Næste WTF-emne

Det er tid til at sætte gang i et nyt emne, og vi skal have åbnet for den pose af aparte vidunderligheder, der må være offentlig transport. Så. Stik mig jeres allerbedste historier fra busser, tog, færger og fly! Måske var du engang med 5A’eren, da chaufføren stoppede ved en 7Eleven for at købe smøger? Måske har du engang taget nattoget hjem, hvor den eneste anden passager end dig var en mand kun iført underbukser og en blazerjakke? Måske fløj du engang til Mallorca ved siden af en dame, der spiste pistacienødder hele vejen og smed skallerne på gulvet, mens hun fortalte dig om sin kommende skilsmisse? Eller måske var dig, der leverede underholdningen, da du efter en bytur havde mistet din pung og spritstiv prøvede at flirte dig til en halvtredser fra en medpassager, så du kunne komme på McD? Jeg ved, I må sidde med nogle guld-historier derude, så smid dem endelig i formularen ovenfor! 😀