Jeg er jo Bridget Jones #469

1. I torsdag købte jeg mig en sådan en fake-Magnum is i Aldi. De er bomben. Det var det eneste, jeg købte, så jeg lagde den ned i posen med den fødselsdagsgave, jeg lige havde købt til min nevø. I går skulle jeg pakke en taske og hentede fødselesdagsgaven frem fra posen, hvor isen (som vel teknisk set ikke længere kunne kaldes en is) også stadig lå.

2. Drømte, jeg var en fisk og var i seriøst dårligt humør de første fem minutter efter, jeg var vågnet. Fisk er herregode til at svømme, hvilket var pissesjovt i drømmen. Mine egne evner på det område er udpræget middelmådige.

3. For nylig var jeg nede i gården med glas, da det efter Gud ved hvor mange år gik op for mig, at der var en metalcontainer dernede også. Løb fluks op og hentede de tre stegepander, jeg har været desperat efter at komme af med, men virkelig ikke var tryg ved at smide ud med alt det andet skrald.

4. Jeg er ved at genlæse Harry Potter, men har lige holdt en halv-lang pause, fordi (virkelig gammel spoiler) Dumbledores død var lige på trapperne, og jeg kan. ikke. tåle. det. Tog endelig tyren ved hornene i går og hulkede nonstop i en halv time, hvorefter jeg var nødt til at tage en Pamol, fordi jeg havde erhvervet mig en solid grådhovedpine. Tak, jo, jeg er klar over, at manden er fiktiv.

5. Kender I de der telefonsælgere, der bare IKKE kan acceptere et nej? Sådan en har jeg døjet med per mail de sidste par uger. Hun vil virkelig gerne sælge mig videoreklamer til bloggen. Helt almindelige reklamer for store, velkendte brands, men noget, jeg helt bevidst har fravalgt, fordi jeg synes, det forstyrrer læseoplevelsen. Jeg fik til sidst overbevist hende om, at jeg ikke kom til at skifte mening, men shit, med de penge-løfter hun smed efter mig, var det lige før, jeg forstod alle de der typer, der siger ja til SmileBright og andre tvivlsomme samarbejder.

6. I fødselsdagsgave fik jeg en lille jordbærplante, og Herbert har gjort det til sin personlige mission at finde og vælte den, uanset hvor jeg stiller den. Så nu har jeg altså givet den en nyt potte og sat den ud på altanen. Jeg ved godt, det stadig er koldt om natten, men den har helt ærligt større chance for at overleve derude!

7. Når man rydder op i sine blog-kladder og finder en, der indeholder ordet “kradsbørstig” og intet andet.

8. Var inde at vinduesshoppe på en webshop, hvor de havde flere fine ting, ingen af hvilke var det par Birkenstock-sandaler, som de nu tvangsfodrer mig med i remarketing-annoncer. Birkenstock er ikke vejen til mit hjerte.

9. I tirsdags var jeg fuld før klokken 20. Jeg elsker genåbning.

10. Jeg havde lyst til en blommer, så jeg købte en bakke blommer. De smagte ikke særlig godt, men jeg spiste dem alligevel, for nu havde jeg jo købt dem. Fuck, det er dumt.

Kommentarer (33)

  • Jeg har fået af vide fra flere sider, at jeg skulle vente med at sætte den ud, til nætterne ikke var så kølige (måske fordi den har været vant til at være inde?), men jeg ved helt ærligt ikke en skid om det. 😀

    • Haha, nej, det føler jeg, jeg har cementeret, at jeg har styr på. Det er bare en typo. T og F ligger lige op ad hinanden på tastaturet. 😀

 • Tak for at du stod imod og ikke har fået video reklamer.
  De er så forstyrrende.
  Så tak!

