Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Comments (6)

  • Den der med toiletdøren, som ikke ville lukke. Det har jeg prøvet! Dog i Jylland. Fuck, fuck, fuck! Noget af det mest akavet jeg har oplevet. Og så var han selvfølgelig også lækker. Jeg har ikke brugt toiletter med automatiskedøre siden…

  • Jeg er ikke den gamle dame i den sidste. Jeg siger pænt Tak mest af hensyn til mine jævnaldrende, men første gang, der var en, som rejste sig for mig, følte jeg mig på gravens rand.

  • Den sidste er jo fuldstændig guddommeligt morsom. Fra nu af vil jeg tænke mig godt om, før jeg tilbyder en ældre person min plads.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.