Glædelig ikke-eksisterende forsdag!

Jeg har rendt rundt som lidt af en hovedløs høne i dag. Min hjerne, i al sin visdom, besluttede sig for, at den var træt af at huske på, hvordan ugedagene fungerer. I går var det torsdag, så langt er jeg med. Og fredag er den sidste dag inden weekenden, den del har jeg også stadig styr på. Men af en eller anden grund havde jeg bildt mig selv ind, at der var en dag ind imellem de to, som jeg kunne bruge til at få ryddet to-do-listen, for jeg hele ugen har planlagt, at jeg skulle holde lørdag fri. Sådan fri-fri, hvilket er noget, der ellers ikke hænder så tit. Men man kan for pokker ikke holde fri, hvis man har en to-do-liste fyld med ting, der ikke er nice-to-do, men need-to-do, og flere af dem også med en slags deadline tilknyttet. Og måske er et par af de deadlines mandag eller tirsdag, men jeg fungerer også sådan, at det er svært at slappe rigtigt af, hvis jeg ved, jeg kommer til at starte næste uge med den der snigende følelse af, hvad nu hvis jeg ikke når det? Jeg har brug for en buffer. Den buffer, som altså skulle være dagen mellem torsdag og fredag, som vi passende kan kalde forsdag. Eller tredag? Marketing må lige komme på banen her.

I skrivende stund er jeg i gang med vaske-tøj-punktet på førnævnte to-do-liste, og det kunne måske strengt taget godt have ventet til søndag, men jeg har været løbet tør for gode trusser i dagevis, og jeg er træt af at have de der på, der kryber helt op i numsen, og som sædvanligvis er dedikeret til dates, hvor jeg ved de skal af igen, for de er måske nok ubehagelige, men de er også meget pæne. Så dermed vasker jeg nu, så jeg kan tilbringe fridagen i morgen i bomuldshimlen frem for blondehelvede.

Men altså, klokken er pt 17, og jeg satser på at være færdig-ish med hele listen til aftensmadstid, som også er blogindlægsudgivelsestid og falder omkring kl. 19. To timers hovedløshed endnu, og så er jeg så småt ved at være klar til at trække stikket. Hvis nogen skulle være nysgerrige, er planen for i morgen i øvrigt som følger:

– Iføre mig bomuldstrusser, hyggestrømper og joggingtøj.

– Lave breakfast-sandwich. (Det er i bund og grund en slags toast på panden, men den får også lige et skud æg, det er rendyrket lykke).

– Lægge puslespil, mens solen står lige ind i stuen og varmer mig på ryggen.

– Spise omkring et kilo blandet chokolade.

– Binge Luksusfælden, mens jeg spiser mit chokolade og ryster på hovedet af folk, der bruger alle deres penge på slik.

– Nusse Herbert og blive dækket af kattehår i processen, fordi han er ved at skifte til sommerpels.

– Gå i gang med en bog. Ved ikke hvilken endnu, shopping i bogreolen er yndlings!

– Teste en ny ansigtsmaske.

– Se en film i badekarret med resten af chokoladen.

Kæft, det bliver godt. Rigtig god weekend!

Kommentarer (14)

 • Må jeg få din weekend? Jeg bytter gerne, jeg tilbyder; en mand, som tidligere proklameret at i weekenden skulle der støvsuges og vaskes gulv (sjovt nok har han haft fri i 3 dage…..) og en søn på 2 år, som pt er vild med at lege med vand og slikke på ting i offentligheden, jo jo herhjemme lever vi farligt 😬

  Jeg elsker katte, så skal nok nusse Herbert 😀

 • Din dag idag er da så meget mere godt givet ud, bare ved tanken om din dag imorgen!! Hvor er det bare LÆKKERT!!!! (Lav en lækkerthed-brummelyd og smil saligt imens 🙂 )

 • Uhh, lyder lækkert, breakfast-sandwich! Vender du bare en toast, med skinke/ost i et pisket æg og så på panden?🤤 Rigtig god weekend!
  Ps. Vis gerne billeder at toast!😂

  • Nej, ægget piskes for sig og steges på panden. Brødet lægges så ovenpå, så ægget ligesom er pålæg. Og så lukkes sandwichen om skinke og ost og brunes på hver side, mens osten smelter. 🙂

 • Hurra for at du holder weekend sådan på ægte præ-pandemi måde, hvor man virkelig trængte til at flade ud ovenpå en hæsblæsende travl og social uge! Selvom det måske ikke føles ligeså velfortjent i disse tider, tror jeg det er mega vigtigt at huske at holde fri-fri.

 • Lyder som en herlig og gennemtænkt plan. Det er bare så smart, at man hurtigt lige kan vaske de fedtede chokoladefingre i badekaret😂 Rigtig skøn fridag til dig

 • Hey – god weekend til dig. Og se så af at komme igang med en bog, jeg elsker din måde at skrive på, og den måde leger med sproget og ordene – jeg vil klart læse den/de bog/bøger du producerer!
  Ps, nej vil ikke bytte weekend, heller ikke selvom din weekend byder på kattenus, badekar og chokolade – jeg satser på, at min blir mindst lige så god, dog med et lidt andet indhold 🥰

 • Grinte af din begrundelse for at vaske før det var strengt nødvendigt – I can relate! 😂

Der er lukket for kommentarer.