Visse ting i livet lærer man åbenbart bare lidt sent…

Annonce for Sanzi Beauty.

Nogle gange er der nogle ting i denne verden, man godt ved, man måske burde dyrke. Man… gør det ligesom bare ikke. Fordi det virker lidt uoverskueligt eller besværligt, eller man bare ikke orker starte en ny vane. Og sådan var det altid med mig og konceptet “hudplejerutine”.

Jeg har lyst til at sige, at jeg kom sent i gang, men det virker på en eller anden måde ikke helt fyldestgørende. Faktisk er det nok max fem år siden, jeg for alvor fik udvidet repertoiret til der, hvor det er nu. Før det var der ikke noget, der hed hverken serum eller rens eller masker eller lignende, og jeg brugte én bestemt ansigtscreme, når jeg lige huskede det. For hudplejeentusiasterne lyder det nok nærmest forrykt, så jeg tør nærmest ikke fortælle jer, at jeg i årene før det stadie havde en stor, grøn bodylotion stående (virkelig gamle læsere kan måske endda huske den), som jeg brugte både til kroppen, til at sætte mit hår med, og hvis jeg følte mig virkelig fancy, kom der også en klat i ansigtet. Jo jo.

Til mit forsvar er jeg til gengæld gået semi-amokko siden da, og nu elsker jeg faktisk at nørde hudplejeprodukter. Det er en af de primære ting, jeg hamstrer, når jeg er i USA, jeg har en alenlang liste med favoritmærker og -produkter, og jeg elsker at teste nye ting.

Og så var det, at Sanzi Beauty skrev til mig for omkring to måneder siden og ville høre, om jeg kunne være interesseret i et samarbejde. Jeg kender flere, der er glade for deres produkter – i særdeleshed deres populære øjenvippeserum, som jo så ikke er så relevant for mig – men jeg havde ikke selv indgående kendskab til mærket. Begejstringen var dog stor ved tanken om at teste en hel hudplejeserie, så jeg aftalte med dem, at jeg skulle have en måned til at afprøve produkterne og se, om jeg var glad for dem, og hvis jeg var, så var jeg klart frisk på at finde ud af noget. And here we are, så I kan måske selv regne ud, hvordan prøveperioden gik. 😀

Under testningen har jeg inkorporeret deres produkter i min sædvanlige hudplejerutine med velkendte produkter, men sørget for ikke ellers at prøve nye ting af, så jeg var sikker på, hvor resultaterne kom fra. Og der har virkelig været resultater. Endda i en sådan grad, at jeg har fået et stort antal komplimenter for min hud og spørgsmål til, hvilke produkter jeg bruger, ligesom jeg har set en stor reducering i de røvirriterende stressknopper, jeg døjer med, og min hud er generelt bare blevet mere ensartet og har fået en rigtig fin glød. Hånden på hjertet, min concealer har simpelthen ikke været ude af min makeup-pung i evigheder. På billedet ovenfor har jeg lige fremhævet mine halv-usynlige øjenbryn lidt, men ellers har jeg ikke skyggen af nogen form for makeup på.

Jeg vil gerne lige gå i dybden med et par af mine favoritter, men vil inden da lige nævne, at jeg har fået en rabatkode på 15%, der gælder til og med på lørdag d. 5. september. Koden hedder “Miriam15” og kan bruges på alle produkter – også brynserum og øjenvippeserum!

Der er efterhånden småmange produkter i Sanzis sortiment, så for overskuelighedens skyld har jeg udvalgt de fem, jeg er allermest begejstret for. Jeg har holdt mine anmeldelser meget u-tekniske, men har man lyst til at læse mere nørdet om ingredienser, effekt, osv, kan man klikke på linksne nedenfor. Alle produkterne er i øvrigt veganske og parfumefri. Sidstnævnte er ikke noget, jeg går op i, men min erfaring er, at parfumefri produkter desværre ofte har en lidt kemisk lugt, og de her dufter rigtig behageligt, hvis andre skulle have den bekymring.

1. Moisturizing Face Mask. Hvis vi er ærlige, har min maskehamstring måske taget overhånd. Jeg ejer rigtig, rigtig mange masker, og alligevel skiller den her sig ud af to årsager: For det første er den simpelthen en fugtbombe af dimensioner, og for det andet kan den påføres om aftenen og efterlades på natten over, hvilket som bekendt er en af mine absolutte yndlingsegenskaber, en maske kan have. Det gør, at den virkelig får tid til at virke, og jeg oplevede kæmperesultater af at bruge den metode.

2. Soft Cleansing Foam. Jeg er stadig ikke helt god til rens, jeg indrømmer det gerne. Jeg vil allerhelst bare springe over, hvor gærdet er lavest med en sjat micellar water, men realiteten er bare, at det ikke renser i dybden, og det siger måske sig selv, at hudpleje ikke fungerer helt optimalt, hvis ens porer stadig er fyldt med makeup og snavs fra dagens dont. Men nu skulle jeg jo teste, så jeg var tvunget til at grundrense, og shit, en forskel. Jeg tænker faktisk, det har været en af de store forskelle, fordi jeg simpelthen har gjort min hud mere modtagelig over for de produkter, jeg efterfølgende har brugt. Derudover er jeg vild med, at det er en skum. Den er let at dosere, behagelig at bruge og enormt effektiv.

