betale prisen for hans manglende evner.

    • De er ikke bosiddende i samme landsdel. Og tak fordi du kommenterede på min kommentar – det betød meget. Når man ikke snakker med nogen om sådan noget, så betyder det endnu mere

  • Du skal have et kæmpe tak for at minde mig om Hell to the no. Min dag er lige blevet meget meget bedre!

 • Dig med den første. Jeg har sex med min onkel, som er betydeligt ældre end jeg er. BEST SEX EVER!!

  • Din onkel?
   Altså din mors eller fars bror?
   Eller er det onkel som i gift med din faster eller moster?
   Wow…. Det her får min hjerne til at gøre ondt 😳

  • A’hva? Har du sex med din egen onkel? 😳 altså morbror/farbror eller en “tilkøbt”? … ved ikke, hvad jeg synes forskellen er, føler bare for at kende historien 🙈🙈

   • Onkel -> ALTID gift IND i familien, ligesom tante.

    Så det er enten fasters eller mosters mand, hvis indsender har styr på titlerne.

   • Lad os lige blive enige om at en onkel (og tante) ikke et blodrelateret.. Ville sådan ønske at folk blev bedre til at bruge de “korrekte” betegnelser.. Hvorfor er folk bedre til at sige moster, end morbror? I wonder! 🤷🏻‍♀️
    Jeg ved dog ikke om personen her mener onkel eller morbror/farbror 😂

    • Ifølge ordbogen behøver vi ikke blive enige i det:

     Onkel: via tysk Onkel fra fransk oncle, af latin avunculus, diminutiv af avus ‘bedstefar’. Mand som er svoger eller bror til ens far eller mor, eller som man er fjernere beslægtet med.

    • Nej – onkel behøver ikke være gift ind i familien 🙂

     I min familie f.eks. er folk ALDRIG blevet kaldt farbror eller morbror – altid onkel. Og det er tilfældet på begge sider af familien i alle generationer. Både i Jylland og på SJælland.

  • Selv hvis det er en blodsbeslægtet onkel, så er det rent faktisk stadig lovligt 😳 Uanset hvad man (læs: jeg) så tænker om det 🙈😅

 • Uanset hvad det rigtige navn er, så håber jeg mormor bliver ved med at kalde hende Pebermynte Mathilde. Det er da et super cute kælenavn, og en sjov historie.

 • Til dig hvis kæreste ikke vil se hende mere end 2 gange om ugen, Du er mere værd end det. Enten har han mere en 1 kæreste eller også kan han bare ikke comitte sig.

 • Den med reglen på 4 år. Prøv parterapi og hvis det ikke virker, så skal det ikke være jer. Men de problemer I har nu, flytter måske med, når I skal samarbejde om barnet, hvis I splitter op. Så parterapi er godt givet ud. Held og lykke 💐

 • Den der fireårsregel er tarvelig og arrogant, synes jeg. Der er INTET “nemt” ved at gå fra hinanden når man har et lille barn sammen, men hvis det føles nemmere så er det sgu nok fordi at forholdet var pisse forkert. Kh en der blev shamet med præcis den regel i mødregruppen, da jeg valgte at gå fra min psykisk voldelige ekskæreste.

  • Godt du gik! INGEN skal finde sig i vold. Hverken fysisk eller psykisk vold!
   Jeg var tæt på at gå fra min mand, da vores søn var 1-2 år. Vi begyndte i terapi og har det rigtig godt her et år efter terapiopstart. Men når der er vold involveret, så behøver man hverken kæmpe, holde ud eller vente. Så skal man bare væk.

 • Dig med barnet – jeg gik fra min kæreste da vores barn var 2 år. Både ekskæreste, barn og jeg er meget gladere nu 🙂

 • Til den nærige.

  Det koster under 1 kr om året, at lade sin telefon hver nat, og under 10 kr om året, hvis du lader den i dagstimerne.
  Men tanken om at ‘stjæle’ strømmen på arbejdet, kan være meget fristende 🙂

 • Jeg kender altså flere par, der sås få gange de første år, og de er stadig sammen. Studier, job, venner, fodboldklub plus bare en lyst til at være sig selv var grundene. Derudover har jeg en teori om, at sms, Messenger, Snapchat, IG, FB osv. samlet kan medvirke til, at kærester aldrig får lejlighed til at savne hinanden. Don’t crowd him, lad ham være, lad ham komme til dig, agér som Robert Redford i Hestehviskeren, sæt dig med ryggen til i græsset, nyd dit liv, og lad den traumatiserede hest nærme sig dig. Hvad andet kan du næsten også gøre i denne situation? Hvis det så viser sig, at han virkelig ser en anden, så må du tage den med oprejst pande. Jeg har selv stået i den situation. Han endte med at vælge mig (efter at have penduleret frem og tilbage), men det endte så alligevel med, at jeg forlod ham. Giv ham lidt distance. Det vil være mit råd.

 • Til dig med en kæreste og vild tiltrækning af en 50-årig mand (der også er din venindes far). Tja, måske repræsenterer han noget, som du savner hos din kæreste? Er du generelt tiltrukket af modne mænd eller er det kun ham? Er du tit tiltrukket i lang tid af den samme eller? Du er kun 23, I har været kærester allerede i tre år. Det ville ikke være mærkeligt, hvis du på et ubevidst plan er ved at overveje, om din kæreste er den, du skal være sammen med resten af livet. Hav ikke dårlig samvittighed over det, det er kun helt naturligt. Giv det lidt tid. Træd lidt vande.

 • Endnu en kommentar til dig med forelskelse i 50-årig. Tøver du pga. hans alder, pga. dit forhold eller fordi han er din venindes far? Jeg skal ikke opfordre til utugt, men her i ejendommen bor der en 27-årig kvinde, hvis kæreste er 54. Hun er faldet for ham. Længere er den ikke. På nogle områder er hun mere moden end ham, hvis modenhed ellers kan måles. Er selv kvinde, over 50 og har i seks år haft en elsker/fling, der er 21 år yngre end mig. Han har ikke en fetich for modne kvinder, han kan bare godt lide mig. Jeg er som udgangspunkt heller ikke tiltrukket af mænd, der er så meget yngre, det skete bare!

 • Jeg har altid hørt det som 3 år. Jeg har mega dårlig samvittighed over at jeg gik fra ham efter “kun” 2 år. Men det var vores forhold der var problemet, ikke at være blevet forældre. Det blev bare mere tydeligt, alvorligt og omfattende, efter vi var blevet forældre. Og ja, som en anden skriver, nogle af problemerne flytter med over i kommunikationen omkring barnet, så jeg anbefaler også parterapi (også for din samvittigheds skyld!).

 • Jeg var næsten voksen før jeg overhovedet lærte ordet morbror/farbror at kende. Hvor fanden bruger man det. I hvert fald ikke i det sydlige Jylland kan jeg godt afsløre. Men jeg kan dog godt se det smarte i differentieringen

Der er lukket for kommentarer.