Kommentarer (40)

 • Fuld på Fanø x 1000

  Ehmm, fanøfærgen sejler ikke hele natten. Går den sidste ikke kl 01 eller sådan noget? Sådan plejer det at være.

  • Haha! Ved 3-tiden i weekenden. Og færgefolkene plejer at vække de sovende i hver havn 😉 Såfremt de opdager dem altså…

  • Nu kender vi jo ikke alderen på indsenderen, så gymnasiekæresten kan jo sagtens være 20-30 år tilbage i tiden 😊

 • Hahahahahah!!!!! Jeg griner stadig af den sidste! Fuck, det er grineren!!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

 • Den sidste har jeg hørt flere gange før i forskellige versioner. Første gang for… tror det er ved at være 15 år siden. Men fantastisk hvis indsenders er den oprindelige historie 😄 God er den i hvert fald!

 • Den sidste er sjov – men jeg har hørt den før, og de personer den omhandlede er helt sikkert ikke på insta mm (eller internettet i det hele taget). Pudsigt hvis præcis den samme episode er sket flere gange …. 😉

  • Fordi stewardesser har altid to par sko med – et par højehæle til at modtage passagerne med, og et par flade til at servere i 😉

  • Stewardesser har altid et par kabinesko. Så de sko de har på når folk stiger ombord, er ikke de samme som de går rundt og servere i. (oftest sko med hæle til at starte med, og en flad sko under flyvningen). Man kan komme til at lægge sine sko de mærkeligste steder, når man går og gør kabinen klar inden gæsterne kommer ombord 😊

  • Det er ret imponerende at få sin cykel stoppet med ind på toilettet i et tog. 😃 så imponerende, at togmanden lod vedkommende slippe for bøden ved at køre uden billet…

 • Den sidste er bare…. brugt.

  Den medvirker bl.a. i bogen “det døde barn i hoppegyngen, moderne danske vandrehistorier” fra 1998 (!) og findes i et hav af variationer, dog oftes omhandlende matadormix eller piratos. I det hedengangne blad “Sirene”, blev den i 2006 udnævnt som vinderen af hovedpræmien (en miu miu taske) i en konkurrence om pinlige historier, hvorefter bladet modtog en seerstorm og vinderen på den baggrund, blev bedt om pænt at levere sin præmie tilbage.
  Har senest hørt den oplæst i 1. afsnit af Sofie Lindes podcastserie “hvor er mit ansigt”, hvor Sofie også fortæller historien som sin egen. Folk er åbenbart ikke for fine til at tage æren for den slags…. 😏

 • Til alle dem der synes den sidste er sjov – jeg kan anbefale Sofie Lindes podcast “hvor er mit ansigt?” På Podimo, hvor afsnit 1 har en meget lignende episode 😅

 • Hahaha! Den med buschaufførens opbremsning, der resulterer i en transformation af midtergangen til en rødvin/spaghetti-brækflod er virkelig morsom. Jeg ser det så meget for mig! ;-D

 • Tak for uddybning af den anden sidste! Jeg har aldrig hørt udtrykket “at køre på røven” før, så jeg havde først et billede af en fyr, der trak røven (som når en hund tørrer røv) mellem Trekroner og Roskilde… Så kom “på toilettet”, og jeg fik et billede af en fyr der sad og kørte røven i cirkler oven på toiletbrættet… Så kom “med sin cykel”, og så kunne min ellers mærkelige og forskruede tankegang altså ikke følge med mere 😅

  • HAHAHAHA Det sjoveste er klar den her kommentar. Har lige grint i 5 minutter straight😂😂😂

Der er lukket for kommentarer.