3. Gentle Face Tonic. Jeg knuselsker for det første, at den her er på spray. Ikke sådan en hidsig en, der føles som strålen fra en vandslange i hovedet, mere behagelig spa-agtig. Føler mig meget tv-reklame-modello, når sådan en tonic-sky daler ned over mit ansigt. Jeg bruger den lige efter rensen, og den virker beroligende på min hud, samtidig med den fugter og er pH-neutraliserende.

4. Anti-Aging Lifting Serum. Serummer er nok det, jeg har allermest af i min arsenal. Jeg bruger gerne 2-3 stykker hver aften, hvis jeg kan slippe af sted med det. Derfor er jeg også sindssygt glad for, at konsistensen på den her meget let og flydende, nærmest helt væskeagtig, fordi det gør, at den trænger hurtigt ind i stedet for at blive liggende oven på huden, så man til sidst føler, man bare stabler produkter oven på hinanden. Det er serummen her sammen med cremen nedenfor, jeg giver æren for den glød, jeg har oplevet i min hud, efter jeg begyndte at bruge dem. Og så skulle den som navnet indikerer have en anti-aging-effekt, hvilket jeg bestemt ikke vil brokke mig over!

5. Anti-Aging Face Cream. Igen er der tale om en meget let konsistens, og eftersom min hud er helt absurd lang tid om at optage cremer, er det en virkelig stor fordel for mig. Som sagt har den fungeret virkelig fremragende på min hud især i kombination med den matchende serum. Og for filan, hvor er jeg glad for mere eller mindre at være sluppet af med de stressknopper, det er ligesom at have miniature-bumser, der ikke kan poppes!

Produkterne skulle i øvrigt være gode til de fleste hvis ikke alle hudtyper, til almen info (hvis nogen kan bruge den) har jeg okay irriterende sart hud, der læner sig lidt over imod normal, når den har det godt. Som fx nu.

Kommentarer (21)

 • Jeg har virkelig heller ingen rutine for at passe på min hud, men det får jeg da lyst til at få af sådan et indlæg her! Jeg hopper straks over og tjekker det ud!

  • Jeg havde sådan en fornemmelse af, at det virkelig var uoverskueligt. Nu er det bare blevet en del af min aftenrutine på lige fod med at fjerne makeup og børste tænder. Det tager slet ikke så lang tid, og jeg hygger mig faktisk lidt med at bestemme, hvad der lige skal i ansigtet de forskellige aftener.

  • Tak! Og ja, jeg blev virkelig positivt overrasket over resultaterne. Ofte går jeg ellers bare af “vedligeholdelse” aka det, jeg ved, jeg godt kan lide, men det er eddermame fedt at se konkrete forandringer.

 • Hm. Måske jeg skulle give det dér hudpleje et forsøg. Jeg er 32 og kommer nogle gange creme i ansigtet og det er cirka det. Jeg er så dårlig til at være konsekvent omkring hudpleje, men det er også fordi jeg ikke rigtigt har set resultater. Nu prøver jeg sgu. Tak for inspiration, Miriam. Du er en stjerne

  • Det var præcis der, jeg var. Jeg orkede seriøst ikke projektet. Men nu synes jeg mere, det er lidt hyggeligt, end det er en pligt, hvilket må sige at være fremskridt! 😀

 • Jeg har aldrig helt forstået forskellen på serum og creamer. Er der en der kan forklare mig forskellen? Hvad gør serum, som en cream ikke gør? ?

  • Et spørgsmål med mange svar! 😀 En serum har ofte en mere koncentreret formula med et lidt mere specifikt formål, end cremer har. Cremer er i høj grad designet til at give fugt, og det gør fx også, at de er lidt langsommere om at trænge ind i huden. Det er derfor, jeg kan slippe af sted med at bruge flere serummer, men holder mig til én creme. Men i bund og grund er det (sikkert med nogle overlap) to forskellige typer produkter designet til to forskellige ting. 🙂 Det her er en ret fin og ikke alt for teknisk forklaring, hvis du vil have det forklaret lidt bedre, end jeg kan gøre: https://www.martiderm.com/en/blog/skincare/facial-care/what-are-the-differences-between-serum-and-cream/344

   • Er serum ikke også primært vandbaseret, hvor cremer er oliebaseret?
    Så serum er mere intens, fordi det trænger længere ned i huden, og cremen mere virker i det overfladiske… Eller noget ?

 • Typen der lige har lagt en bestilling men glemte rabatkoden ??‍♀️

  Så længe jeg brugte linket fra “støt bloggen” får du %er, ikke? Får du mere hvis jeg bruger koden? For så overvejer jeg at lægge en bestilling mere ?

 • Overvejer at starte med 1øet af produkterne og bygge op?
  Hvilket vil du anbefale, eller hvilke 2?
  Rigtig god lørdag ?

  • Så ville jeg nok anbefale serum og ansigtscreme. De fungerer bare sindssygt godt sammen! Jeg påfører dem nyrenset hud hver aften inden sengetid, så de har bedst mulighed for at virke.

 • Du åbnede rabatkoden op igen (thanks <3 ), men skriver lige på dit gamle indlæg her. Ved du hvilken pH renseskummet har? Kan se det ikke indehlder SLS eller SLES, hvilket er mega godt og positivt, men tør ikke købe uden at vide pH-værdien

Der er lukket for kommentarer.