  • Jeg er ikke haveekspert men jordbær står ude hele året i haverne.
   Det er bedst at plante nye i sensommeren/efteråret. Det giver bedre høst.
   Jeg planter dog nye ude (de giver gode bær i 3 år, men de overlever og giver bær i flere) i foråret. I år var det allerede i marts og de er i vækst og blomstrer nu.
   Det fungerer fint. Måske er det anderledes, hvis du blot lader den stå i potten på altanen.
   Måske er det

   • Yes, men det er jo også jordbær, der har stået længe og dannet rodnet og sådan. Jeg tænker, det er grunden til, at de plantes, når de gør? Men nu må vi se. Det er bare én lille plante, så det er ikke jordens undergang, hvis det er. 😀

 • Jeg stor tuder altid til harry Potter og dødsregalierne, der hvor professor mcgonagall bruger en trylle formular der får statuerne til at hjælpe med at beskytte hogwarts. Og jeg har virkelig set de film mange gange, men jeg tuder lige meget hver gang .

 • Jordbærplanten burde klare det. Jeg arvede en fra min bedstefar, der pænt har klaret vinteren ude og står frodig og grøn nu. Fingers crossed for din plante! 😀

 • Det fedeste er udtrykket ‘en blommer’. Jeg kan seriøst ikke vurdere om det er en slå fejl eller bare det nyeste slang.

 • Mig ville det ikke genere med videoreklamer – jeg forstår godt at der skal penge i kassen!

  • Jeg synes, de er sygt irriterende. Godt nok var det slagsen uden lyd, der kunne klikkes væk med det samme, men jeg synes selv, det er drønirriterende aktivt at skulle fjerne reklamer, så som udgangspunkt er det ikke noget, jeg vil overveje – omend jeg selvfølgelig ikke kan afvise, at det bliver nødvendigt at skifte mening på et senere tidspunkt. 😀

 • Åhh jeg har også flere sider i mine Harry Potter bøger der er krøllet fordi jeg har kamp tudet! Dumbledores død! Og dobbys! Og da Sirius Black ryger igennem stenbuen!
  Bevares fiktive hele bundtet – but still!

    • Jeg synes ikke, hans opførsel på nogen måde kan retfærdiggøres. Han er vitterligt Nevilles største frygt. En lille dreng, der absolut intet har gjort ham, fordi han behandler sine elever så modbydeligt. Han forsøger bevidst at få Dementorne til at tage Sirius’ sjæl EFTER, han har fundet ud af, han er uskyldig. Jo, han gjorde en god ting ved at være dobbeltagent. Det undskylder ikke alt det andet. Jeg køber ikke hans redemption arc. 😀
     Men jeg holdt utroligt meget af Alan Rickman som Snape, han gjorde det fantastisk!

 • Jeg er lige startet forfra på bøgerne. Jeg bruger iøvrigt dit tip med 1.25x på alt, hvad jeg hører, men i dag satte jeg hastigheden ned på 0.75x og hold da op, det var det bedste til Harry Potter 😊

  • Puha nej, det kan jeg slet ikke arbejde med! Jeg synes i forvejen, Stephen Fry læser ulideligt langsomt – selvom han er fantastisk!

  • Det er mit bedste sovetip til perioder, hvor jeg har svært ved at falde i søvn! Stephen Fry der læser HP på 0,75, så sover jeg på 5 min😄

 • Både Dumbledore og Dobby efterlader mig i gråd uanset hvor mange gange jeg har læst dem.

 • Jeg hørte lydbøgerne for første gang i starten af året (jeg har haft problemer med at holde fokus, når jeg hørte lydnøger) efter at have læst serien fire gange tidligere.
  Der er altså en god håndfuld scener, hvor tårerne seriøst presser på! Jeg har det særligt stramt med Sirius’ og Dumbledores dødsscener … puuuuh … Og Freds gør fandme også ondt!

 • Kra(d)sbørstig er et kongeord! Også fordi jeg tror, det beskriver en ret specifik ting, men er man ikke lidt i tvivl om, hvad?

  • Haha, jeg føler, det er en meget specifik, men meget snæver beskrivelse! 😀

 • Jeg må simpelthen lige tippe om nyudgivelsen af Harry Potter bøgerne fra Minalima! Jeg har den første og den er så fin med et par interaktive sider 😉

  • De lyder ikke dumme – jeg tænker dog ikke umiddelbart, jeg skal have flere HP-bøger. 😀

Der er lukket for kommentarer.