Kommentarer (18)

 • Jeg kunne godt tænke mig et wtf emne til “instant karma” historier. Synes det værste ved at være voksen er at man ofte er nød til at finde sig i at der er rigtig mange voksne mennesker der ikke er deres betegnelse værdig, og når man er selv er voksen, så er der ikke en voksen man kan sladre til! 🙈
  Ville være fedt hvis der fandtes nogle instant karma historier derude så man ved at der trods alt er lidt retfærdighed til ind imellem. 😄

  • Vi har ikke haft instant karma, men vi har haft karma, så jeg tror måske, den lægger sig lidt for tæt op ad til, at vi kan få nok historier. 🙂

 • Hold nu op det er sjovt!
  Har vi egentlig haft et emne med første møde med svigerfamilien? Eller “det sagde h*n bare ikke”.

  • Ikke decideret første møde, tror jeg, men svigerfamilien har vi haft! 😀 Den anden tror jeg måske, vi har haft lidt mere specifikke versioner af, det må jeg lige undersøge. 😀

 • Sidder lige og kommer til at tænke på en gut, jeg sad ved siden af i toget mod Jylland. Meget snakkesalig. Han havde også været meget indsat tidligere. Men det gjorde han sig ikke rigtig i længere. Men han var rimelig stolt over det panserne ikke vidste han havde lavet. Efter 55 min ved siden af ham, vidste jeg præcis hvad han havde lavet. Utroligt, hvad man kan få ud af et menneske bare ved at sige: “jaaaaaa” og “neeeeej” Og da jeg ENDELIG skulle af, sluttede han af med et: “Men altså, hvis sådan en sød blondine (mig) skulle have fat i noooooget, så kunne jeg da lige ansøge på Facebook. Det blev et tak, men nej tak du!

 • Foreslår “Misforståede sangtekster”, – helst dem man har sunget for fuld udblæsning i offentligheden! 😉 Eller måske lidt bredere; “Pinlige misforståelser”

  • Vi har haft den med sangtekster, men jeg skal lige tjekke efter med den anden – den var måske ikke dum!

 • Med en tyk jysk dialekt og et forvirret udtryk kan man godt skippe uden om afgiften i s-toget.. det har virket 2 ud af 2 gange for mig

  • Jeg har overvejet den, men jeg ved simpelthen ikke, om der er nok stof/variation i det emne…

Der er lukket for kommentarer.