Kommentarer (12)

  • De er alle sammen fantastisk oprivende sjove denne gang. Den værste, må være den 1. 😆
    Undre mig over at der er så mange måder at være “far” og mand på. Og Den med kønsvorterne, jeg dør af grin.

  • Åh. Cykelhævnen. Ekskæreste kendte jeg igennem nabo, så han kom stadig i huset. Én gang til grillfest i haven. Med ny kæreste. Desværre for ham havde han lidt tidligere på ugen spontant ringet på hos mig. “Kom lige ned,” sagde han i dørtelefonen. Løb ned ad trapperne med bankende hjerte. Han ville vise mig sin nye cykel. Så da han troppede op på min fællesterrasse, som jeg havde slæbt sand til, drak jeg lidt hvidvin i mit køkken sammen med kvindelig nabo. Da selskabet gik i byen, lod han sin fine nye cykel stå. Vi gemte den bare. I tre dage. Så satte vi den tilbage. Men da havde han trasket byen rundt, kontaktet forsikringsselskabet. Til mit forsvar ville den kvindelige nabo have smidt den i havnen.

    • Kære du!
      Hvis jeg var din nabodame ville jeg også foreslå havnen. Når jeres exkærester er idioter fortjener de at få deres cykler smidt i havnen. I har brug for os som jeres crazy-friends ellers får de idioter aldrig hvad de fortjener.

Der er lukket for kommentarer.