Hvis jeg dør, er det ikke nødvendigt at slette min google-historik, men den behøver nok heller ikke blive offentliggjort…

Der florerede sådan et meme på et tidspunkt, som jeg selv efter ihærdige forsøg ikke kan genopstøve, men det gik i bund og grund på, at det ville være god stil lige at slette en persons søgehistorik, hvis de uventet skulle gå bort. Og da jeg forleden tog mig selv i at søge på noget semi-upassende, kom jeg til at tænke på, hvad mine google-søgninger mon siger om mig. Så jeg tog et kig. Det viser sig, at det faktisk ikke er voldsomt hverken snasket eller pinligt, men jeg blev overrasket over, hvor bred en vifte af emner, jeg tilsyneladende har haft brug for at udvide min viden om.

Hermed et indblik i et par af dem:

“How to see your Google search history”. Meget meta.

“Palate expander”. En… ganeudvider?! En af de der ting, jeg ikke vidste eksisterede, og som jeg måske heller ikke havde behov for at se med egne øjne. Det ligner seriøst et moderne tortur-instrument.

“How to cut your own hair”. Jeg burde nok i stedet skulle have søgt på “frisør i nærheden med ledige tider”, men jeg har uhyggeligt dårlig erfaring med alle frisører undtagen min egen, som ligger i Århus og derfor ikke lige er inden for rækkevidde. Så jeg gjorde det selv. Og til at starte med var resultatet mildest talt ikke just fremragende, men nu er det faldet lidt til, og jeg har lommen fuld af frisørpenge, der kan gå til at støtte genåbnede restauranter og mit eget rosé-behov.

“Mirror lake afro duck”. I Ohio levede en and med en ekstra flot hårpragt, der grangiveligt lignede en afro. Den var en meget populær, lokal kendis. Så blev den fundet død, hvorefter amerikanerne i deres visdom selvfølgelig besluttede, at den fortjente at blive udstoppet, så de kunne se på den til evig tid.

“A. Lange und Söhne Zeitwerk”. Der var en dude, der flashede et ur. Resten af duden så temmelig stylish ud, så jeg blev nysgerrig på, hvad mon sådan et ur kostede. Svaret var et sted imellem en halv og tre millioner kroner. Hold kæft, hvor har man mange penge så.

“Grey’s Anatomy”. Jeg googler Grey’s omtrent en gang om ugen, når jeg kan genkende en skuespiller i et afsnit og bliver tilpas irriteret over, at jeg ikke kan huske, hvor jeg har set dem før. Spørgsmålet er , hvor mange skuespillere, der efterhånden er tilbage, som ikke har været med i den serie.

“Ravensburger Krypt puzzle”. Ensfarvet puslespil. Allerede små-legendarisk. Taget i betragtning hvor meget jeg går udenom puslepilsmotiver med lidt for meget blå himmel, ved jeg bare, at jeg kommer til at hade det. Men jeg ved også, jeg bliver nødt til at lægge det en dag, så jeg ville lige tjekke, hvor meget sådan en gang selvpineri kommer til at koste mig.

“Kufürstendamm69”. En tysk serie, jeg blev anbefalet i kommentarfeltet, som jeg vildt gerne ville læse mere om, men når jeg søgte, blev jeg bare vist adresser. Stor forvirring. Efter yderligere research viser det sig, at den hedder “Ku’damm 56”.

“Piers Morgan is a cunt”. Jeg ledte efter et specifikt citat her, men jeg er generelt enig.

“Volcarona”. Var nødt til at gen-google, da jeg så den her søgning, for jeg havde glemt resultatet. Min hjerne gik straks til en type katastrofefilm med en vulkan, der spyr Corona. Det var en pokémon.

Kommentarer (32)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.