Jeg er jo Bridget Jones #439

1. For noget tid siden gik jeg rundt og proklamerede, at København og jeg havde 10-årsdag og gjorde altså faktisk ret meget ud af at nævne det. Det viste sig, at det selvfølgelig kun var jubilæet for den dag, jeg flyttede fra Århus. Vores egentlige 10-årsdag var faktisk for en uges tid siden.

2. Meget apropos (og helt sikkert pga) den her føjeton, var jeg for nylig i radion for at tale om Bridget Jones. Det faldt lykkeligvis sammen med, at jeg havde tilraget mig en fremragende blærebetændelse, og jeg kan afsløre, at det ikke var en god kombination at skulle til Amager og at skulle tisse hvert tredje minut.

3. Gik ud på badeværelset. Lagde åndsfraværende min telefon i vasken. Tændte for vandet. ‘Cause I’m smart.

4. Discovery-æblerne er kommet! Jeg kan simpelthen ikke styre mig med det skidt, og da jeg havde købt min første pose, spiste jeg omkring halvdelen af den på et døgn og fik så ondt i maven, at jeg oprigtigt troede, jeg var blevet ramt af akut blindtarmsbetændelse.

5. …På mange måder har fremstår jeg i ovenstående punkt som et barn fra en Astrid Lindgren-historie med en morale om ikke at være så grådig.

6. Er der andre end mig, der i disse dage ikke helt kan finde ud af, om det er vejr til bare ben eller strømpebukser og derfor konsekvent bare går i bukser, fordi det er lettere end at træffe en beslutning?

7. På min tur til Flensborg købte jeg den fineste scrunchie i sådan en lysebrun/bronze-agtig farve, men da jeg ville tage den i brug den anden dag, viste det sig, at der ikke rent faktisk var en elastik, men bare en snor indeni. En scrunchie uden stræk er – for de uvidende – ret uduelig.

8. Jeg følger en del sko-brands på Instagram. Forleden havde et af dem et tema på deres story, hvor de viste rød løber-billeder af kendte mennesker, der bar deres sko, og jeg anede simpelthen ikke, hvem nogen af dem var. Ikke fordi de ikke var kendte, men fordi jeg tilsyneladende er blevet gammel.

9. Herbert har fundet ud af, hvor jeg gemmer godbidderne. Igen. Og jo, det var selvfølgelig gemt væk inde i et skab, men mit køkken er bare så gammelt, at lågerne altid gaber lidt, så i går aftes lavede han simpelthen en selvhenter. Jeg ved ikke, om jeg skal være sur eller stolt.

10. Er startet forfra på Gossip Girl, så hvis I ikke hører fra mig de næste par uger, er der altså ingen grund til bekymring, bare lige en heads up!

Kommentarer (9)

 • Punkt 7 – måtte google scrunchie….
  er det ikke bare en hårelastik ?

  #velkommentiluvidenhedi40’erne

  • Det er en art af hårelastik, men den er karateriseret ved at været en elastik med et bredt stykke stof omkring sig. Her var der så bare ikke en elastik indeni!

 • 4. Du eller dit alter ego bør læse op på Astrid Lindgren. Tænk Pippi, tænk Karlson på taget. Det franske forlag ønskede to ting omkring udgivelsen af Pippi Langstrømpe, at hesten blev en poni, fordi franske børn var så kloge, at de ikke kunne tro på, at en lille pige kunne bære en hest., og at Pippi fik et andet navn. Om hesten svarede Astrid Lindgren, at det var helt i orden, hvis de kunne fremvise en lille frask pige, der bære en poni. Pippi hedder ikke Pippi i fransktalende lande.
  Ja jeg er fan.

  • Der må jeg være uenig med dig! 😀 Eller nej, punktet ville nok ikke falde ind under alle hendes historier, men jeg havde også her mere historier som Emil fra Lønneberg og Alle Vi Børn i Bulderby i tankerne. Tænker dog også Pippi kunne finde på at spise en ordentlig røvfuld æbler! 😀

  • Jeg købte dem et par gange i Netto, men nu har de skiftet dem ud med en anden sort, så jeg er lidt bange for, at sæsonen måske allerede er slut igen. Hvilket overhovedet ikke er okay!

Der er lukket for kommentarer.