Jeg er jo Bridget Jones #467

1. Så to piger sidde og spille et spil på Instagram og var sekunder fra at skrive og spørge, hvad det hed (det så sjovt ud!), da det gik op for mig, at det var tarotkort.

2. Glædelig den sæson på året, hvor man altid har enten alt for lidt eller alt for meget tøj på. I torsdags forlod jeg hytten i en forårsjakke og nåede 100 meter hjemmefra, før jeg opdagede, at det var alt for koldt, men på det tidspunkt kunne jeg ikke nå hjem og klæde om.

3. På den positive side tilbragte jeg hele aftenen foran et bål, og nu har jeg rigeligt tid til at vaske bållugten ud af førnævnte jakke, før det reelt bliver varmt nok til at gå med den.

4. Kom i øvrigt hjem halvsent den aften og havde store planer om at gå på hovedet i seng, da jeg så, at Skallerup Ridecenter havde lagt en video ud af Prinsessa, der endelig folede, og jeg er åbenbart stadig tilpas meget hestepige til, at det var en must-see!

5. Er jeg den eneste, der bliver ved med at insistere på at bruge opladere, der synger på sidste vers? Så er der en lang periode, hvor de kun virker, når ledningen er i en helt bestemt vinkel, og i stedet for bare at købe en ny oplader, så går jeg i panik, når skidtet endelig holder op med at virke, for jeg har ikke andre opladere. Alternativt kunne jeg også bare eje mere end én oplader. Der er mange løsninger på det her problem. Ingen af hvilke jeg benytter mig af.

6. Herbert er i disse dage besat af at “ælte” min arm som kærlighedserklæring og bliver snotfornærmet, når jeg trækker den til mig, fordi hans sylespidse kløer faktisk gør temmelig ondt.

7. Jeg skal til Køge på min fødselsdag i overmorgen, og min søster spurgte, hvad jeg havde af ønsker til aftensmaden. Jeg tør næsten ikke afsløre, hvor meget tid jeg har brugt på at træffe den beslutning – som om jeg ikke er et voksent mennesker, der selv på daglig basis kan lave lige præcis det mad, jeg har lyst til.

8. Sidste år fandt jeg et par fine, hvide lærredssko sat ned til en slik i H&M. De perfekte forårssko! Det var bare ikke forår længere på det tidspunkt, så jeg gemte dem til i år. Jeg har haft dem på én gang. De er nu ikke længere hvide.

9. Random gut i mine DMs: “You live in Albany, right?” Jo da. Kan du ikke se det på mine danske captions og geotagging af københavnske lokationer?

10. I 23 år har jeg trolig sunget med på Vengaboys’ kæmpehit “Boom, Boom, Boom, Boom!!”, og i alle de år har jeg sunget “Boom boom boom boom / I wanna double-boom”. Nu viser det sig at teksten er “I wanna go boom boom”, og det har rystet hele mit verdensbillede. Jeg vil i øvrigt også holde stædigt fast i, at det lyder meget mere, som om de synger min tekst.

Kommentarer (23)

 • Jeg har altid sunget: I want you in my room! Sikke en læring her søndag aften. Tak! (Ikke at jeg tror på min 32-årlige hjerne nogensinde kommer til at synge det rigtigt).

 • 4: Hahahaha, jeg er vild med, du kom halvsent hjem (20.30 – lå selv og burde sove, men kunne jo ikke sove uden at se føllet ❤️!)

  10: Har googlet teksten, men det synger de jo ikke, teksten er forkert, jeg er helt med på #teamMiriam her!

 • Jeg måtte simpelthen Google lyrics på boom boom boom. Det kan simpelthen ikke passe. Jeg føler mig på værste vis bedraget!
  Jeg fandt også ud for nogle år tilbage at lyrics i freestyler af bomfunk mc ikke var: as i rock rock the rocker mother fucker

  • Haha, ærligt, Freestyler er helt fucked. Jeg slog også teksten op for nogle år siden, men jeg har sunget volapyk i årevis. De kan ikke udtale ord for shit! 😀

 • Jeg nægter at acceptere at de ikke synger “I want a double-boom”.
  Hilsen hende, hvis 2-årige datter beder om at få sangen spillet flere gange om ugen

 • Siger til min kæreste: Miriam er ked af det, fordi hun tror vengaboys synger ‘i wanna double boom’. Og min kæreste siger: øh, men det gør de jo også??
  Så der er flere på #teammiriam her.

  • Jeg vil mene, man også sagtens kan sige “det”. Noget mad = det mad. 🙂 Men der vil altid være slåfejl og andre fejl i mine tekster. Det er jeg okay med, jeg er jo kun et menneske. 😀

 • Nu har jeg tænkt på sidste punkt siden i går og egentlig har du bare optimeret på teksen. Dobbelt boom må være det samme som 2 gange boom, bare sagt på en mere effektiv måde.

  /Jeanet

 • 😂😂😂 jeg har sunget boom boom boom boom I want you in my room….

  Tak for visdommen! Man kan jo bekendt altid blive klogere 😎😂

Der er lukket for kommentarer.