Kommentarer (25)

 • Jeg ville seriøst droppe den veninde, der konsekvent siger Ma’Tas… Ta’ dig nu for helvede sammen… ?‍♀️

 • Det der med udtalen af Matas, er vist noget med hvor man er fra ? Min svigermor er fra Midtsjælland og udtaler det også som Ma’tas ?‍♀️

  • Du er så velkommen til at hate på svigermor. Men ikke på mit MIdtsjælland. Det er ‘Matas, med tryk på første stavelse. Også i Roskilde! 😉

 • Dig der prøver at tabe dig for at gør din far stolt – min mor går også utroligt meget op i min vægt og alle andres vægt for den sags skyld. For et par måneder siden ringede jeg til kende og konfronterede hende, og jeg havde alle 2020-argumenterne klar til hvorfor vægt simpelthen ikke er relevant at kommentere på eller gå op i på andres vegne. Det var tydeligt, at det kom bag på hende, at jeg sagde fra, men hold nu kæft hvor var det rart. Og hver eneste gang hun falder i – for det gør hun stadig – så nævner jeg for hende, at jeg ikke vil finde mig i, at min vægt er noget der skal kommenteres på. Jeg håber på, at du kan give slip på behovet for din fars anerkendelse når det kommer til din vægt ❤️ Du er skøn, som du er ❤️

 • Jeg havde en ekstremt kræsen kæreste i fem år.. det var sindssygt hæmmende! Jeg var knust da han slog op, men jeg kunne ret hurtigt sætte pris på at vi ikke altid skulle vælge mellem de samme 7-8 retter til aftensmad, og at salat og fisk (og MANGE andre ting) igen kom på bordet..

 • Jeg elsker hemmeligheder! Tak for at dele. Tak til Miriam. Vi gør verden mere nuanceret og forhåbentlig bliver vi mere bevidste om at vi alle har vores ‘ting’❤️

 • Jeg datede også engang er fyr som var mega kræsen. Han spiste ikke frugt, ingen grøntsager pånær kogte kartofler og gulerødder. Kødet måtte ikke have fedt på eller stegeskorper. Ingen ketchup, ingen rugbrød, ingen dit, ingen dat.
  Det var svært og besværligt at lave mad til ham eller at gå ud og spise, specielt når man selv spiser alt, og er ekstremt nysgerrig på mad og smage.
  I dag er kræsenhed også en dealbreaker for mig.

 • Vi må næsten kunne lave lidt matchmaking her i tråden.
  Hende med den kræsne kæreste kan finde sammen med hård-hud-spiseren… den person er da slet ikke kræsen. ???

 • For mig er kræsenhed altså også en dealbreaker. Især fordi det ofte ikke er det eneste område, hvor man ikke prøver nye ting i livet…

 • Den med Matas. Jeg ville blive gak! Og det gælder også folk, der udtaler Coop som [Kuuup] i stedet for [Koop]. STOP!

 • Til dig der ryger hash.
  Jeg kender det så godt jeg hoster heller ikke fordi jeg er syg.
  Men fordi jeg ryger hash.

 • Dig der ikke vasker hænder så til, når du har været på toilettet, bør overveje hvor mange sygdomsfremkaldende bakterier der kan være i afføring. Og så nøjes med at skippe håndvasken, når du bare har tisset, eller er alene hjemme 🙂

Der er lukket for kommentarer.