Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Comments (8)

  • Til den gravide: jeg kommer aldrig til at fortryde mine børn, de er det bedste! Men at mit liv skulle lægges så meget om havde jeg ALDRIG FORESTILLET mig. Det har været pissehårdt. Men det værd helt sikkert ❤️.

  • Jeg må altså indrømme, at jeg ofte får byttet rundt på Colombia og Cambodja.
    Eller helt glemmer at det er to forskellige steder.
    Jeg kunne også så let være kommet til at kalde Colombia for et asiatisk land.
    Du er ikke alene, men det er godt nok en uheldig fejl på arbejdet 😄

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.