Kommentarer (17)

 • Looool, er også skyldig i at have efterladt scoring plus hans ven(?!?) i metroen på vej hjem fra fest. Men skrev undskyld til fyren et par dage efter.

 • Uhh! Evig klassiker med togkupeen! Jeg har hørt advokatfuldmægtige afsløre detaljer om firmaets sager og partnere, weekends-byturs-evalueringer af scoringer på mandage, telefonsamtaler med højlydt drama (han fortsatte med at skrige i telefonen ned ad Park Allé)… en ting ved Pendlerlivet som jeg ikke savner

 • Ejj vedkommende der drak kaffe med hudflager i, er jo os alle sammen, der er opdraget alt alt for høfligt fordi vi ikke vil såre andres følelser! Det er bevist at kvinder ofte bliver myrdet, fordi de er høflige og ikke siger fra. Fuck Politness! som de siger i podcasten “My Favourite Murder”.

  • Jeg vil lige pointere, at kvinder også bruger høflighed som et overlevelsesinstinkt – altså, man undgår at ophidse gerningsmanden yderligere og kan undgå at eskalere situationen. Jeg tror ikke kvinder bliver myrdet mindre hvis vi pludselig er mindre høflige.. (og også sygt at det er en faktor man skal overveje)

   • God pointe Julie, det er der helt sikkert også noget om. Men JA det er ret vanvittigt – og det er nok også et større problem i andre lande end Danmark. Men jeg ved da fra mig selv, at jeg set udefra bør være langt bedre til at sige nej, også selvom det måske kan såre nogle andres følelser. Jeg er her heldigvis endnu 😉

  • Det er min og jeg var nærmest død af skræk. Jeg havde blundet lidt og da jeg vågnede holdt vi på en landingsbane ude i ingen ting. Flyver aldrig mere med Aeroflot.

   • den med det russiske fly og mellemlandingen – måden den er skrevet på er bare guld værd! simpelthen!

 • Nu vi taler om negleklipning så har jeg oplevet en dame sidde og klippe sine tånegle i bussen som hun lagde på avisen på sædet ved siden af hende😶

  • Maja, tænkte med det samme, da jeg læste den, at det må have været Aeroflot! Har også haft min eneste og absolut sidste tur med dem!

 • Ikke i offentlig trafik, men havde en kollega, da jeg arbejde for et større shipping firma, som klippede sine negle på både hænder og fødder i vores meget åbne kontors landskab og gemt dem i en lille plastik kaffekop. Da jeg sluttede var den næsten fuld…

  • Jeg er fascineret og forarget på samme tid . Vidste personen, ar du vidste noget om den kop ? Og hvad skulle vedkommende bruge de afklippede negle til? Hvor stod koppen placeret? Jeg er foruroligende nysgerrig 😂😂

Der er lukket for kommentarer.