Jeg er jo Bridget Jones #462

1. Jeg mangler Panodil. Og hver eneste gang, jeg kommer i tanke om det, når jeg står ved en forhandler, kommer jeg troligt hjem med Ipren. Har fem pakker Ipren, jeg mangler ikke flere!

2. Købte en ny showel gel, som er det, jeg sædvanligvis bruger til skumbad, men det viste sig at være den der type, der mere har konsistens som creme, så den gik hverken i opløsning eller lavede skum, til gengæld kunne jeg hoppe i et badekar med små, hvide cremeklatter flydende rundt i vandet. De lignede helt ærligt mest af alt sæd.

3. Når man ser Mette Reissmann på gaden og bliver faretruende starstruck, fordi man har et ganske usundt forhold til Luksusfælden.

4. I denne uge fik jeg (afstands)besøg af en tilrettelægger i forbindelse med en podcast, og det var helt ærligt nok på tide, der var et andet menneske end mig i min lejlighed, for det betød, jeg endelig fik taget mig sammen til at vaske badeværelsesgulvet. Det er to og en halv kvadratmeter, så er det heller ikke sværere.

5. …Vi fik os i øvrigt en god, lang snak, hvor man konstant kan høre Herbert forsøge at tigge opmærksomhed i baggrunden, så det er på mange måder on brand for mig.

6. Før jul købte jeg et par nye jeans. Jeg elsker dem ret meget og har gået en del i dem. Det er først i denne uge gået op for mig, at de giver mig en ret heftig camel toe.

7. Jeg nød min fridag i går meget. Bortset fra de par timer først på eftermiddagen, hvor nogen i bygningen åbnede en bøtte terpentin eller deslige, og hele bygningen stank, som var det blevet sprøjtet direkte ud i udluftningssystemet.

8. …Havde jeg i øvrigt været en bedre planlægger, havde jeg nok holdt fri i dag i stedet, for i går var der jo rent faktisk Melodi Grand Prix, som jeg ellers har for vane at liveblogge. Realiteten er bare, at jeg i virkeligheden går så lidt op i MGP, at det først var på dagen, jeg fandt ud af, det blev afholdt.

9. …Min søster har omtrent det modsatte forhold til det end mig, og da jeg fortalte hende, jeg overvejede slet ikke at se det, kaldte hun mig en landsforræder.

10. Jeg blev fortalt, der var kommet en ny sæson af “Boligkøb i blinde”. Gik helt lykkelig ind på Viaplay, hvor der ventede mig hele to afsnit. Jeg hader slow releases. Hader dem. Jeg har streamingtjenester, netop så jeg kan binge!

Kommentarer (5)

    • Jeg tror, jeg skal bruge lidt mere info for at svare på dit spørgsmål. Hvilke to? 😀

      • Der menes måske panodil og ipren. Panodil indeholder paracetamol, ipren indeholder ibuprofen. Man kan få ræææææddi ondt i maven af at tage for mange iprener, mens panodil er (forholdsvis) svært at OD’e på. Så det er en god idé at starte på panodil, men det er ikke altid, det hjælper ligeså godt på f.eks. muskel- og menstruationssmerter.

Der er lukket for kommentarer.