Kommentarer (20)

 • Fantastisk kategori. Jeg ser nu mine akavede ekskærestemøder i et helt andet, meget fredsommeligt lys 😊

 • Den sidste🤣🤣🤣

  …men den næstsidste kræver en forklaring! Altså, havde hun født og du var blevet far uden at vide det eller forsøgte hun at scamme dig eller havde hun i hemmelighed frosset dine guys ned og var blevet insemineret?🤔

  • Som jeg læser den, var hun blevet gravid med en anden mand og sendte beskeden for at gøre ham opmærksom på, at han havde misset sin chance. (Selvom han tydeligvis ikke var interesseret i chancen!)

  • Til D. Det er mig der har indsendt den. Forklaringen er som Miriam skriver. Jeg nåede kun at kysse med hende en gang og havde ikke sex med hende.

 • Elsker ham kassedrengen, der regner i halve dage, og tror at ekskæresten tilfældigvis skulle købe kondomer i hans kasse.

 • Det her er en genial kategori. Kæft, hvor jeg har grinet!

  Mit eget beskedne bidrag, er bare sådan et tilfældigt møde i Legoland, hvor min lille datter sidder ved siden af en meget yndig lille dreng i en karussel og der er instant kemi mellem de to små. Da turen er slut, kommer faderen hen og henter sønnike.
  Og Ta-daaaaaaaaaa: Farmand og jeg knaldede hjernerne ud på Roskilde 10 år tidligere (altså inden vi mødte vores respektive). Der var lidt skæve smil og “hyggeligt at se dig igen”. Vores ægtefæller fik KUN at vide, at vi havde festet sammen på Roskilde, da vi var unge 😀 What happens at Roskilde, stays in Roskilde.

 • Så prøv lige at mød eksen i en butik, hvor du er på vej ud af biksen med din 5 årige datter, som i øvrigt er hans biologisk, men som han ikke har set siden hun var 3 måneder. … Weird.

  • Det ville være skønt, hvis du ville indsende i formularen, ellers ender vi med, at alle historierne ligger som kommentarer i stedet. <3

 • Åh, at være tjener på den restaurant, hvor den lille charlatan holder hof. Hvor man dog kunne lave meget sjov. “Skal I have mere vin, skal I have kaffe, vi bliver nødt til at flytte jer, dit Visa-kort er spærret, der er en besked til dig fra Janne, hun er nødt til at aflyse jeres date kl. 21.00, hendes mobil er i udu, så hun kunne ikke kontakte dig…”

 • Amen !!!! Anonym med de mange forslag!!! Shit du er sjov 😂😂 Please vær min nye bedste veninde 😂 Havde gjort præcis det samme!!!!! Men først efter at have flirtet helt ubehageligt meget med HENDE før at gøre det ubehageligt for ham 😅

Der er lukket for kommentarer.