Hvis jeg dør, er det ikke nødvendigt at slette min google-historik, men den behøver nok heller ikke blive offentliggjort…

Der florerede sådan et meme på et tidspunkt, som jeg selv efter ihærdige forsøg ikke kan genopstøve, men det gik i bund og grund på, at det ville være god stil lige at slette en persons søgehistorik, hvis de uventet skulle gå bort. Og da jeg forleden tog mig selv i at søge på noget semi-upassende, kom jeg til at tænke på, hvad mine google-søgninger mon siger om mig. Så jeg tog et kig. Det viser sig, at det faktisk ikke er voldsomt hverken snasket eller pinligt, men jeg blev overrasket over, hvor bred en vifte af emner, jeg tilsyneladende har haft brug for at udvide min viden om.

Hermed et indblik i et par af dem:

“How to see your Google search history”. Meget meta.

“Palate expander”. En… ganeudvider?! En af de der ting, jeg ikke vidste eksisterede, og som jeg måske heller ikke havde behov for at se med egne øjne. Det ligner seriøst et moderne tortur-instrument.

“How to cut your own hair”. Jeg burde nok i stedet skulle have søgt på “frisør i nærheden med ledige tider”, men jeg har uhyggeligt dårlig erfaring med alle frisører undtagen min egen, som ligger i Århus og derfor ikke lige er inden for rækkevidde. Så jeg gjorde det selv. Og til at starte med var resultatet mildest talt ikke just fremragende, men nu er det faldet lidt til, og jeg har lommen fuld af frisørpenge, der kan gå til at støtte genåbnede restauranter og mit eget rosé-behov.

“Mirror lake afro duck”. I Ohio levede en and med en ekstra flot hårpragt, der grangiveligt lignede en afro. Den var en meget populær, lokal kendis. Så blev den fundet død, hvorefter amerikanerne i deres visdom selvfølgelig besluttede, at den fortjente at blive udstoppet, så de kunne se på den til evig tid.

“A. Lange und Söhne Zeitwerk”. Der var en dude, der flashede et ur. Resten af duden så temmelig stylish ud, så jeg blev nysgerrig på, hvad mon sådan et ur kostede. Svaret var et sted imellem en halv og tre millioner kroner. Hold kæft, hvor har man mange penge så.

“Grey’s Anatomy”. Jeg googler Grey’s omtrent en gang om ugen, når jeg kan genkende en skuespiller i et afsnit og bliver tilpas irriteret over, at jeg ikke kan huske, hvor jeg har set dem før. Spørgsmålet er , hvor mange skuespillere, der efterhånden er tilbage, som ikke har været med i den serie.

“Ravensburger Krypt puzzle”. Ensfarvet puslespil. Allerede små-legendarisk. Taget i betragtning hvor meget jeg går udenom puslepilsmotiver med lidt for meget blå himmel, ved jeg bare, at jeg kommer til at hade det. Men jeg ved også, jeg bliver nødt til at lægge det en dag, så jeg ville lige tjekke, hvor meget sådan en gang selvpineri kommer til at koste mig.

“Kufürstendamm69”. En tysk serie, jeg blev anbefalet i kommentarfeltet, som jeg vildt gerne ville læse mere om, men når jeg søgte, blev jeg bare vist adresser. Stor forvirring. Efter yderligere research viser det sig, at den hedder “Ku’damm 56”.

“Piers Morgan is a cunt”. Jeg ledte efter et specifikt citat her, men jeg er generelt enig.

“Volcarona”. Var nødt til at gen-google, da jeg så den her søgning, for jeg havde glemt resultatet. Min hjerne gik straks til en type katastrofefilm med en vulkan, der spyr Corona. Det var en pokémon.

Kommentarer (32)

 • Piers Morgan er en kæmpe knallert!
  Og jeg tænkte i første omgang, at Volcarona var chokolade… Det er selvfølgelig valrhona 🤷‍♀️

 • Jeg sidder jo tilbage med en uforløst trang til at vide, hvad det semi upassende, som startede dette blogindlæg, var 🙂

 • Jeg grynte-grinede helt seriøst over det med Grey’s Anatomy, for holy fuck min veninde og jeg kan skrive til hinanden mange gange om at nu har vi set den og den skuespiller i en anden film/serie 😂😂😂

 • Incognito-fane er svaret. Så kan man google, hvad end man har lyst til, uden at blive afsløret. Går under navnet “pornmode” herhjemme… 😁😆

  • Incognito er bestemt smart, men pointen er jo lidt, at der ikke er noget af det her, folk ikke må se. 😀

 • Jeg sidder også med en sådan Ronin følelse(ser hele filmen som handler om denne her kuffert – for til sidst ikke at finde ud af det). Det er meget uudholdeligt! Og nu kan der tilføjes den semi upassende søgning…..

 • Hvad hedder frisøren i Aarhus? Jeg har nu i to år forsøgt mig uden lykke med anbefalede frisører, siden min gode frisør stoppede, der både kunne langt hår og krøller/bølger

 • Ku’damm 56 er fantastisk. Mht. søgehistorik: jeg sletter faktisk kontinuerligt, ikke pga. mørke hemmeligheder, men af praktiske hensyn.

 • Jeg kender nogle der har lagt et helt ensfarvet sort rundt puslespil samt et med helt gennemsigtige brikker. Ikke heelt nemt. Kender du dem der hedder Wasgij (Jigsaw) hvor du ikke kender motivet, men der på æsken fx er billede af en masse mennesker der kigger på dig og så er dit motiv, det de kigger på. Dét er også ret udfordrende.

  • Jeg kender godt Wasgij, men det er slet ikke noget for mig. En del af det, jeg elsker ved puslepil, er at beundre motivet hele vejen igennem processen. 🙂

 • Nåede kun til mirror lake afro duck, før det nu også er en del af min Google historik 🤷‍♀️

 • Mht tyske serier, så skal du prøve Babylon Berlin.

  Vi var hooked fra afsnit 1 og bingede for vildt. Til vores store glæde kommer der en sæson mere til næste år.

  Tilgængelig på DR.

 • Jeg har det på *præcis* samme måde med Krypt-puslespillet (og for den sags skyld også med Ravensburgers Disney-puslespil med 40.320 brikker. Altså. Når jeg engang har råd og bor et sted med plads nok til et puslespil på 6,8 x 1,9 m). Must try one day!

  • Jeg ville ønske, jeg havde plads nok til større puslespil! Jeg har for nylig investeret i et 2000 brikkers, som jeg er meget i tvivl om, hvorvidt kan være på mit bord!

 • Jeg er en af dem der har brugt en “ Palate expander” forklædt som en ganebøjle – Mont bid var skævt, mit overbid stor og mine nye tænder ville skubbe det hele frem 😳
  Tre år med bøjle, 9mm bredere gane og ja.. det er et smertehelvede i 2-3 dage efter den blev skruet.. is, suppe, yoghurt og andet blød mad var vejen frem 😣

Der er lukket for kommentarer.